Crossfire Trail (2001)




Изтеглени: 5057 пъти

veso010 : 5

tiggers : 5

ledenata02 : 5

Съдържание на архива със субтитри

Коментари

Chefoan
29.06.2010г. 10:55

Г-н Каменов, знам че не е редно,но все пак реших да опитам и да се обърна лично към вас! След като изчерпах всички възможности отправям молба към вас да обърнете внимание на следния филм . Прерових навсякъде и не открих каквито и да е субтитри освен еврейски, от които предполагам няма особена полза! Гледайки филмите с ваш превод, разбрах, че превеждате по слух и за това си помислих, че бихте проявили интерес към този изключителен исторически филм! Освен това, този филм заслужава качествен превод,какъвто сигурен съм вие бихте могли да изработите! С нетърпение чакам някакъв отговор от вас! p.s.Не правя официална заявка поради факта, че вече съм направил такава в конкурентния ви сайт и ми се стори, че не коректно! С уважение:Стефан Денолюбов. chefon68@abv.bg

veskoka
30.06.2010г. 07:00

Аз вече нямам достъп до Замунда от САЩ. (не мога нито да тегля торенти от нея, нито дори да погледна какво предлага)

Явно правителството на Замунда се страхува, че американските шпиони ще разкрият дълбоката корупция, пуснала корени в банановата република, и че ще предприемат нещо :)

Кой е този филм? ИМДб линк?

Chefoan
30.06.2010г. 12:04

Меко казано,съм шашнат от това което пишете!Как така нямате достъп?!Но вднага се сещам къде живея и че тук всичко е възможно!Относно филма... съм го гледал навремето и твърдя че е един от най-добрите образци в жанра си!Прилагам линк и от чуждестранен тракер Освен това го имам в компютъра си с размер 2,73гб.разделен на 4 части но не знам как бих могъл да ви го предоставя?!Точно този е в Замунда и аз го сийдвам докато някой преводач прояви интерес!Искрено ви благодаря,че проявихте интерес и ще бъда много щастлив ако пожертвате от вашето време и се захванете с превода!Очаквам с нетърпение каквото и да е решение от ваша страна!p.s.По горе съм написал електронната си поща!Ако желаете там да продължим,за да не пречим тук?! :)