LORD VADER
28 Jul 2006, 07:12 PM
Сайта subsunacs.net е най-добрия за свободни субтитри на български в България и може би дори в целия свят.Някой да знае по-добър? Аз не знам.
van4yta
1 Aug 2006, 06:38 PM
deadwiner
2 Aug 2006, 07:27 PM
Саита си е много готин!За всички филми има титри
lp16
6 Aug 2006, 07:35 PM
EI tova e nai-qkiq sait za subtitri:clap: :clap: :clap:
lp16
6 Aug 2006, 07:45 PM
stil4o
9 Aug 2006, 04:26 PM
Не е лош сайта,но на много от новите филми няма субс.
ti60
12 Aug 2006, 09:01 AM
ok
DeathWings
15 Aug 2006, 08:59 AM
Оффф претенции! Хората се наемат да ни превеждат и си губят времето с нас, а вие се оплаквате!
А за сайта ест., че руллззз, рокс

..... абе въобще, ако нямаше субс.унакс за никъде нямаше да сме!
elisiaelf
18 Aug 2006, 08:49 AM
Благодаря от сърце на хората , коити са сътворили и поддържат този уникален сайт , форума, и на всички , които се трудят безвъзмездно и самоотвержено .....
Благодаря !!!!!
pifeto
20 Aug 2006, 04:33 PM
и мен ме кефи ве4е тоя сайт
rasista08
21 Aug 2006, 11:12 AM
Това е най-великият саит за субтитри в BG!!!
mvh
26 Aug 2006, 10:11 AM
Аз като включа Subtitle Workshop и намеря филма всичко блокира и не мога да запаметя променените от мен субтитри. Много гадно :evil2:
А на сайта бих дал оценка 4 от 5, защото всеки път като добавя субтитри и модераторите не ги удобряват. Сигурно трябва аз да съм ги правил аз, а аз всъщност ги взимам от други сайтове :59:
snisoftware
26 Aug 2006, 02:03 PM
Аз пък му давам 6 от 5, щото винаги като имам проблем с титрите и ги изтегля от тука се оправа проблема
Мисля и аз да направя някой друг субтитър

ама няма време
Цитат(tanas @ 21 Oct 2003, 08:14 PM)
сайта е много гот. Аз много често го посещавам.
Браво на дидодидо.танас.

super e :clap: :clap:
chankov
6 Sep 2006, 10:32 PM
[B]Мисля че е много добър сайта първо тука проверявам са субтитри когато търся . Така че и за напред да се подържа няма да е лошо
ivanbazi9
7 Sep 2006, 12:49 AM
Бих казал че това е наи хубавия саит за субс

и от 10 му давам оценка 9.5 защото често субс закъсняват.
malchev
8 Sep 2006, 12:39 AM
Zhalko che nemoga da dam ocenka 9.5 zashtoto ne samo kakto chesto zakasnqvat sьs subs, taka i ne gi poluchavash.Do sega sьm daval samo 3-ri zaqvki i nito 1...No vse pak site-a e super shtom vseki kazva che e dovolen bi trqbvalo i az da sьm.Ne vseki mozhe da obarne vnimanie na vseki.
Peace
pitai koi sam
9 Sep 2006, 11:47 AM
vse o6te neznam za kvo stava v1pros znam samo 4e ne znam ka da si izteglq suptitri ok
ako znae nqko da mi pi6e pls na e-mail lubovko_p@abv.bg
geri_vr
9 Sep 2006, 04:05 PM
Най-готиния сайт за субтитри!
Microskope
10 Sep 2006, 11:49 AM
Сайта е супер, но тва че едни и същи субтитри са качени по 30 пати не ми харесва !
sofito
14 Sep 2006, 02:24 PM
аз лично да ви кажа не съм доволна !!! хубаво имат си субтитри ама може ли на GONE WITH THE WIND да сложат само cd 2 i cd 4 не е ли малко глупаво! и като си помисли само човек че трудно биха се намерили субтитри за толкова стар филм просто е невъзможно !!!! и вече ми писна да се ровя из други сайтове защтото и помен няма от тези суб. толкова много ли искам
Boygenius
14 Sep 2006, 11:50 PM
Разделяне и снаждане на субтитри не е сложно. Вместо да се ровиш с часове, дни, седмици, месеци, години, векове, еони и так далшье, потърси как се прави. Трябват най-много 30 мин, но е голямо улеснение да имаш самия филм. Напасване без него става по-трудно, затова и рядко се отзовава някой.
gojaa
15 Sep 2006, 10:50 PM
Сайта е страхотен ,но моля някой да ми каже има ли преводач който да се занимава с класически филми от 40 - 50 сетте години .Благодаря.
engie
20 Sep 2006, 11:54 AM
готино е
само че някой път става малко бавно
Spark
20 Sep 2006, 07:17 PM
@sofito: Ти си за лекар.
@Microskope: Ако ми кажеш кои субтитри са напълно еднакви ще те черпя!
lefou
20 Sep 2006, 08:42 PM
Браво!
Страхотен форум и страхотен сайт!!! :-)
Винаги търся тук! (понякога и аз качвам по нещичко коригирано;-))
RAYNER
23 Sep 2006, 12:59 PM
Мене супер много ме кефи сайта
streetdog
23 Sep 2006, 02:58 PM
Мнението ми е, че трябва да предлага и субтитри на други езици, като другите големи сайтове за субтитри.
SpiderGirl
27 Sep 2006, 08:05 PM
Ако не проверя тук 1во няма да съм аз просто

Харесва ми , удобно е , не изисква заплащане даже регистрация... Неща , където другаде ги няма изцяло.
Insaneboy
27 Sep 2006, 08:24 PM
Цитат(SpiderGirl @ 27 Sep 2006, 08:05 PM)
Ако не проверя тук 1во няма да съм аз просто

Харесва ми , удобно е , не изисква заплащане даже регистрация... Неща , където другаде ги няма изцяло.
всъщност друг такъв сайт за БГ субтитри в БГ няма...
SpiderGirl
28 Sep 2006, 04:14 PM

Само че аз не говоря само за България
vetil
2 Oct 2006, 09:11 AM

супер е винаги когато съм търсил субтири за някой филм винаги съм ги намирал тук благославям го винаги така да бъде
lud_metal
14 Oct 2006, 05:32 PM
Сайта е супер само така :clap: :clap: :clap: :clap:
Rudinh0
19 Oct 2006, 08:58 PM
Добре, че сте вие
karin
26 Oct 2006, 07:56 PM
Сайта е най-добрия! 10 Х
Най-добрите са тук!
Благодарности на Koronis, Insaneboy, deank и всички, които превеждат!
viki
29 Oct 2006, 11:32 PM
Май няма да има какво да добавя нещо различно от тези 57 стр.Страхотни и доста бързи сте.Аз почти проверявам първо и само тук,ако тук ги няма значи едвали ще са ги има в някой друг сайт.Поне досега не съм имала такива случаи.
:Bow: :Bow: :Bow:
vafi
30 Oct 2006, 02:48 PM
Най добрия сайт , няма конкуренция
ntcuki
31 Oct 2006, 02:56 PM
Цитат(vafi @ 30 Oct 2006, 02:48 PM)
Най добрия сайт , няма конкуренция

Абсолютно съм на това мнение :clap: :clap: :clap:
chochi33
1 Nov 2006, 07:19 PM
Сайитчето е уникално,днес за първи път опрях до него и ми помогна много.
Дано и за напред да е така :cheers: :fing02: :punk:
Muny
3 Nov 2006, 12:02 AM
:clap: Няма друг такъв! И в България и на вънка. Прфектен!!! :clap:
vincitore
3 Nov 2006, 07:27 PM

zdraveite,toku shto se registrirax tuk s ideqta nqkoi da mi obqsni kak da svalqm tezi subs.kade da gi slagam i s koq programa (ot skoro svalqm filmi no ne di gledam,zashtoto nemoga da slagam subs.)POMOGNETE MI
stiv74
3 Nov 2006, 09:16 PM
Благодаря, че ви има №1 сте. :clap:

:clap:
sunnys
12 Nov 2006, 02:59 PM
A be tova e VELIK site!!!!
Blagodarq ot vse syrze na vsi4ki koito sa go syzdali/vali i go syzdavat v momenta! Za jalost az ne sym OK s EN oba4e ako moga da pomogna s ITL s udovolstvie shte go napravq:)
krisisergo
13 Nov 2006, 12:25 PM
не е лошо да добавете и търсачка само за руски филми защото е кошмар като почнеш да ги търсиш :girlie: иначе сте супер :bulgar: :na_masa: :bigarmhug:
sonywww
13 Nov 2006, 02:16 PM
Аз също използвам основно
http://subsunacs.net когато си търся титри
Сайта е много як Благодаря ви ,че ви има
n5-kopele
14 Nov 2006, 10:15 AM
Чуден е сайтът, ама тия нови правила за качване са ужасни. Все тая дали името на субтитрите за сериал вклюбват името на епизода или не. По-добре е да го включват даже. За задължителен и точен линк към imdb.com е тъпо изискването, защото никой не ходи да го гледа така или иначе.
Това мисля аз.
Spark
14 Nov 2006, 10:40 AM
Това че ти не го гледаш нищо не означава. Някой да те кара насила да качваш нещо?! От IMDB линка се извлича годината на филма. А че теб те мързи след няколко дни превод да отделиш 1 мин и да сложиш линка е съвсем друга работа. Ако всеки го мързеше толкова може би нямаше да има никакъв сайт.
BadOldMan
16 Nov 2006, 09:21 AM
Ами до днес и аз смятах, че това е един велик сайт и велик форум!! Но вече не мисля така! Защо ли - ами ето защо. Имах неблагоразумието в последните два дни да задам по един въпрос за това, ще има ли и дали ще е скоро титри за два сериала. Въпросите ми бяха зададени съмсем нормално и културно, като накрая даже и се извинявах и заявявах,че това не е заяждане, а просто въпрос. Не мисля, че в тях имаше дори нотки на заяждане или нетърпение.
Но постовете ми изчезваха мистериозно почти веднага след като ги поствах.
Та във връзка с горното искам да попитам - какво лошо има да се задават въпроси. А и моите въпроси не бяха за епизоди излезли днес или вчера, а за такива от преди поне седмица - ставаше въпрос за първия епизод на Masters.Of.Horror.S02. Другия ми въпрос беще относно това, дали ще излязът титри и за версията на LOL на 11-ти епизод на Prison.Break.
И добре, че успях да прочета все пак отговора на последния ми въпрос, че е по-добре да си сваля версията на XOR, за което много благодаря на този който ми отговори - не знам кой беше, щото и неговия и моя отговор бяха светкавично изтрити!!! ПИТАМ ЗАЩО!!!
Във връзка с всичко до тук, задавам въпроса - "Забранено ли е да се задават въпроси"??? Ако е забранено, къде във правилата го пише?? Ако не е забранено, защо се трият постовете ми?? И ако нарушавам някакви правила, не може ли да ми се обясни, за да не продължавам да ги нарушавам, вместо да си трият постовете??
И накрая, извинявам се, че поствам в тоя раздел, но не видях да има раздел за мнения, проблеми, препоръки и други общи теми.
Извинявам си е на модераторите, ако им създавам труд, да ми трият постовете!!
didodido
16 Nov 2006, 09:42 AM
BadOldMan, е, явно щом вече не мислиш така ще ни кажеш сбогом?
Цитат
ПИТАМ ЗАЩО!!!
Не викай!
Тук не ти е пазара, нито си давал пари за да ти е длъжен някой с нещо.
"Дали ще излязат титри" за това или онова се питат всичките към 90 000 потребителя. Няма да пълните темите с олигофренски въпроси!
Ще ти го кажа най-мекичко - Малоумие е да се пита за най-гледания сериал, дали ще бъде преведен!
Ако се оприличаваш на такъв - моментално си събирай партакешите и се изнасяй бързо към датаБГ.
И пак ще повторя - нито сме сайт като останалите, нито форум като другите!
Да си тук - за теб е привилегия! Разбирай ме както си искаш.
Весел ден.
BadOldMan
16 Nov 2006, 08:17 PM
Господин didodido,
Явно се изживявате като нещо по-вече от сайт и нещо по-вече от форум!! А Вие лично явно се изживявате като нещо по-вече от модератор.Но като какво точно се изживявате не ми стана ясно. Дано на вас поне да ви е ясно. Майка ми - бог да я прости за такива като вас казваше "С лайняна клечка носа им не можеш да достигнеш!" А народа ни е казал нещо друго - "Кога стана ганосчия, кога му почерня гъза?" Ако не знаете, какво е ганосчия - това е човека който калайдисва медни съдове. Извинявам се за лекия цинизъм, но няма друг начин да го кажа.
А аз наистина няма по-вече да питам нищо - защото се пита човек а не говедо като вас!!!! И защото за първи път попадам на форум, във който задаването на въпроси не е по вкуса на някой самозабравили се модератори и е забранено заради това!
Извинявам се, ако съм Ви обидил но аз обикновенно казвам това, което мисля. Въпрос на принципи - нищо лично.
Останете си със здраве! Защото за да сме тук аз и останалите потребители е привилегия, но не за нас, а за такива като теб. Защото ако ни няма нас, няма да те има и теб.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.