Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The O.c.
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
auftreten
btw така се казва песента smile.gif
Bobara
А от някъде другаде дали мога да си сваля The O.C. - A Day In The Life,щото в този саит никои не сиидва!!!
thetycoon
Още преди 2 дни направих субтитри за 15-та серия и ги пратих 2 пъти, обаче така и не се появиха на сайта. Видях другите и мога да кажа, че мойте са 2 пъти по-добри, колкото и нескромно да звучи. В същото време за другите серии има по 5-6 варианта. Някой може ли да ми каже защо е това отношение?!? Все пак съм превеждал 2 дни, а дори не ги качват на сайта???
dtibugz
хах мога да кажа много неща по това отношение но ще си замълча защото съм културен Между другото защо си си направил 10 регистрации само и само да гласуваш с 1 за нашите субтитри? Само да те уведомя, че си предложен за бан и ми се струва, че ще те одобрят smile.gif
PlexarN1
абе tycoon ли си какъв си и аз ще спазя добрият тон и само ще ти кажа нещо че в твойте субтитри намерих поне 10 грешки в първите 20 реплики пък ти сам си прави изводите mad.gif

и това с 10-те регистраций ти да не си на 10 годинки че се комплексира от това че някой оцени труда ти с явната за него оценка wink.gif
auftreten
Season 3, Episode 16: The Road Warrior (9 March 2006)

Season 3, Episode 17: The Journey (March 2006) - предполагам, че ще е на 16 март.

Info: www.IMDb.com
dtibugz
Относно новите епизоди на The O.C. ...:
66. 3х15 9 Feb 06 The Heavy Lifting
67. 3х16 9 Mar 06 The Road Warrior
68. 3х17 16 Mar 06 The Journey
69. 3х18 6 The Undertow
70. 3х19 6 The Secrets and Lies
auftreten
dtibugz, нищо ново под слънцето не предлагаш.
dtibugz
хах добре де на LOST ги пише сичките air dates пък на О.С. .. както и да е поне знаем как се казват следващите епизоди хех
auftreten
Така е, колкото повече информация, толкова по-добре. Просто ми се стори безмислено, защото аз бях пуснал почти същата информация в предишния пост. Няма значение. Странно ми е само защо правят такава пауза от 1 месец след 15 епизод, нещо като пауза по средата на сезона ли трябва да е, какво ли...
scintilla
Ето какво открих в един от сайтовете за следващите два епизода:

3.16 - "The Road Warrior"
Summer asks Julie and Kirsten, via their matchmaking company, to find a woman for his father. The girl has a few requirements for the woman fit for her father as he doesn't want him to have to go through seperation again. After Summer leaves, Julie is not so sure she is the woman for Dr. Roberts anymore. As she talks it over with Kirsten, it's clear to them that Summer needs to be talked to as no woman will ever meet her expectations. Ryan helps Sadie find her uncle Jack, a man who seems to often have troubles with the law, because he owes money to someone and Sadie wants to collect. Marissa is yet again involved in another police investigation that may also involve two other characters. Sandy is by her side. Seth and Taylor appear in the episode.

3.17 - "The Journey"
Summer and Julie talk about the latter's relationship with Dr. Roberts. Julie and Dr. Roberts have a date in a public place. Sandy goes to jail to visit Dawn Atwood. Volchok insists a little too much to have a talk with Marissa. Matt comes to her rescue. Later, she goes to the beach to talk to him. This episode will feature flashbacks from the episode "The Model Home." It is Ryan's 18th birthday and a party is organized at The Bait Shop. Seth and Kirsten also appear.
auftreten
Ето и малко снимки/wallpapers на Миша Бартън:
Celebscenter.net
Wallpaperbase.com
SexyDesktop.co.uk
Skins.be
Yahoo.com
SmotunMC
The O.C Info

на този сайт има не малко информация за филма

както и за музиката към него обаче няма за 15 епизод
auftreten
Това е и официаният сайт на сериала, където има и информация за музиката и за доста интересни други неща - който разбира английски и си пада по сериала ще му хареса smile.gif
The Orange County (The O.C.) by Fox
Jesika^^
Май беше някъв dra1man е писал в темата за субтитри,че са били излезнали няколко серии вече,а не са качени тука ? Верно ли е т'ва или наисттина ще си има серия чак на 9 март ? blink.gif
PlexarN1
Абе още ли не разбрахте на 9 Март излиза 16 епизод !!!!!!!!!!!!!!!!!!! mad.gif
auftreten
Jesika^^ няма грешка, дал съм информация в един предишен пост.
auftreten
Season 3, Episode 16: The Road Warrior: 9 March 2006

Season 3, Episode 18: The Undertow: 23 March 2006

(инфо: IMDb.com)

Това според мен означава, че Season 3, Episode 17: The Journey ще излезе на 16 March 2006, а Season 3, Episode 19: The Secrets and Lies - на 31 March 2006.
DeeeDeee
Цитат(auftreten @ 14 Feb 2006, 06:34 PM)
Цитат(SmotunMC @ 13 Feb 2006, 04:28 PM)
Може ли някой да ми каже кой изпалнява и как се казва песента когато погребват Джони 12-13 минута на (15 епизод) и  как се казва песента когато умира края на 14 епизод

моля ако някой знае нека каже
*

Taя от 14ти изпълнителят ми звучи като James Blunt, но не съм сигурен. Може песента да е негова - Fall At Your Feet - пробвай, току виж съм познал и кажи после, дали съм прав.
(в поста ми съм се изразил доста объркано, щото слушах песента, опитвах се да се отгатна коя може да е и писах едновременно wink.gif )
*

Съжалявам, че трябва да те поправя. Но ми се струва, че песента от момента, когато Джони умира и после на погребението, е Sufjan Stevens - For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti
Поне така я намерих... tongue.gif Ако някой я иска и не я намира, да ми изпрати лично съобщение да му я дам! wink.gif
kalipso
DeeeDeee напълно си прав! Това е песента, но и тази която Auftreten даде е много хубава :clap:
DeeeDeee
DeeeDeee e "тя" всъщност :59: wink.gif Много ме кефи песента, ето тука текста:
http://www.songmeanings.net/lyric.php?lid=...822107858497956

Едит: Ааа, може и така да е, auftreten, махнала съм го епизода, не ми се сваля наново да проверя, вярвам ти. Той просто питаше за погребението и ето я песента и от там smile.gif biggrin.gif
На мен ми грабна вниманието веднага като я чух, иначе за другата не се сещам въобще, може и да е интересна, но друго си е да те "зашемети" от първото слушане :crying: :whaat: :27: blink.gif :banana: :closedeyes: :whistling: hmm.gif :28: :31: :concert:
auftreten
Абе хора, я се заслушайте малко - когато Джони пада от скалата (14 епизод) тече точно песента да James Blunt - Fall at your feet!
kalipso
DeeeDeee извинявай rolleyes.gif
auftreten
DeeeDeee, със сигурност е това песента. Аз информирах за нея, защото някой се интересуваше (прочети предишните постове и ще видиш), иначе не мога да кажа, че ме е грабнала песента, както и самият певец попринцип, просто пускам информацията, която бива търсена.
DeeeDeee
ОК, нека песните бъдат полезни за всички останали, които ги търсят. :59:

П.П. Всичко съм прочела мноооого вниматеноооо... :ph34r:
auftreten
От днес пускат втори сезон на сериала по телевизията, само за информация де smile.gif
Jesika^^
Съжалявам ако на това не му е тук мястото, но искам да попитам какво му беше тия дни на сайта щото аз не можех да го отврям някой да е имал подобен проблем ? sad.gif
s7orm
някой случайно да има линкове за следните песни (от новия епизод)

Living Things - Bom Bom Bom
Digby Jones - Under The Sea
La Rocca - If You Need The Morning
Boom Bip Feat. Nina Nastasia - The Matter (Of Our Discussion)
Tom Vek - C-C (You Set The Fire In Me)
Tom Vek - I Ain't Saying My Goodbyes
Youth Group - Forever Young
dragon x
1. Living Things - Bom Bom Bom http://www.data.bg/f.php?fid=12069360
2. Digby Jones - Under The Sea http://www.data.bg/f.php?fid=7881348
3. Tom Vek - I Ain't Saying My Goodbyes http://www.data.bg/f.php?fid=12341023
scintilla
Знаете ли, в един друг сайт четох, че последно уж щяло да има 5 сезона на сериала! Даже в IMDB.com за общо заглавие на следващия сезон пише : "Exploring colleges". Явно нещата ще се въртят около Великолептната четворка в колежа. wink.gif

Чух още, че Люк и Катлийн (сестрата на Мариса) щели да се върнат в сериала.
Някой да е чувал нещо по въпроса?
auftreten
Относно това "Exploring Colleges" мисля, че това е по-скоро името на някой епизод,
който още не е ясно от кой сезон ще бъде. А относно сезоните - има много мнения и
много различни информации, най-добре да се доверяваме на това, което излиза
като инфо на официалните сайтове (ако излиза изобщо).
Jesika^^
ama taq marisa syvsem propadna s toq Vol4ek...ujas sad.gif
Jesika^^
Ne mislite li 4e ve4e stana ligavo...zakvo se ne se syberat be deba ? dry.gif
muradhidiued
tva li beshe s raqn i marisa ??? nqma li dase saberat otnovo ????
Killa-g
Цитат(muradhidiued @ 24 Mar 2006, 11:48 PM)
tva li beshe s raqn i marisa ??? nqma li dase saberat otnovo ????
*

Нема, ти не видя ли, че ги убиха накрая tongue.gif
dtibugz
Някой ще успее ли да намери air dates на останалите епизоди, че ми е интересно дали ще има нова почивка.
druon
Аз просто да напиша нещо че ще ем изтрият от форума sad.gif
Благодаря на всички за преводите които правите и лудият труд, който полагате за да можем неразбиращите английски да се кефим на филмите . :clap: :clap: :clap:
auftreten
Season 3, Episode 19: The Secrets and Lies (30 March 2006)
Season 3, Episode 20: The Day After Tomorrow (6 April 2006)
Season 3, Episode 21: The Darkness Before the Dawn (13 April 2006)

по непотвърдена информация.
Sara
Хей, хорица! Някой да има идея откъде мога да си намеря последните 6-7 песнички от 18-ти епизод.За жалост където и да отида, навсякъде се плаща вече smile.gif)

"Argyle Socks" by Scissors 4 Lefty
"Lover I Don't Have To Love" by Bettie Serveert
"Inaction" by We Are Scientists
"Girl And The Sea" by The Presets
"Don't Pity Me" by Spiderbaby
"It's Just Cruel" by The National Trust
"What If's And Maybe's" by Broomheads Jacket
dtibugz
71 3x20 06 / Apr / 2006
The Day After Tomorrow
72 3x21 13 / Apr / 2006
The Dawn Patrol
73 3x22 20 / Apr / 2006
The College Try
74 3x23 27 / Apr / 2006
The Knockout
75 3x24 04 / May / 2006
TBA
76 3x25 11 / May / 2006
TBA (Season Finale)
adobe1
Здрасти на всички. smile.gif
значи аз по 2 въпроса:

1.) Има ли някои с тунер , благословен фен на ОС, които да рипне двата спешъла които ще дават по БиТиВи НА БЪЛГАРСКИ тази Неделя (02.04.06) от 13:00???
ако има- много, много, ама не знаете колко мн моля да рипне спешълчетата!! smile.gif

2.) има ли някъде някакво .. хм.. къмюнити от народ, които събират музиката от ОС ??? защото аз имам към 30-40 парчета които не са от оригиналните саундтраци, готов съм да ги споделя.
принципно мн се кефя на музиката към сериала, така че ако някои знае сайт или дори по-добре форум и тук и в чужбина с някакви подобни масови сборища на хора събиращи ОС MUSIC нека каже, плийз. 10X предварително

за хора които не са се замисляли какво точно е музиката от ОС, кои групи, какво-що: http://musicfromtheoc.com/weekly_mix_season3.html

има не само ВСИЧКИ песни поименно, но и кога коя песен е прозвучала.

още веднъж- плийз, ако някои има тунер и е свободен Неделя по обед, ако може да рипне! :Bow:
Mimi91
Цитат(scintilla @ 16 Mar 2006, 08:04 PM)
Знаете ли, в един друг сайт четох, че последно уж щяло да има 5 сезона на сериала! Даже в IMDB.com за общо заглавие на следващия сезон пише : "Exploring colleges". Явно нещата ще се въртят около Великолептната четворка в колежа.  wink.gif

Чух още, че Люк и Катлийн (сестрата на Мариса) щели да се върнат в сериала.
Някой да е чувал нещо по въпроса?
*

Люк,Ана и Териса ще се върнат в 22 епизод,а за Кейтлин незнам.
Sakiarasport
Въпроса ми е:
Ще има ли 4-рти сезон?
LenioX
по всяка вероятност не smile.gif
hlapaka
Цитат(LenioX @ 24 Apr 2006, 09:56 PM)
по всяка вероятност не smile.gif
*
Това не е вярно!4-ти сезон ще има и това е 100% сигурно.Като не си подготвен не отговаряй по-добре!Ако не ми вярваш-виж във БГ сайта на О.С. и се увери сам!!!
criminall
Четвърти сезон ще ИМА
Повече инфо в theoc-bg.com
Обаче темата не е на правилното място, и след малко ще я делнат... wink.gif
YBD
И как ще има 4-ти сезон след като Миша Бартън иска да напуска сериала. Не виждам сериала без нея.
criminall
Цитат(YBD @ 24 Apr 2006, 10:32 PM)
И как ще има 4-ти сезон след като Миша Бартън иска да напуска сериала. Не виждам сериала без нея.
*

Абе тя може и да иска, ама като има договор... :lol_2:
vaseto1
я дайте малко инфо за 4 сезон! wink.gif
vinse
момчета и момичета бихте ли ми казали 2 неща свързани с OSТ на сериала
1 - кои са миксовете (от всичките 5) на третият сезон
2 - къде мога да ги намеря
пробвах да потърся ама с това име (the O.C.) малко трудно се намира нещо и за това ше помоля накой да ми даде едно рано, приемат се линкове без значение дали са на торент или HTTP

П.С Пардон Пардон намерих ги ако има хора които ги търсят ето ги всичките http://www.arenabg.com/details.php?id=34071
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.