Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Проблем със свалянето на субтитри
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
N.Iliev
Здравейте, от известно време имам проблем със свалянето на субтитри. Има ги, от форума виждам че са завършени, натискам и само премигва старницата и нищо.
Може ли малко помощ в решението на този ми проблем?!
Пускам отделна тема защото питах в някой под теми, чакам два три дни, няма отговор и забравя къде съм питал!
N.Iliev
Благодаря за изчерпателния отговор, но не става! Пробвах с Save the link as... и така не става. Имам проблем и с Internet explorer И с Opera.
Да знам че субтитрите не са във форума както писах само проверявам там за прогреса с превода нищо повече!
0ld SCho0l
Я пробвай нещо друго. Опитай да свалиш тези субтитри - http://subsunacs.net/get.php?id=92895 (цъкни на линка), после пусни един сърч из целия масив за следното: defiance.s01e12(subsunacs.net).rar. Ако го открие, значи наистина имаш някакъв даунлоад мениджър (или меринджей biggrin.gif), както предложи JJD, и той ги записва някъде.
N.Iliev
Цитат(0ld SCho0l @ 10 Jul 2013, 10:37 PM) *
Я пробвай нещо друго. Опитай да свалиш тези субтитри - http://subsunacs.net/get.php?id=92895 (цъкни на линка), после пусни един сърч из целия масив за следното: defiance.s01e12(subsunacs.net).rar. Ако го открие, значи наистина имаш някакъв даунлоад мениджър (или меринджей biggrin.gif), както предложи JJD, и той ги записва някъде.


Направих го и си ги свалих там където мога да ги намеря! И най- странното е, че успях да сваля едни субтитри без да имам проблем и после пак не мога да свалям!
Сега пак съм на изходна позиция!
N.Iliev
Цитат(JJD @ 10 Jul 2013, 10:17 PM) *
А на Save link as... какво ти дава? (като съобщение)
малко радикално, но я пробвай да отвориш сайта през това прокси и виж дали ше се сваля: http://www.proxylisty.com/


През проксито сваля всичко! Явно така ще бъде!
Благодаря!
dnikoloff
@админа на сайта
Добре че има такава тема, защото аз от известно време имам същия проблем. Това очевидно е бъг, който се появява само при Opera (в момента съм с версия 12.10), защото при другите браузъри, които ползвам го няма.
Значи проблемът е следния:
Когато вляза в сайта от линк (в Замунда примерно), ми се отваря страницата, да кажем
Код
http://subsunacs.net/search.php?t=1&id=93204

Когато мишката премине през линка за сваляне на субтитри, в стат бара ми излиза адреса, от който мога да сваля субтитрите:
Код
http://subsunacs.net/get.php?t=1&id=93204

Обаче. При кликването вместо него се отваря пак search страницата и свалянето не се осъществява. Страницата само се рефрешва, което води до примигването, за което говори колегата.

@N.Iliev
Има още един начин за сваляне без да полвзваш прокси и той е като изтриеш думата search в адресната лента на страницата със субтитрите и го замениш с get. Това безотказно активира свалянето на субтитрите.

ПП
Само да добавя - проблемът се проявява само при search линка с id-то на субтитрите, който се ползва от местата, които добавят линк към субтитрите. От самия сайт, от новините и всички други страници, включително от резултатите при търсенето, няма никакъв проблем със свалянето.
dreben23
Здравейте, днес опера не ще и при мен да сваля субтитри от сайта на унакс. Мисля, че разбрах веднага защо, след като си спрях адблокерите като мислих, че е от тях. Но като погледнах адреса горе пред subsunacs.net има нещо utf. , което значи, че ни препраща някъде, където е фалшив сайт. Като си включиш блокерите блокират адски много неща. Като си пишете горе правилният адрес, всичко е точно! Ей, умен съм. biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.