Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Какво Мислите За subsunacs.net
subsunacs.net - Форуми > Други > Евъргрийн
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
azrado
№1
rainov
Сайта е страхотен! Евала за всичкия труд, който сте хвърлили в това начинание. Сайта наистина е много полезен. Поздрави, rainov!
meth0d
Почти винаги има това което искам tongue.gif
Затова и винаги парво тарся тук rock.gif
deni_kuncheva
Сайто е много готин просто трябва по-често да се обновява. Ако не мога да намеря някои субтитри първо търся тук и обикновенно ги има, а ако ги няма просто давам зявка. Супер сте продължавайте в същия дух.
Style
Th3 B3S7!!!
ClassicMafia
Искам да отбележа че такьф BG саит с субтитри няма да има в близкити 1000 години :lol2: clapping.gif clapping.gif
polamori
няма по добри от вас
papi74
Не знам какви са тия хора дето говорят глупости и обиждат момчетата които се бъхтят за да имаме ние субтитри безплатно.Аз лично тук си намирам почти всичко което тярся и сам МНОГО БЛАГОДАРЕН НА ВСИчКИ КОИТО ПРЕВЕЖДАТ ТЕКСТОВЕТЕ.И мисля че на които не му харесва нещо може да изрази мнение а не да обижда и в крайна сметка има и други сайтове да ходи където му харесва.
dry.gif
thefolenangel
Супер ! smile.gif страхотен Саит wink.gif
demonik6
:clap: :clap: Сайта е страхотен, както и неговите уплоудъри, за да си правят труда да превеждат всякакви по вид филми!
clapping.gif clapping.gif :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif :clap: clapping.gif
kamalieva
Аз съм един обикновен потребител и не разбирам всичко, което се пише тук. tongue.gif Но сайта за мен е супер, защото намирам винаги това, което търся. clapping.gif
iliarz
Най-добрия сайт за субтитри. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
erhu
Номер едно сте ....Мисля , че това е не оспорим факт clapping.gif
HackJack
Това е един от малкото сайтове които имат някакъв смисъл да се посещават и които помагат на голяма част от хората да се забавляват пред телевизора с техните субтитри.Какво друго да кажа, здраве късмет и още дълго време да продължите делото си на субтитраджии. smile.gif (баси думата казах)
sganarel
Цитат(Patriarha @ 14 Apr 2005, 08:18 PM)
Супер е, но защо администратора ми праща заплашителна поща?

Вие сте се регистрирали на нашия форум http://subsunacs.net/ - Форуми, но в течение на 45 дни не сте публикували съобщение.

Ако не публикувате нищо в следващите 45 дни, вашия акаунт ще бъде автоматично премахнат

Аз не мога да првеждам и съм  само ползвател. С компютрите съм аматьор и сега ми се наложи да поискам консултация за да напиша това, както го наричате "поствам".
Но щом такава е цената ще пиша по често, тъкмо ще схвана, ще се отворя малко.
*

Солидарен с гореказаното. Само тук търся субс! Ако това може да бъде някаква похвала. clapping.gif
kaloian_zdravkov
просто няма друг такъв сайт. едно голямо ЕВАЛА!!!
pivi
Цитат(submen @ 13 Sep 2003, 04:48 AM)
аз лично мисля,че е много готин,търся ли суб за някой филм първо преглеждам този сайт.много често се обновява,което при наличието на все по-нови и нови филми е голям +
*

НАЙ ВАЖНИЯ САЙД В НЕТА!!!
clapping.gif
javor_zarkov
Много е добър
lunataaa
clapping.gif
VIE STE THE BEST
USPEX :clap: :clap: :clap: :clap:
anata
наи-добриа саит clapping.gif
ishen
Сайта е №1. Браво
night_watch_f
Аз лично използвам този сайт за субтитри. :wave: :bulgar:
sganarel
Изключително съм доволен!!!! Търсих БГ-субс за филмите на Карлос Саура ФЛАМЕНКО/1995г и ТАНГО/1998г... и къде ги намирам?! subsunacs.net RULEZZZZZZZZZZZ!!!! rock.gif :clap: clapping.gif
Nightelf
Сайта е много готин също и форома потчти всеки ден съм тука освен ако нямам работа :-).Иначе тука е най-новото!!!
goldy79
[SIZE=7]много добър сайт само защо се бавят титрите за новите филми
geri 775
Много ми и удобно. Като си изтегля филма и знам ,че със сигурност ще намеря субтитрите.Много Ви блогодаря за този сайт. :clap:
stoianslbg
много е добър
ralica00
Това е най-страхотния и полезен сайт в нета.Специални благодарности на всички които се грижат да ни доставят субтитри. clapping.gif
MATI
Саита е много добьр.rock.gif В него може да се намерят субтитри за почти всички филми и сьщо така винаги е с "едни гьрди" напред пред другите
big_marta nomer1
:evil2: clapping.gif clapping.gif
Цитат(Ordeith @ 20 Sep 2003, 06:43 PM)
Аз лично от днес ползвам сайта и мисля, че му трябва малко модерация, защото тук в тази тема има рекуести...а мястото им не е тук. Добре са подредени нещата само дето трябва някой падар да гледа непрекъснато за развитието на сайта.
*

wee
dsdddddd
ohmy.gif ohmy.gif :lol2:
milena_vsp
Сайта е супер! Страхотни сте
terror_drone
:clap: Toq sait e mnogo dobur Ima si subs za vsi4ko :59:
niksus
може ли да се направи в сайта новите титри да се маркират по някакъв начин (имам предвид per user)?
itelim
Би било добре хората, които качват субтитри да проверят какво качват и с колко и какви грешки го предлагат. Програми за проверка - дал бог. Безсмислено е да качиш нещо, което след това трябва да бъде поправяно по време, дължина на ред и т.н. Смятам, че субтитри на всяка цена не е най-добрият вариат за тези от нас , които имат желание да гледат даден филм с пълно удоволствие. Колкото до сайта - БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ГО ИМА!
Spark
@niksus: След новите титри от последното ти влизане пише NEW.
@itelim: Това трябва да го вършат тези, които качват субтитри.
niksus
ами не ми го пише :/
а съм логнат (всъщност с куки - запомнен е логина)
да няма някоя настройка?

edit next day: вече е наред smile.gif
belea
the best
veidur
:clap: clapping.gif w00t.gif rock.gif за мене това е наи добриа на4ин да си намериш субтитри, Благодаря на Домакина .БЛАГОДАРНОСТИ на целиа ОТБОР на subsunacs.net
bullet
ами за мене това е наи то4нитя biggrin.gif и възможно наи хубавия саита за субтитри на български biggrin.gif ЕВАЛА НА СЪЗДАТЕЛИТЕ МУ :clap: clapping.gif
[B][I][COLOR=red][SIZE=7]
bullet
СЯ АКО СЛОЖИТЕ И ЦУБТИТРИ ЗА SCARY MOVIE 4 biggrin.gif ЩЕ ИЗРИГНА rock.gif w00t.gif
[B]
dicho_man
zdraveite pi4ove mnogo se kefq vinagi mogga da namerq subtittri za film koeto moo me kefi
:clap: :clap: :clap: biggrin.gif hmm.gif :ph34r: ohmy.gif :lol2: :lol_2: rock.gif rolleyes.gif unsure.gif
elli22
Страхотни сте!Благодаря,че ви има! rolleyes.gif
ka6oneto
Mi kefime 4esno da vi kaja mngogo e dobro ne 4e s emazna prosto mi xaresva dobre e naprave i adovoliava vsi4ki iziskavania ei pretencii e nemoje da e savar6en se pak nikoi ne e savar6en no me kefi predi si4ko (nali ne triabva da pi6a na kirilitsa) wink.gif rock.gif ne e mnogo iak
ka6oneto
toest mnogo e iak de
jjjjtttt
clapping.gif super sa
tihomir123
Аз лично мисля,че наистина има субтитри за всички филми почти но за Bachelor Parti Vegas/Ергенско парти в Вегас/ няма субтитри.Ще съм благодарен ако се намерят тези субтитри.
didodido
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ЕСТЕСТВОТО НА ТЕМАТА!
Рикуести и лични чатове няма да се толерират!
renduvil
наи якия саит които сам виждала.
barir
Да благодарим на екипа,който е създал и подържа този чудесен сайт,както и на преводачите!!!!! clapping.gif
Skirov
[quote=submen,13 Sep 2003, 04:48 AM]
аз лично мисля,че е много готин,търся ли суб за някой филм първо преглеждам този сайт.много често се обновява,което при наличието на все по-нови и нови филми е голям +
*

[/quote

> не е лош лесно се работи бих казъл че е много добър
> но ще ви помоля ако можете да качвате повече от новите
филми например за - second in command 2006
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.