Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Zombieland: Double Tap (2019)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
kolesniza

Земята на зомбитата IIРежисьор: Рубен Флайшър

В ролите: Джеси Айзенбърг, Ема Стоун, Уди Харелсън, Абигейл Бреслин, Росарио Доусън, Зоуи Дойч, Люк Улсън, Авън Джогиа, Томас Мидълдич и др.

Държава: САЩ, Канада

Година: 2019

Жанр: Екшън, Комедия, Ужаси

Резюме: Втората част на първата част на филма със зомбита, в който убиха Бил Мъри...Превод:
Аз, моя милост и ico K.


Субтитри:
CAM HC.HDRip BluRaythankyou
<#thank#>
Gloripeace
Цитат(kolesniza)
:За HDTS изданията с времетраене 01:38:42

*Да не се ползват за синхронизации!
Преводът е по слух, като на няколко места не се чува ясно, затова интерпретирах по смисъл. Ще го редактирам, щом се появят читави английски суби.

Има нэкви английски субтитри... ама НЕ гледам(е) пиратски резили: HardCoded=KorSub, качеството дори 1080р не е кристално, често е подрязано 16х9 от ~2.39:1, възможно да насича периодично; пукания, неперфектно аудио... та евентуално може да /пре/гледаш субтитрите си и да ги пуснеш до една седмица ЗА Цивилно качество, което излезе 1-во: DVD and Blu-ray - January 21, 2020 & Digital HD <= December 24, 2019!
kolesniza
Благодаря, захванал съм да си редактирам превода, но не съм много сигурен дали тези англ. суби са заводски, защото има липсващи части от изречения, макар и не фатални, може би 1-2 чисти грешки и няколко "спорни" реплики, за които не бих се обзаложил, че са така.
Синхронизирал съм ги именно за "корейския" релийз, тъй като аудиото е по-добро, но пък толкова грамадни hardcoded субтитри не бях виждал, та и аз не смятам да гледам филма с тези версии. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.