submen
13 Sep 2003, 03:48 AM
аз лично мисля,че е много готин,търся ли суб за някой филм първо преглеждам този сайт.много често се обновява,което при наличието на все по-нови и нови филми е голям +
Ordeith
20 Sep 2003, 04:43 PM
Аз лично от днес ползвам сайта и мисля, че му трябва малко модерация, защото тук в тази тема има рекуести...а мястото им не е тук. Добре са подредени нещата само дето трябва някой падар да гледа непрекъснато за развитието на сайта.
thejack
24 Sep 2003, 09:43 PM
Сайтът е супер (включително и като дизайн), само дето форумът не е от най-активните. Няма да е зле, ако админа вземе да пусне по един мейл на превеждащите (повечето се подписват в края на субтитрите), в смисъл "направих сайт" и пр., та да пускат по по една отметка в графата "кой - какво", щото иначе все някой ще бъхти залудо.
jedi master
25 Sep 2003, 09:41 AM
От няколко седмици проверявам за субтитри за Charlie's Angels, Dumb and Dumber 2 i Detonator а тея филми ги има от да не кажа месеци има поне 2-3 седмици че и повече, а тук все още няма субтитри.И как така се ъпдейтвал често сайта ????????Като няма субтитри за най новоте филми.
Така ли не се намери някой да отдели 5-6 4аса най много ад го преведе тоя филм
п.ц.Няма да е зле да се направи някаква класация за най-търсените филми в тоя сайт на който субтитри няма обаче ако някой все пак реши да преведе нещо да види какво най много се търси в момента което все още не е преведено !!!!!!!!111
thejack
25 Sep 2003, 07:40 PM
Ангелите кацнаха, ама стига с тия простотии. Предлагам админ-а да ги тривне, щото така обръщаме хубавия форум в народно събрание.
Guest_didodido
26 Sep 2003, 09:13 AM
thejack Форума е за това. И мисля, че е добре всички да знаят, че тая работа с превода не е като оная да оставиш мулето да си смуче и да си пиеш биричката...Но, ако Спарк каже, че е безмислено да се отговаря натакива постове...спирам.
boxsub, тебе си те кефи защото си е твой сайта. Имаш много правописни грешки и пропуски МНОГО ВАЖНИ от типа за коя версия на филма и какъв фрейм са дадени титри!
Така само може да те псуват, пък ти си го хвали.
Но аз не виждам по-добър от този в българското пространство.Извинявам се за офтопика.
didodido
29 Sep 2003, 09:37 AM
boxsub, показваш висша класа БРАВО!
Не говорех само за FPS, а и за кой релийз на филма са...
Ще ти го оставя съобщението за да ми припоня какви индивиди има из нета.
Spark
29 Sep 2003, 10:55 AM
Остави го, не виждаш ли даже нови думи измисля... например GRETEN е много култово
tanas
21 Oct 2003, 08:14 PM
сайта е много гот. Аз много често го посещавам.
Браво на дидодидо.танас.
Pesho
30 Dec 2003, 10:11 AM
tursq edni subtitri i nikude ne mojah da namerq ako nqkoi moje da mi pomogne
za beavis and butt-head do america ta ako nqkoi slu4aino znae

ili kajete nqkav golqm link za subtitri
HAHAHA_BANNI_ME_DE
28 Sep 2004, 12:03 AM
lol 4ak sega vidqh 4e MOQ tema e napravena gore...hm ne e zle!
mejdo drugoto mnogo mi e interesno kak vi vzima po tolkova mnogo vreme...
AZ naprimer se zaeh da prevejdam sub na 2 filma
MASKATA NA ZORO
PAYCHECK
i ne znam kakvo da vi kaja...za 10 min ot filma mi otne poluvin 4as.moje bi za6oto prosto sam izrasnal s angliiskiq i po4ti ne pozvah re4nik ili drugi ne6a.ta na4i filma zoro go napravih za 1 den seriozna rabota.Ne se se6am kolko vreme mi otne daje posle poblikuvah i subtitrite dobre ve4e na saita
В този пост всичко което е казано е истина и сериозно!
Shimbadze
28 Sep 2004, 07:39 AM
Аз смятам, че проблемът със "скоростта" на превода и субтитрирането не е в това кой колко бързо работи, а колко свободно време има.
Свестните преводачи, които аз познавам, се занимават с това като хоби, а не си бъркат по дупките по цял ден, чудейки се с какво аджеба да се забълбукат.
Както и да е, придържайте се към основната тема, все пак.
eddie
28 Sep 2004, 08:52 AM
Може да прозвучи малко като офтопик, но такова единодушно 100%-ово гласуване имаше само по времето на Тато

Сайта наистина е страхотен!
bratchet
28 Sep 2004, 08:57 AM
Прав си много! Даже и критиците дето се изказаха тука - или не са посмяли да гласуват или само си говорят!
Spark
28 Sep 2004, 10:20 AM
Подхванал съм една не лека задача да едитна всички субтитри, които нямат IMDB линк, а те са над 1500 в сайта. Идеята ми е търсачката да претърсва и Also Known As полето, което го има в IMDB. Така че някои китайски, френски и т.н. филми да се намират по-лесно. Отделно трябва и да се пренапише скрипта за търсене, смятам че до месец ще ги едитна всички. И смятам да направя задължително слагането на линк от imdb.com при качването на субтитри. Кажете какво мислите.
Shimbadze
28 Sep 2004, 10:32 AM
Идеята, разбира се, е чудесна!
Но, се сещам веднага за следния недостатък:
Ако няма описание в
imdb за конкретния филм, какво ще прави subtitle uploader-а?
Например,
imdb нямат описание за доста научно-популярни филми, така че те ще са обречени на "безсубтитрие" тук...
didodido
28 Sep 2004, 04:27 PM
Пишете за всичко относно сайта, форума...
а може би и относно нас, Ю н а ц и т е?!
Искрено се надяваме да привлечем повече съмишлиници,
и поне да оцветим с една капка необятният интернет океан,
и този форум да потръгне в логичните си релси.
Пишете не ни жалете!
didodido
28 Sep 2004, 04:29 PM
Ще подкарам щафетата.
Огромни благодарности на
Shimbadze, за положените усилия!
Уф, де да имах повече време, и да намеря ваксина против този мързел, щеше да е добре.
Craigy
30 Sep 2004, 09:06 AM
Няма ваксина против мързел, човече
Казвам ти го от дългогодишен опит
Spark
30 Sep 2004, 02:21 PM
Guest акаунта вече работи, като ще може само да 'зяпа'

Ще може да поствате линкове към този форум и на други места (didodido надявам се да си доволен

)
Олекотената версия на форума също работи вече и хич не изглежда зле. Само да не се постват прекалено големи картинки, защото и те излизат там.
didodido
30 Sep 2004, 03:13 PM
Доволен! Но продължавам с тормоза...
Slain
1 Oct 2004, 08:50 PM
супер е сайта

продължавайте по същия начин
LANCELOT74
2 Oct 2004, 05:41 AM
Forumyt si e super, no malko hora znaiat za nego....
Spark
3 Oct 2004, 10:09 AM
Заредих форума с 'малко' емотикони и добавих около 10-ина, на които може да се кликва :duel: :ninjastar: :drunk:
Serendipity
6 Oct 2004, 01:35 PM
Just to say hello and
for all your efforts...
Shimbadze
6 Oct 2004, 01:48 PM

And I hope our efforts are not pointless... :hypocrite:
didodido
6 Oct 2004, 03:35 PM
Wow!Serendipity, is here. :drunk:
metalist
10 Oct 2004, 12:48 PM

[COLOR=blue][B][FONT=Arial] Бих желал да отправя едно предложение към хората, поддържащи този сайт, а то е - дайте и на мен да превеждам субтитри за филми, като гледам има много заявки и не винаги върви особено бързо. Другото е, че огромна част от филмите, които съм гледал с БГ субтитри - превода им е .... без коментар

По никакъв начин не искам да кажа, че някой от вашите преводи е лош, не знам кой човек кой филм е превеждал. Но е факт - голяма част от БГ субтитрите са пълен шит! Та ако имате нужда от още едно приятелско рамо, тук съм: metalist@all.bg , ICQ: 10718426, unibg IRC - nick: metalist
Поздрави
Shimbadze
10 Oct 2004, 04:05 PM
Цитат(metalist @ 10 Oct 2004, 01:48 PM)

Бих желал да отправя едно предложение към хората, поддържащи този сайт, а то е - дайте и на мен да превеждам субтитри за филми, като гледам има много заявки и не винаги върви особено бързо. Другото е, че огромна част от филмите, които съм гледал с БГ субтитри - превода им е .... без коментар

По никакъв начин не искам да кажа, че някой от вашите преводи е лош, не знам кой човек кой филм е превеждал. Но е факт - голяма част от БГ субтитрите са пълен шит! Та ако имате нужда от още едно приятелско рамо, тук съм: metalist@all.bg , ICQ: 10718426, unibg IRC - nick: metalist
Поздрави

Ами, добре дошъл!
Избирай си филм (секцията "ЗАЯВКИ" може да те насочи), прочети правилата и пускай тема в "In Progress".
Успех! :fing02:
bigstoyan
13 Oct 2004, 10:39 PM
екстра е, че вече има такъв готин форум тук... аз почти вече не ходя на extratitles - няма смисъл

всичко БГ го има тук....
А и гледайки какви пичове са тук (Didodido, Shimbadze, StraightEse..) се надявам скоро да почна пак да превеждам (да намеря време не заради друго съм спрял)....
ЕВАЛЛА!

:clap:
Spark
14 Oct 2004, 12:53 PM
@bigstoyan: Welcome on board :cheers:
ZaX
14 Oct 2004, 02:34 PM
sait-a e super.samo v nego tarsq sub. jalko samo 4e ima tolkova mnogo zaqvki i ne stava barzo,no ina4e e nomer 1
CTaHu
15 Oct 2004, 08:04 AM
Цитат(submen @ 13 Sep 2003, 03:48 AM)
аз лично мисля,че е много готин,търся ли суб за някой филм първо преглеждам този сайт.много често се обновява,което при наличието на все по-нови и нови филми е голям +
Общо взето и аз съм така ... САЙТА Е СУУУУПЕР :clap:
disni
15 Oct 2004, 10:55 AM
Успех, didodido! Лично за мен този сайт е едно откритие...
Между другото, тук сме с приятели... Слушаме стари руски песни... и си спомняме за предишната Одеса...
didodido
15 Oct 2004, 11:03 AM
Наздоровье, мужики! :drunk:
Shimbadze
15 Oct 2004, 11:21 AM
Ну, господа офицеры, полковые дамы и вся остолная непьющая сволоч...
За переводчики! :new_all_coholic:
P.S. Здравата омазахме темата, ама нейсе...
Brujula Pantockrator
15 Oct 2004, 11:30 AM
Ами с риск да повторя някой горе наистина сайта е мнооого добър , има почти всичко което е преведено и качено по други сайтове с малки изключения.
Наистина смисъла да си влиза в Екстратитлето не е много голям.
Продължавайте така - готини сте и е истина, че не е зле да се популяризира малко форума
disni
15 Oct 2004, 01:12 PM
Има нещо трагично в съдбата на България. Желаният ни. Нашите човешки мечти, и спомени ни правят близки с Русия. Нашият разум и разбира се тарикатите Политици ни тласкът към Запъда. Отново, може би за четвърти път, България е на кръстопът. Без дискусии, без анализи.. Ей така, се вземат глобални ршения?! А всъщност това ли е пътя, по който трябва да върви България?
dino
15 Oct 2004, 01:59 PM
ПохвалА: Евала за сайта и за хъса да го поддържате. Радвам се, че всички линкове, които вървят към субтитрите (URL), са към БГ :clap:
КритикИ (конструктивни): Доста често се злоупотребява с рейтинга и коментара. Прегледах няколко коментара и ми направи впечатление, че много често те са насочени или към качествата на филма или пък към личността на преводача, а целта им е друга.
Възможно ли е да се направи добавянето на коментар и гласуването за рейтинг да става само от регистрирани потребители, т.е. да се въведе форма на регистрация. Знам, че може да е голямо затруднение, но значително ще намали недобросъвестното използване на тези екстри и ще увеличи ролята им на ориентир.
И още, добър ориентир за качеството на субтитрите също е името (nickname-а) на преводача (някои вече са си изградили име), което може да се добави в отделна графа или вместо графата "изпратил", а ако субтитрите са "no name", мястото ще си стои празно. Самото име на преводача в графата може да е линк не към мейла му (примерно), а към всички негови субтитри на сайта.
terrybg
20 Oct 2004, 08:40 AM
Няма друго място, където може да се намери почти всичко - субтитри. Благодаря на всички преводачи. Супер сте.
velimir
20 Oct 2004, 01:30 PM
Сайтът ми харесва много. Обикновено първо търся в него, а после и другаде. Хубавото е, че могат да се намерят субтитри и на по-стари, стойностни филми, което най-много ми харесва - миналия ден си свалих субтитрите на Kika на Алмодовар. Страхотни сте, благодаря Ви, че Ви има!
Spark
2 Nov 2004, 10:30 PM
Правилата за постване надявам се вече се виждат от всички, за да няма после неразбрали. Скрипта за търсене и в алтернативните IMDB заглавия на филмите е вече на 90% готов. Надявам се до седмица да го пусна.
Айде със здраве
SeeKNDestroY
7 Nov 2004, 03:19 PM
dano da ne povtarqm nqkoi...4e 4etiri stranici...ne mi se 4etat v momenta

bravo za saita...
imam edna molba... ne moje li kato "cukna" na nqkoi "Изпратил" i da mi izleze lista sus vsi4kite subs, koito e ka4il? primerno iskam da vidq na nqkoi ot dobrite prevoda4i prevodite im.. i da si svalq nqkoe film4e, koeto nqmam i ne sum gledal
Wabbit
23 Nov 2004, 10:17 PM
Сайта е супер. Има много плюсове и малко минуси. Форума също се поддържа перфектно. Карайте все в същия дух. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
hoper
27 Nov 2004, 06:33 PM
Бравос,Бравос-това е най-малкото което мога да кажа.Невероятни сте! :clap:
За първи път влизам в сайта и съм очарован

:clap:
Благодаря на Shimbadze за линка с който стигнах до тук
Boygenius
27 Nov 2004, 10:14 PM
"дата на upload" би помогнало за по-лесно ориентиране според мен.
Regards
monty
10 Dec 2004, 08:09 PM
Абе сайта Ви е без грешка!!! Дръжте го и ние ще го захранваме със субтитри,бъдете сигурни!
`max
10 Dec 2004, 10:43 PM
за мен това е най-добрия сайт за субтитри...някой от по горните юзъри беше написал че винаги проверява първо този сайт и при мене е нещо такова само че аз винеи проверявам САМО този сайт направо екипа на
http://subsunacs.net много добър :clap:
rebuff
15 Dec 2004, 05:41 PM
The Best
кратко точно ясно
slavi_77
15 Dec 2004, 07:25 PM
Това е най-добрият суб. сайт
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.