Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво Мислите За subsunacs.net
subsunacs.net - Форуми > Други > Евъргрийн
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
LORD VADER
Сайта subsunacs.net е най-добрия за свободни субтитри на български в България и може би дори в целия свят.Някой да знае по-добър? Аз не знам.
van4yta
За мен вие сте №1 при субтитрите :59: За почти всички филми,които търся си намирам субтитри :clap: :clap: :clap: Продължавайте все така,другите сайтове за субтитри не могат да Ви стъпят на малкото пръсче :thumbup: :thumbup: :thumbup: clapping.gif clapping.gif clapping.gif
deadwiner
Саита си е много готин!За всички филми има титри clapping.gif
lp16
EI tova e nai-qkiq sait za subtitri:clap: :clap: :clap:
lp16
Bravo no tozi ili tezi koito sa go ka4ili i napravili tozi saita clapping.gif clapping.gif clapping.gif
stil4o
Не е лош сайта,но на много от новите филми няма субс.
ti60
ok
DeathWings
Оффф претенции! Хората се наемат да ни превеждат и си губят времето с нас, а вие се оплаквате! mad.gif
А за сайта ест., че руллззз, рокс rock.gif ..... абе въобще, ако нямаше субс.унакс за никъде нямаше да сме!
elisiaelf
Благодаря от сърце на хората , коити са сътворили и поддържат този уникален сайт , форума, и на всички , които се трудят безвъзмездно и самоотвержено .....

Благодаря !!!!!
pifeto
и мен ме кефи ве4е тоя сайт
rasista08
Това е най-великият саит за субтитри в BG!!!
mvh
Аз като включа Subtitle Workshop и намеря филма всичко блокира и не мога да запаметя променените от мен субтитри. Много гадно :evil2:

А на сайта бих дал оценка 4 от 5, защото всеки път като добавя субтитри и модераторите не ги удобряват. Сигурно трябва аз да съм ги правил аз, а аз всъщност ги взимам от други сайтове :59: cool.gif
snisoftware
Аз пък му давам 6 от 5, щото винаги като имам проблем с титрите и ги изтегля от тука се оправа проблема rock.gif

Мисля и аз да направя някой друг субтитър smile.gif ама няма време sad.gif
gts
Цитат(tanas @ 21 Oct 2003, 08:14 PM)
сайта е много гот. Аз много често го посещавам.
Браво на дидодидо.танас. biggrin.gif
*

super e :clap: :clap:
chankov
[B]Мисля че е много добър сайта първо тука проверявам са субтитри когато търся . Така че и за напред да се подържа няма да е лошо smile.gif
ivanbazi9
Бих казал че това е наи хубавия саит за субс clapping.gif и от 10 му давам оценка 9.5 защото често субс закъсняват.
malchev
Zhalko che nemoga da dam ocenka 9.5 zashtoto ne samo kakto chesto zakasnqvat sьs subs, taka i ne gi poluchavash.Do sega sьm daval samo 3-ri zaqvki i nito 1...No vse pak site-a e super shtom vseki kazva che e dovolen bi trqbvalo i az da sьm.Ne vseki mozhe da obarne vnimanie na vseki. tongue.gif

Peace rock.gif
pitai koi sam
vse o6te neznam za kvo stava v1pros znam samo 4e ne znam ka da si izteglq suptitri ok
ako znae nqko da mi pi6e pls na e-mail lubovko_p@abv.bg hmm.gif
geri_vr
Най-готиния сайт за субтитри!
Microskope
Сайта е супер, но тва че едни и същи субтитри са качени по 30 пати не ми харесва !
sofito
аз лично да ви кажа не съм доволна !!! хубаво имат си субтитри ама може ли на GONE WITH THE WIND да сложат само cd 2 i cd 4 не е ли малко глупаво! и като си помисли само човек че трудно биха се намерили субтитри за толкова стар филм просто е невъзможно !!!! и вече ми писна да се ровя из други сайтове защтото и помен няма от тези суб. толкова много ли искам
Boygenius
Разделяне и снаждане на субтитри не е сложно. Вместо да се ровиш с часове, дни, седмици, месеци, години, векове, еони и так далшье, потърси как се прави. Трябват най-много 30 мин, но е голямо улеснение да имаш самия филм. Напасване без него става по-трудно, затова и рядко се отзовава някой.
gojaa
Сайта е страхотен ,но моля някой да ми каже има ли преводач който да се занимава с класически филми от 40 - 50 сетте години .Благодаря.
engie
готино е
само че някой път става малко бавно
smile.gif
Spark
@sofito: Ти си за лекар.
@Microskope: Ако ми кажеш кои субтитри са напълно еднакви ще те черпя!
lefou
Браво!

Страхотен форум и страхотен сайт!!! :-)

Винаги търся тук! (понякога и аз качвам по нещичко коригирано;-))
RAYNER
Мене супер много ме кефи сайта rock.gif
streetdog
Мнението ми е, че трябва да предлага и субтитри на други езици, като другите големи сайтове за субтитри.
SpiderGirl
Ако не проверя тук 1во няма да съм аз простоsmile.gif Харесва ми , удобно е , не изисква заплащане даже регистрация... Неща , където другаде ги няма изцяло.
Insaneboy
Цитат(SpiderGirl @ 27 Sep 2006, 08:05 PM)
Ако не проверя тук 1во няма да съм аз простоsmile.gif Харесва ми , удобно е , не изисква заплащане даже регистрация... Неща , където другаде ги няма изцяло.
*

всъщност друг такъв сайт за БГ субтитри в БГ няма...
SpiderGirl
clapping.gif Само че аз не говоря само за България blink.gif
vetil
smile.gif clapping.gif супер е винаги когато съм търсил субтири за някой филм винаги съм ги намирал тук благославям го винаги така да бъде
lud_metal
Сайта е супер само така :clap: :clap: :clap: :clap:
Rudinh0
Добре, че сте вие smile.gif
karin
Сайта е най-добрия! 10 Х
Най-добрите са тук!
Благодарности на Koronis, Insaneboy, deank и всички, които превеждат!
viki
Май няма да има какво да добавя нещо различно от тези 57 стр.Страхотни и доста бързи сте.Аз почти проверявам първо и само тук,ако тук ги няма значи едвали ще са ги има в някой друг сайт.Поне досега не съм имала такива случаи.
:Bow: :Bow: :Bow:
vafi
Най добрия сайт , няма конкуренция
ntcuki
Цитат(vafi @ 30 Oct 2006, 02:48 PM)
Най добрия сайт , няма конкуренция
*

Абсолютно съм на това мнение :clap: :clap: :clap:
chochi33
Сайитчето е уникално,днес за първи път опрях до него и ми помогна много.
Дано и за напред да е така :cheers: :fing02: :punk:
Muny
:clap: Няма друг такъв! И в България и на вънка. Прфектен!!! :clap:
vincitore
biggrin.gif zdraveite,toku shto se registrirax tuk s ideqta nqkoi da mi obqsni kak da svalqm tezi subs.kade da gi slagam i s koq programa (ot skoro svalqm filmi no ne di gledam,zashtoto nemoga da slagam subs.)POMOGNETE MI sad.gif
stiv74
Благодаря, че ви има №1 сте. :clap: clapping.gif :clap: clapping.gif
sunnys
A be tova e VELIK site!!!!
Blagodarq ot vse syrze na vsi4ki koito sa go syzdali/vali i go syzdavat v momenta! Za jalost az ne sym OK s EN oba4e ako moga da pomogna s ITL s udovolstvie shte go napravq:)
krisisergo
не е лошо да добавете и търсачка само за руски филми защото е кошмар като почнеш да ги търсиш :girlie: иначе сте супер :bulgar: :na_masa: :bigarmhug:
sonywww
Аз също използвам основно http://subsunacs.net когато си търся титри
Сайта е много як Благодаря ви ,че ви има
n5-kopele
Чуден е сайтът, ама тия нови правила за качване са ужасни. Все тая дали името на субтитрите за сериал вклюбват името на епизода или не. По-добре е да го включват даже. За задължителен и точен линк към imdb.com е тъпо изискването, защото никой не ходи да го гледа така или иначе.
Това мисля аз.
Spark
Това че ти не го гледаш нищо не означава. Някой да те кара насила да качваш нещо?! От IMDB линка се извлича годината на филма. А че теб те мързи след няколко дни превод да отделиш 1 мин и да сложиш линка е съвсем друга работа. Ако всеки го мързеше толкова може би нямаше да има никакъв сайт.
BadOldMan
Ами до днес и аз смятах, че това е един велик сайт и велик форум!! Но вече не мисля така! Защо ли - ами ето защо. Имах неблагоразумието в последните два дни да задам по един въпрос за това, ще има ли и дали ще е скоро титри за два сериала. Въпросите ми бяха зададени съмсем нормално и културно, като накрая даже и се извинявах и заявявах,че това не е заяждане, а просто въпрос. Не мисля, че в тях имаше дори нотки на заяждане или нетърпение.
Но постовете ми изчезваха мистериозно почти веднага след като ги поствах.
Та във връзка с горното искам да попитам - какво лошо има да се задават въпроси. А и моите въпроси не бяха за епизоди излезли днес или вчера, а за такива от преди поне седмица - ставаше въпрос за първия епизод на Masters.Of.Horror.S02. Другия ми въпрос беще относно това, дали ще излязът титри и за версията на LOL на 11-ти епизод на Prison.Break.
И добре, че успях да прочета все пак отговора на последния ми въпрос, че е по-добре да си сваля версията на XOR, за което много благодаря на този който ми отговори - не знам кой беше, щото и неговия и моя отговор бяха светкавично изтрити!!! ПИТАМ ЗАЩО!!!
Във връзка с всичко до тук, задавам въпроса - "Забранено ли е да се задават въпроси"??? Ако е забранено, къде във правилата го пише?? Ако не е забранено, защо се трият постовете ми?? И ако нарушавам някакви правила, не може ли да ми се обясни, за да не продължавам да ги нарушавам, вместо да си трият постовете??
И накрая, извинявам се, че поствам в тоя раздел, но не видях да има раздел за мнения, проблеми, препоръки и други общи теми.
Извинявам си е на модераторите, ако им създавам труд, да ми трият постовете!!
didodido
BadOldMan, е, явно щом вече не мислиш така ще ни кажеш сбогом?
Цитат
ПИТАМ ЗАЩО!!!

Не викай!
Тук не ти е пазара, нито си давал пари за да ти е длъжен някой с нещо.
"Дали ще излязат титри" за това или онова се питат всичките към 90 000 потребителя. Няма да пълните темите с олигофренски въпроси!
Ще ти го кажа най-мекичко - Малоумие е да се пита за най-гледания сериал, дали ще бъде преведен!
Ако се оприличаваш на такъв - моментално си събирай партакешите и се изнасяй бързо към датаБГ.
И пак ще повторя - нито сме сайт като останалите, нито форум като другите!
Да си тук - за теб е привилегия! Разбирай ме както си искаш.
Весел ден.
BadOldMan
Господин didodido,
Явно се изживявате като нещо по-вече от сайт и нещо по-вече от форум!! А Вие лично явно се изживявате като нещо по-вече от модератор.Но като какво точно се изживявате не ми стана ясно. Дано на вас поне да ви е ясно. Майка ми - бог да я прости за такива като вас казваше "С лайняна клечка носа им не можеш да достигнеш!" А народа ни е казал нещо друго - "Кога стана ганосчия, кога му почерня гъза?" Ако не знаете, какво е ганосчия - това е човека който калайдисва медни съдове. Извинявам се за лекия цинизъм, но няма друг начин да го кажа.
А аз наистина няма по-вече да питам нищо - защото се пита човек а не говедо като вас!!!! И защото за първи път попадам на форум, във който задаването на въпроси не е по вкуса на някой самозабравили се модератори и е забранено заради това!
Извинявам се, ако съм Ви обидил но аз обикновенно казвам това, което мисля. Въпрос на принципи - нищо лично.
Останете си със здраве! Защото за да сме тук аз и останалите потребители е привилегия, но не за нас, а за такива като теб. Защото ако ни няма нас, няма да те има и теб.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.