Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво Мислите За subsunacs.net
subsunacs.net - Форуми > Други > Евъргрийн
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
submen
аз лично мисля,че е много готин,търся ли суб за някой филм първо преглеждам този сайт.много често се обновява,което при наличието на все по-нови и нови филми е голям +
Ordeith
Аз лично от днес ползвам сайта и мисля, че му трябва малко модерация, защото тук в тази тема има рекуести...а мястото им не е тук. Добре са подредени нещата само дето трябва някой падар да гледа непрекъснато за развитието на сайта.
thejack
Сайтът е супер (включително и като дизайн), само дето форумът не е от най-активните. Няма да е зле, ако админа вземе да пусне по един мейл на превеждащите (повечето се подписват в края на субтитрите), в смисъл "направих сайт" и пр., та да пускат по по една отметка в графата "кой - какво", щото иначе все някой ще бъхти залудо.
jedi master
От няколко седмици проверявам за субтитри за Charlie's Angels, Dumb and Dumber 2 i Detonator а тея филми ги има от да не кажа месеци има поне 2-3 седмици че и повече, а тук все още няма субтитри.И как така се ъпдейтвал често сайта ????????Като няма субтитри за най новоте филми.
Така ли не се намери някой да отдели 5-6 4аса най много ад го преведе тоя филм

п.ц.Няма да е зле да се направи някаква класация за най-търсените филми в тоя сайт на който субтитри няма обаче ако някой все пак реши да преведе нещо да види какво най много се търси в момента което все още не е преведено !!!!!!!!111 wink.gif
thejack
Ангелите кацнаха, ама стига с тия простотии. Предлагам админ-а да ги тривне, щото така обръщаме хубавия форум в народно събрание.
Guest_didodido
thejack Форума е за това. И мисля, че е добре всички да знаят, че тая работа с превода не е като оная да оставиш мулето да си смуче и да си пиеш биричката...Но, ако Спарк каже, че е безмислено да се отговаря натакива постове...спирам.
boxsub, тебе си те кефи защото си е твой сайта. Имаш много правописни грешки и пропуски МНОГО ВАЖНИ от типа за коя версия на филма и какъв фрейм са дадени титри!
Така само може да те псуват, пък ти си го хвали.

Но аз не виждам по-добър от този в българското пространство.
Извинявам се за офтопика. smile.gif
didodido
boxsub, показваш висша класа БРАВО!
Не говорех само за FPS, а и за кой релийз на филма са...
Ще ти го оставя съобщението за да ми припоня какви индивиди има из нета.
Spark
Остави го, не виждаш ли даже нови думи измисля... например GRETEN е много култово smile.gif
tanas
сайта е много гот. Аз много често го посещавам.
Браво на дидодидо.танас. biggrin.gif
Pesho
tursq edni subtitri i nikude ne mojah da namerq ako nqkoi moje da mi pomogne
za beavis and butt-head do america ta ako nqkoi slu4aino znae smile.gif
ili kajete nqkav golqm link za subtitri
HAHAHA_BANNI_ME_DE
lol 4ak sega vidqh 4e MOQ tema e napravena gore...hm ne e zle!

mejdo drugoto mnogo mi e interesno kak vi vzima po tolkova mnogo vreme...

AZ naprimer se zaeh da prevejdam sub na 2 filma

MASKATA NA ZORO
PAYCHECK

i ne znam kakvo da vi kaja...za 10 min ot filma mi otne poluvin 4as.moje bi za6oto prosto sam izrasnal s angliiskiq i po4ti ne pozvah re4nik ili drugi ne6a.ta na4i filma zoro go napravih za 1 den seriozna rabota.Ne se se6am kolko vreme mi otne daje posle poblikuvah i subtitrite dobre ve4e na saita smile.gif

В този пост всичко което е казано е истина и сериозно!
Shimbadze
Аз смятам, че проблемът със "скоростта" на превода и субтитрирането не е в това кой колко бързо работи, а колко свободно време има. wink.gif

Свестните преводачи, които аз познавам, се занимават с това като хоби, а не си бъркат по дупките по цял ден, чудейки се с какво аджеба да се забълбукат.

Както и да е, придържайте се към основната тема, все пак. smile.gif
eddie
Може да прозвучи малко като офтопик, но такова единодушно 100%-ово гласуване имаше само по времето на Тато wink.gif

Сайта наистина е страхотен!
bratchet
Прав си много! Даже и критиците дето се изказаха тука - или не са посмяли да гласуват или само си говорят! laugh1.gif wink.gif
Spark
Подхванал съм една не лека задача да едитна всички субтитри, които нямат IMDB линк, а те са над 1500 в сайта. Идеята ми е търсачката да претърсва и Also Known As полето, което го има в IMDB. Така че някои китайски, френски и т.н. филми да се намират по-лесно. Отделно трябва и да се пренапише скрипта за търсене, смятам че до месец ще ги едитна всички. И смятам да направя задължително слагането на линк от imdb.com при качването на субтитри. Кажете какво мислите.
Shimbadze
Идеята, разбира се, е чудесна!

Но, се сещам веднага за следния недостатък:

Ако няма описание в imdb за конкретния филм, какво ще прави subtitle uploader-а?
Например, imdb нямат описание за доста научно-популярни филми, така че те ще са обречени на "безсубтитрие" тук... sad.gif
didodido
Пишете за всичко относно сайта, форума...
а може би и относно нас, Ю н а ц и т е
?!
Искрено се надяваме да привлечем повече съмишлиници,
и поне да оцветим с една капка необятният интернет океан,
и този форум да потръгне в логичните си релси.

Пишете не ни жалете!
laugh1.gif
didodido
Ще подкарам щафетата.
Огромни благодарности на Shimbadze, за положените усилия!
Уф, де да имах повече време, и да намеря ваксина против този мързел, щеше да е добре.
sad.gif
Craigy
Няма ваксина против мързел, човече smile.gif
Казвам ти го от дългогодишен опит tongue.gif
Spark
Guest акаунта вече работи, като ще може само да 'зяпа' smile.gif
Ще може да поствате линкове към този форум и на други места (didodido надявам се да си доволен tongue.gif)

Олекотената версия на форума също работи вече и хич не изглежда зле. Само да не се постват прекалено големи картинки, защото и те излизат там.
didodido
Доволен! Но продължавам с тормоза... tongue.gif
Slain
супер е сайта smile.gif продължавайте по същия начин wink.gif
LANCELOT74
Forumyt si e super, no malko hora znaiat za nego....
Spark
Заредих форума с 'малко' емотикони и добавих около 10-ина, на които може да се кликва :duel: :ninjastar: :drunk:
Serendipity
Just to say hello and

for all your efforts...
Shimbadze

And I hope our efforts are not pointless... :hypocrite:
didodido
Wow!Serendipity, is here. :drunk:
metalist
cool.gif [COLOR=blue][B][FONT=Arial] Бих желал да отправя едно предложение към хората, поддържащи този сайт, а то е - дайте и на мен да превеждам субтитри за филми, като гледам има много заявки и не винаги върви особено бързо. Другото е, че огромна част от филмите, които съм гледал с БГ субтитри - превода им е .... без коментар smile.gif По никакъв начин не искам да кажа, че някой от вашите преводи е лош, не знам кой човек кой филм е превеждал. Но е факт - голяма част от БГ субтитрите са пълен шит! Та ако имате нужда от още едно приятелско рамо, тук съм: metalist@all.bg , ICQ: 10718426, unibg IRC - nick: metalist

Поздрави

rock.gif
Shimbadze
Цитат(metalist @ 10 Oct 2004, 01:48 PM)
cool.gif Бих желал да отправя едно предложение към хората, поддържащи този сайт, а то е - дайте и на мен да превеждам субтитри за филми, като гледам има много заявки и не винаги върви особено бързо. Другото е, че огромна част от филмите, които съм гледал с БГ субтитри - превода им е .... без коментар  smile.gif  По никакъв начин не искам да кажа, че някой от вашите преводи е лош, не знам кой човек кой филм е превеждал. Но е факт - голяма част от БГ субтитрите са пълен шит! Та ако имате нужда от още едно приятелско рамо, тук съм: metalist@all.bg , ICQ: 10718426, unibg IRC - nick: metalist

Поздрави

rock.gif
*

Ами, добре дошъл! smile.gif

Избирай си филм (секцията "ЗАЯВКИ" може да те насочи), прочети правилата и пускай тема в "In Progress".

Успех! :fing02:
bigstoyan
екстра е, че вече има такъв готин форум тук... аз почти вече не ходя на extratitles - няма смисъл smile.gif всичко БГ го има тук....
А и гледайки какви пичове са тук (Didodido, Shimbadze, StraightEse..) се надявам скоро да почна пак да превеждам (да намеря време не заради друго съм спрял)....

ЕВАЛЛА! smile.gif :clap:
Spark
@bigstoyan: Welcome on board :cheers:
ZaX
sait-a e super.samo v nego tarsq sub. jalko samo 4e ima tolkova mnogo zaqvki i ne stava barzo,no ina4e e nomer 1 biggrin.gif
CTaHu
Цитат(submen @ 13 Sep 2003, 03:48 AM)
аз лично мисля,че е много готин,търся ли суб за някой филм първо преглеждам този сайт.много често се обновява,което при наличието на все по-нови и нови филми е голям +
*

Общо взето и аз съм така ... САЙТА Е СУУУУПЕР :clap:
disni
Успех, didodido! Лично за мен този сайт е едно откритие...
Между другото, тук сме с приятели... Слушаме стари руски песни... и си спомняме за предишната Одеса...
didodido
Наздоровье, мужики! :drunk:
Shimbadze
Ну, господа офицеры, полковые дамы и вся остолная непьющая сволоч...

За переводчики! :new_all_coholic:

P.S. Здравата омазахме темата, ама нейсе...
Brujula Pantockrator
Ами с риск да повторя някой горе наистина сайта е мнооого добър , има почти всичко което е преведено и качено по други сайтове с малки изключения.
Наистина смисъла да си влиза в Екстратитлето не е много голям.
Продължавайте така - готини сте и е истина, че не е зле да се популяризира малко форума smile.gif
disni
Има нещо трагично в съдбата на България. Желаният ни. Нашите човешки мечти, и спомени ни правят близки с Русия. Нашият разум и разбира се тарикатите Политици ни тласкът към Запъда. Отново, може би за четвърти път, България е на кръстопът. Без дискусии, без анализи.. Ей така, се вземат глобални ршения?! А всъщност това ли е пътя, по който трябва да върви България?
dino
ПохвалА: Евала за сайта и за хъса да го поддържате. Радвам се, че всички линкове, които вървят към субтитрите (URL), са към БГ :clap:

КритикИ (конструктивни): Доста често се злоупотребява с рейтинга и коментара. Прегледах няколко коментара и ми направи впечатление, че много често те са насочени или към качествата на филма или пък към личността на преводача, а целта им е друга.
Възможно ли е да се направи добавянето на коментар и гласуването за рейтинг да става само от регистрирани потребители, т.е. да се въведе форма на регистрация. Знам, че може да е голямо затруднение, но значително ще намали недобросъвестното използване на тези екстри и ще увеличи ролята им на ориентир.
И още, добър ориентир за качеството на субтитрите също е името (nickname-а) на преводача (някои вече са си изградили име), което може да се добави в отделна графа или вместо графата "изпратил", а ако субтитрите са "no name", мястото ще си стои празно. Самото име на преводача в графата може да е линк не към мейла му (примерно), а към всички негови субтитри на сайта.
terrybg
dry.gif Няма друго място, където може да се намери почти всичко - субтитри. Благодаря на всички преводачи. Супер сте.
velimir
Сайтът ми харесва много. Обикновено първо търся в него, а после и другаде. Хубавото е, че могат да се намерят субтитри и на по-стари, стойностни филми, което най-много ми харесва - миналия ден си свалих субтитрите на Kika на Алмодовар. Страхотни сте, благодаря Ви, че Ви има!
Spark
Правилата за постване надявам се вече се виждат от всички, за да няма после неразбрали. Скрипта за търсене и в алтернативните IMDB заглавия на филмите е вече на 90% готов. Надявам се до седмица да го пусна.

Айде със здраве smile.gif
SeeKNDestroY
dano da ne povtarqm nqkoi...4e 4etiri stranici...ne mi se 4etat v momenta smile.gif
bravo za saita...
imam edna molba... ne moje li kato "cukna" na nqkoi "Изпратил" i da mi izleze lista sus vsi4kite subs, koito e ka4il? primerno iskam da vidq na nqkoi ot dobrite prevoda4i prevodite im.. i da si svalq nqkoe film4e, koeto nqmam i ne sum gledal tongue.gif
Wabbit
Сайта е супер. Има много плюсове и малко минуси. Форума също се поддържа перфектно. Карайте все в същия дух. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
hoper
Бравос,Бравос-това е най-малкото което мога да кажа.Невероятни сте! :clap:
За първи път влизам в сайта и съм очарован biggrin.gif :clap:
Благодаря на Shimbadze за линка с който стигнах до тук clapping.gif
Boygenius
"дата на upload" би помогнало за по-лесно ориентиране според мен.

Regards
monty
Абе сайта Ви е без грешка!!! Дръжте го и ние ще го захранваме със субтитри,бъдете сигурни!
`max
за мен това е най-добрия сайт за субтитри...някой от по горните юзъри беше написал че винаги проверява първо този сайт и при мене е нещо такова само че аз винеи проверявам САМО този сайт направо екипа на http://subsunacs.net много добър :clap: clapping.gif
rebuff
The Best clapping.gif
кратко точно ясно rock.gif
slavi_77
Това е най-добрият суб. сайт
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.