IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

8 страници V  « < 4 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topicБлагодаря
mom4ence
коментар 28 Sep 2013, 07:57 AM
Коментар #76

Newbie
*

Група: Members
Коментари: 1
Регистриран: 28-September 13
Потребител No.: 182558

Здравейте,
Зареждам субтитрите в 3D Subtitler , правя всички настройки , но не мога да ги конвертирам , не ми е активен бутона convert , версията програмта е 2.7.1.0

Някакви идеи как да се оправя
Go to the top of the page

+Quote Post
Реклама
коментар 28 Sep 2013, 07:57 AM
Коментар #

Quote Post
Phoenix
коментар 28 Sep 2013, 05:50 PM
Коментар #77

Sub-amateur, poor excuse of a translator

Коментари: 365
Регистриран: 17-July 10
Град: Sexantapristis
Потребител No.: 154036

Цитат(mom4ence @ 28 Sep 2013, 08:57 AM) *
Здравейте,
Зареждам субтитрите в 3D Subtitler , правя всички настройки , но не мога да ги конвертирам , не ми е активен бутона convert , версията програмта е 2.7.1.0

Някакви идеи как да се оправя

Задай коретно изходящата папка и пътя до Java архива BDSup2Sub и натисни последователно бутоните Preview 16:9 и Check, за да ти зареди субтитрите и активира готовност за конверсия.

+Quote Post
tigarle
коментар 16 Oct 2013, 01:14 PM
Коментар #78

Newbie
*

Коментари: 1
Регистриран: 16-October 13
Потребител No.: 182857

Цитат(Phoenix @ 24 Feb 2013, 10:04 PM) *
Който е само с флашка, ги вгражда в картината.

Може ли да ми кажете някоя програмка за вграждане не 3Д субтитри, с телевизор Panasonic Viera TX-L47ET5E съм, до тук в темата пробвах всичко, което сте написали, но с нищо не успях да ги подкарам тези 3Д субтитри с вграденият pleyar на телевизора, през хадр диска. Почвам да се отчайвам, а теглих заем за този страхотен телевизор, за да има къде да гледат трите ми деца. Търсим като луди 3Д филми с бг аудио и това е (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif) . Извинявам се за притеснението

+Quote Post
Phoenix
коментар 17 Oct 2013, 08:34 PM
Коментар #79

Цитат(tigarle @ 16 Oct 2013, 02:14 PM) *
Може ли да ми кажете някоя програмка за вграждане не 3Д субтитри, с телевизор Panasonic Viera TX-L47ET5E съм, до тук в темата пробвах всичко, което сте написали, но с нищо не успях да ги подкарам тези 3Д субтитри с вграденият pleyar на телевизора, през хадр диска. Почвам да се отчайвам, а теглих заем за този страхотен телевизор, за да има къде да гледат трите ми деца. Търсим като луди 3Д филми с бг аудио и това е (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif) . Извинявам се за притеснението

PM'd
--------------

ПП
Ами така става то накрая. Написал съм цял чаршаф от първия до петия етаж точно за хора, които искат да се сдобият с 3д технологията в дома си, за да четат преди да купуват и да съобразяват необходимите неща и възможностите си преди това, а не след. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif) Лошото е, че всички прибързват и четат, едва когато проблемът вече е налице и питат какво да правят постфактум. Ако нямате бюджет за друго и нямате свестен компютър с 3д поддръжка, ви остава само вграждането като вариант.

Този коментар е бил редактиран от Phoenix на 18 Oct 2013, 10:30 AM

+Quote Post
JoroK
коментар 28 Oct 2013, 05:02 PM
Коментар #80

Newbie
*

Коментари: 3
Регистриран: 28-October 13
Потребител No.: 183025

Здравейте!
Много готина тема, до която и аз опрях.
С LG 42LA6130 телевизор съм. Все пак ще напиша до къде я докарах в борбата с 3д филмите, та ако някъде съм сгрешил, някой да ми помогне, или пък да спестя нерви, време и избождане на очите на други хора (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) .
Компютъра ми е с Ati HD6450, свързан е с телевизора с HDMI High speed cable (което доколкото разбрах си е HDMI 1.4). Когато си пусна 3д филм от компа в 2д режим (тоест виждат се две картини), и пусна 3д от самия телевизор (като естестено спазя дали е SBS или OU), се получава твърде голяма дълбочина (или нека го наречем разминаване), и е адски трудно да се настрои окото. Когато си пусна същия филм през DLNA, с плеъра на телевизора е съвсем друга работа. Тук вече дълбочината е "нормална" и се гледа супер. Хубавото е, че досега вградения плеър ми пуска всичко, което съм опитал (не говоря само за 3д филми).
Но доколкото разбирам това не е съвсем нормално. Единственото решение което намерих е, когато си пусна 3д филма от компютъра с 3д плеър, в 3д режим. Тук е много важно да се изключи "нормалния" ми монитор, т.е. включвам само телевизора от видео картата. Пробвах с TotalMedia Theatre, PowerDVD и sterescoric player. В момента, в който пусна някой от тези плеъри в 3д режим, то самия телевизор веднага ми "предлага" да мина в 3д режим, като забелязвам, че те (плеърите) автоматично ми детектват, че дисплея ми е ati hdmi 1.4, т.е. кабела ми явно е наред.
И тъй като виждам, че тук много се препоръчва Stereoscopic player, имам един въпрос. В първия момент като пуснех филма, той автоматично минаваше в 3д режим, и аспект ратио-то не му беше наред- филма беше като смачкан. Голяма боричкане беше докато разбера, че на File >aspect ratio трябва да дам default,half height, а на viewing metod аmd hd3d. Та въпроса ми така ли е правилно да бъде?
Дотук общо взето си реших проблемите, като продължавам да не мога да си обясня, нормално ли като включа в 3д режим от самия телевизор (когато пускам от компа) да е толкова гадно 3д-то, на практика не може да се гледа така?

Другия сериозен проблем с който се сблъсках е 3д СУБТИТРИТЕ. Ако тука може да ми помогнете, ще съм ви много благодарен (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/clapping.gif) .
Филма е despicable me- първа серия. Засега не съм пробвал с друг филм. Субтитрите свалих от subsunacs, и съответно следвах всички инструкции от тази тема, и от файла "прочети". Динамичните субтитри тръгнаха със stereoscopic player i directvob sub филтър. Но според мен има един проблем: когато екраните са два (т.е. в 2д режим) те излизат и на двата екрана (което е нормално). Когато го пусна в 3д режим, според мен става нещо странно: субтитрите започват да се разполагат на различни места от екрана: горе вляво, долу вдясно, понякога в средата, и понякога на "нормалното" си място. Та се чудя така ли трябва да бъде, когато са динамични? Аз по скоро си мисля, че динамични означава да са на различна дълбочина, но не и на различни места!

И още нещо. PowerDVD (v.13) поддържа idx. Съответно пуска динамичните субтитри на двата екрана, но когато го пусна (плеъра) в 3д режим (защото както стана ясно, от телевизора става голямо мазало), субтитрите си остават на същите места, т.е. ги има и долу, и малко над средата (филма си е наред)? Доколкото разбирам от това, което изчетох тук, нещо тези плеъри (powerdvd и totalmedia theatre), които иначе са толкова скъпи, и се водят нещо като професионални, имат проблеми с 3д субтитрите, което ми е малко странно. Та и затова ако може някой да хелпне?

Извинявам се за толкова дългия пост, но реших, че така по-лесно ще може да ми се помогне, а и надявам се и аз да съм дал полезна информация. Ако някой може да ми помогне с 3д субтитрите, може да прескочи другото (затова съм ги написал с главни букви) (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)

Този коментар е бил редактиран от JoroK на 28 Oct 2013, 07:49 PM

+Quote Post
Phoenix
коментар 28 Oct 2013, 09:05 PM
Коментар #81

Цитат(JoroK @ 28 Oct 2013, 05:02 PM) *
Когато си пусна 3д филм от компа в 2д режим (тоест виждат се две картини), и пусна 3д от самия телевизор (като естестено спазя дали е SBS или OU), се получава твърде голяма дълбочина (или нека го наречем разминаване), и е адски трудно да се настрои окото. Когато си пусна същия филм през DLNA, с плеъра на телевизора е съвсем друга работа. Тук вече дълбочината е "нормална" и се гледа супер....
Дотук общо взето си реших проблемите, като продължавам да не мога да си обясня, нормално ли като включа в 3д режим от самия телевизор (когато пускам от компа) да е толкова гадно 3д-то, на практика не може да се гледа така?

Не е нормално, като се включи 3д от телевизора, да се получава толкова "гадна" картина, че да не може да се гледа. Значи нещо не е наред, защото всъщност би трябвало да е точно обратното. 3д-то от телевизора трябва да е с най-доброто качество специално при риповете (не при блуреите), защото фабрично вграденият плеър си е най-добре настроен към цялата система. В случая го казвам от опит като човек, който имам същия тип и марка телевизор. Хубаво е да си разгледаш добре настройките, вкл. 3д настройките, в които има опции за нагласяне на дълбочина и други параметри, това би трябвало да помогне. Те се включват от бутона 3D Option при включен 3д режим. Истинското 3д трябва да има дълбочина, иначе няма да е такова. Препоръчва се да не се използва експертен режим, а стандартен с нагласени настройки. От проведени тестове с пасивни телевизори LG се препоръчва остротата на картината да е настроена между 50 и 55 при скала 100 - това е изключително важно за доброто възприемане на резолюция в 3д. Останалите параметри при мен са задно осветление 75, контраст 85, яркост 60, но те са индивидуални. Разбирането на критериите за добра/лоша картина за мен винаги е било субективно, докато не видя със собствените си очи, така че не мога да изразя категорично мнение.

Хубавото е, че досега вградения плеър ми пуска всичко, което съм опитал (не говоря само за 3д филми).
Но доколкото разбирам това не е съвсем нормално. Единственото решение което намерих е, когато си пусна 3д филма от компютъра с 3д плеър, в 3д режим. Тук е много важно да се изключи "нормалния" ми монитор, т.е. включвам само телевизора от видео картата. Пробвах с TotalMedia Theatre, PowerDVD и sterescoric player. В момента, в който пусна някой от тези плеъри в 3д режим, то самия телевизор веднага ми "предлага" да мина в 3д режим, като забелязвам, че те (плеърите) автоматично ми детектват, че дисплея ми е ati hdmi 1.4, т.е. кабела ми явно е наред.
И тъй като виждам, че тук много се препоръчва Stereoscopic player, имам един въпрос. В първия момент като пуснех филма, той автоматично минаваше в 3д режим, и аспект ратио-то не му беше наред- филма беше като смачкан. Голяма боричкане беше докато разбера, че на File >aspect ratio трябва да дам default,half height, а на viewing metod аmd hd3d. Та въпроса ми така ли е правилно да бъде?

Arcsoft Total Media Theatre, Cyberlink PowerDVD, Corel WinDVD и прочие плеъри са специализирани мощни софтуерни блурей плеъри - тяхното приложение е в тази област. И тъй като там методът на подаване на 3Д сигнал към телевизора е фреймпакинг, то телевизорът сам разбира за 3д сигнала и се включва. Говорим за 3Д блурей в iso образ тук например. При риповете кадрите вече са кодирани по други методи, при които няма как да се случи това. Ти си пуснал 3д от Стереоскопик плеър, като си използвал опциите на плеъра за сливане на кадрите под интерлейс режим. И да, при него така е правилно да бъде, ако пускаш 3д-то от него. Например:

Ако гледаш Half-SBS / Half-OU
1. Във File -> Layout избираш съответния формат на 3д-то; при нов файл още при отварянето те пита
2. Във View -> Viewing Method избираш Row Interlaced, Left Line Top
3. Във View -> Aspect Ratio избираш Half Height, съответно Half Width

Ако гледаш Full-SBS / Full-OU
1. Във File -> Layout избираш съответния формат на 3д-то
2. Във View -> Viewing Method избираш Row Interlaced, Left Line Top
3. Във View -> Aspect Ratio избираш Full Size

Аз лично обаче винаги си го пускам от телевизора и всичко е перфектно. Освен това, за рипове може да се ползват и други плеъри като Pot Player, който съще не е зле.

Другия сериозен проблем с който се сблъсках е 3д СУБТИТРИТЕ. Ако тука може да ми помогнете, ще съм ви много благодарен (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/clapping.gif) .
Филма е despicable me- първа серия. Засега не съм пробвал с друг филм. Субтитрите свалих от subsunacs, и съответно следвах всички инструкции от тази тема, и от файла "прочети". Динамичните субтитри тръгнаха със stereoscopic player i directvob sub филтър. Но според мен има един проблем: когато екраните са два (т.е. в 2д режим) те излизат и на двата екрана (което е нормално). Когато го пусна в 3д режим, според мен става нещо странно: субтитрите започват да се разполагат на различни места от екрана: горе вляво, долу вдясно, понякога в средата, и понякога на "нормалното" си място. Та се чудя така ли трябва да бъде, когато са динамични? Аз по скоро си мисля, че динамични означава да са на различна дълбочина, но не и на различни места!

Не се притеснявай, няма проблем - така са си. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) Аз да питам, къде е "нормалното" им място в 3D филм? Когато навлезе трето измерение, познатите правила се променят. Не може винаги да са долу в средата, ако ефектите не го позволяват. Тоест при изпъкнали ефекти, тяхното стоене там би било тотално неадекватно и затормозяващо. Дори е силно препоръчително да бъдет изместени на най-оптималното спрямо действието място по първите две оси. А понякога просто за ефект са близо до обекта на интерес в триизмерната картина. Мнението ти не го приемам, защото е въпрос на богат опит да разбереш, че не е така, а нямам време да обяснявам подробности, неинтересни за широката публика.

И още нещо. PowerDVD (v.13) поддържа idx. Съответно пуска динамичните субтитри на двата екрана, но когато го пусна (плеъра) в 3д режим (защото както стана ясно, от телевизора става голямо мазало), субтитрите си остават на същите места, т.е. ги има и долу, и малко над средата (филма си е наред)? Доколкото разбирам от това, което изчетох тук, нещо тези плеъри (powerdvd и totalmedia theatre), които иначе са толкова скъпи, и се водят нещо като професионални, имат проблеми с 3д субтитрите, което ми е малко странно. Та и затова ако може някой да хелпне

Както вече отбелязах, те са подходящи за пълни 3D BluRay релийзи, но не се справят особено добре с рипове. За тях има вече коментираните по-горе плеъри, поне един от които всеки от нас има инсталиран на своята компютърна система.

+Quote Post
JoroK
коментар 13 Nov 2013, 11:00 AM
Коментар #82

Newbie
*

Първо, благодаря на Phoenix за изчерпателния отговор (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/good.gif)
Относно пускането на 3д от самия телевизор, наистина е почти негледаемо. И всъщност, настройката за дълбочина не е активна в реален 3д режим, а само когато се конвертира. Единствено мога да променям ъгъла на гледане. В момента не съм вкъщи, но може да кача (като ми дойде музата (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) ) снимки колко съществена е разликата. Значи ако мога така да го обясня, разстоянието между два обекта е около 3-4 см. когато съм включил 3д от телевизора, а когато включа от плеъра на компютъра е може би половин см. Сега съм намерил за временно ползване една друга видеокарта, която пак е Ati, но малко по-ново поколение, та да видя как ще е с нея ( не ми е останало време да пробвам, нали трябва да я сложа, инсталирам и т.н.) Дори се чудех дали да не отида в Техномаркет, да не би нещо да не наред с телевизора? (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/hmm.gif)
И пак се чудя, дали е възможно да е от кабела?
Колкото до 3д субтитрите, и аз се убедих, че така трябва да бъде, при това, това "ненормално" място е много рядко. Но просто не мога да си спомня на кино да е било така.
Колкото до stereoscopic плеъра, има също една опция за right image first, или left image first, която не ми е много понятна, но аз оставям както го избере плеъра. Full SBS (OU) и Half SBS (OU) е свързано доколкото разбирам с резолюцията. И другото, доколкото знам, на LCD телевизорите образите са de-interlace? Честно казано, още не съм пробвал тази опция (Във View -> Viewing Method избираш Row Interlaced, Left Line Top).
И още нещо се чудя. Ако е "правилно" 3д режима да се включва от телевизора, какво значение би имало с какъв плеър ще се пусне филма. В смисъл, при "нормалното" пускане от какъвто и да е плеър се показват два екрана, и когато телевизора се пусне в 3д режим, то би трябвало да няма значение плеъра (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/hmm.gif)

+Quote Post
Phoenix
коментар 13 Nov 2013, 03:05 PM
Коментар #83

Възможно е опцията ти за дълбочина на телевизора да не е активна, защото някои модели май не я поддържаха, доколкото съм разглеждал спецификации в сайта на LG, въпреки че са включени в менюто. Явно ти си с някой от тези модели. Ами какво да ти кажа, не знам, наистина трябва да се види на място от "по-опитно око". Споменах, че е субективно, защото наистина от пет човека петима могат да кажат, че по различен начин възприемат дълбочината. Така, както го обясняваш, че чак не може да се гледа, звучи, че съществува някакъв проблем с техниката или с някоя настройка. Видеокартата си трябва да я провериш обстойно, защото тя е от съществено значение и ако няма 3D поддръжка или не е настроена правилно, тази аномалия е напълно възможна. Ако има поддръжка, вероятно трябва да провериш настройките й дали няма някъде софтуерно задаване на дълбочината. Ако кабелът ти е високоскоростен, не би трябвало да е от него, стига да е изправен. Ако трябва, върви в магазина да направиш тест на същия модел телевизор и ако нещата изглеждат различно - рекламация. Но преди това се убеди, че всичко останало при теб е наред, включително драверите на картата, ако всички останали условия са изпълнени. Много "ако"-та станаха. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/biggrin.gif) Съветвам те, ако имаш приятел с медиен плеър, да го помолиш да ти услужи за един ден за тест и да видиш дали и през него ще виждаш същия проблем. Така поне ще можеш да се насочиш дали да търсиш проблема в телевизора или в компютъра си.

За 3D субтитрите с времето ще се убедиш още повече. Причината, че на киното почти не си ги виждал така, е, защото там екранът е огромен и субтитрите заемат една доста по-незначителна част от екрана, относително сравнено с екрана на телевизора ти и винаги има къде да бъдат поставени. В същото време са достатъчно големи, за да ги наблюдаваш нормално. Затова за целите на частната домашна употреба се налага подобно изместване с цел комфорт и ефект при гледане.

При риповете винаги трябва да избраш левия фрейм за лявото око да е първи и това е нормалното. Някои релийзи обаче са сбъркани при рипването или по друга причина нарочно са така и тогава, ако не виждаш добре или чувстваш дискомфорт, променяш на дясно око да е първо. Това са обаче случаи едно на сто. Ако избереш опцията Row Interlaced, Left Line Top, самият плеър ще ти направи 3д-то, но аз не го предпочитам това. Все пак ти пробвай и ако това ти е угодно, ползвай го. За включването на 3д от телевизора, не бих казал, че е точно правилно, а по-скоро е за предпочитане при равни други условия. Поне сам за себе си съм достигнал до този извод, но аз нямам твоя проблем с дълбочината. При включване на 3д от телевизора може да има известен нюанс в картината от различните плеъри заради вградените им декодери и тогава ти сам си преценяваш кой да ползваш, но според мен това, което съм цитирал горе, е най-доброто. Но пак казвам - всичко е субективно по тези въпроси и колкото хора, толкова и мнения. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
JoroK
коментар 29 Nov 2013, 05:03 PM
Коментар #84

Newbie
*

Искам да благодаря на Phoenix за оказаната помощ.

Всъщност си реших проблема, и няма да крия, че много се изкефих (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/rock.gif)

Проблема въобще не беше в дълбочината, а в това, че дисплея не беше разпънат докрай....какво да кажа....Просто докато правех пробите си казвах, че ще разпъна екрана по-късно. И понеже когато включвах 3д от плеърите, се получаваше, как да се сетя... Стана оная приказка, дето първо трябва да се провери дали е включен щепсела в контакта (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/laugh1.gif)

Така...В опциите на всички ATI карти има оцията underscan-overscan (май в настройките за Flatscreen). Дисплея трябва да е разпънат така, че да изпълва целия екран на телевизора, иначе всъщност това, което става е, че единия екран "излиза" извън дисплея (ще приложа скрийншотове) и става един голям КЕФ. Това го пиша, ако мога да помогна на някой с подобен проблем (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/rolleyes.gif) А това с оувърскана го имаше и на картите с tv-out, и съм ползвал де (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)

Мисля, че от първия прикачен файл става ясно, че хич не бяха наред нещата. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/laugh1.gif) Втория файл е как е в момента.

Имам още един въпрос (надявам се последен). Сега вече, при положение че включвам 3д режима от самия телевизор без да искам установих, че когато пусна филма с media player classic hc се пускат и 3д субтитрите. Та се питам, проблем ли ще е ако си пускам 3д филмите с въпросния плеър? И без това, не знам защо но stereoscopic player от време на време ми прави едно като размазване (като големи пиксели) и сякаш забавя на места.
И още нещо извън темата: сякаш един свестен 3д филм няма (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif) . Само яко анимации. The Great Gatsby и RIPD ги гледах преди да си купя телевизора....

Този коментар е бил редактиран от JoroK на 29 Nov 2013, 05:05 PM
Прикачени файлове
Прикачен файл  Display__underscanned_1.jpg ( 138.33К ) Брой сваляния: 16
Прикачен файл  Display_overscanned_2.jpg ( 87.7К ) Брой сваляния: 21

+Quote Post
Phoenix
коментар 30 Nov 2013, 12:13 AM
Коментар #85

Да, ясно се вижда проблемът ти на двата скрийна. Тази функция overscan е грозна история. Виждал съм я в телевизори, където прави проблеми, но не знаех, че и в ATI я има. За плеърите мисля, че вече споменах по-горе, ти си решаваш.

+Quote Post
pecata5509
коментар 6 Mar 2014, 09:54 AM
Коментар #86

Newbie
*

Регистриран: 6-March 14
Потребител No.: 184925

Здравейте,
имам проблем с инсталирането на Програмата 3D-Subtitler.
Дава грешка при инсталирането.
Java Runtime Environment се зареди без проблем.
Съжалявам, че ви занимавам с моя проблем но ми е нужна помощ.
Предварително ви благодаря за помоща.

Този коментар е бил редактиран от E-Tle на 19 Mar 2014, 11:01 AM

+Quote Post
Phoenix
коментар 6 Mar 2014, 05:32 PM
Коментар #87

Добре, но дай поне някакви минимални детайли: операционна система, точна версия; коя е версията на програмата, която се опитваш да инсталираш; от какво естество са грешките...

ПП
И моля ви се, не цитирайте целия водещ постинг.

+Quote Post
pecata5509
коментар 6 Mar 2014, 08:51 PM
Коментар #88

Newbie
*

Цитат(Phoenix @ 6 Mar 2014, 05:32 PM) *
Добре, но дай поне някакви минимални детайли: операционна система, точна версия; коя е версията на програмата, която се опитваш да инсталираш; от какво естество са грешките...

Windows Vista Enterprice Service Pack 2
1 GB RAM

Free Download 3D-Subtitler 2.7.1.0
ot http://www.softsea.com/review/3D-Subtitler.html

3D-Subtitler спира да работи

Описание на грешката:
Stopped working

Файлове, които помагат проблемът да бъде описан:
C:\Users\Krasi\AppData\Local\Temp\WER95EE.tmp.version.txt
C:\Users\Krasi\AppData\Local\Temp\WERDC03.tmp.mdmp

Ако Ви е нужна още информация ще ви я дам.
Нов съм във форума за това съм цитирал целия постинг.

+Quote Post
Phoenix
коментар 7 Mar 2014, 01:28 PM
Коментар #89

Това описание на грешката не дава никаква информация. Няма как да ти помогна на Vista, защото не разполагам с такава, но трябва да е приблизително същото като на седмицата. Ъпдейтван ли е уиндоусът с последните фреймуърк и пачове? Например, при XP програмата не работи, ако това не е направено. От друга страна, не знам дали свободната ти РАМ-памет е достатъчна, в зависимост от ангажираните процеси. Ако можеш да намериш по-подробна информация или нещо от тези файлове, които си цитирал, ми ги прати на лично съобщение, понеже проблемът е частен.

+Quote Post
pecata5509
коментар 31 Mar 2014, 09:16 PM
Коментар #90

Newbie
*

Скожих 2 ГБ РАМ и инсталирах Windows 7 и 500 ГБ диск и програмата тръгна както сте я описали.
Според мен причината е била паметта.

+Quote Post

8 страници V  « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topicБлагодаря

Олекотена версия Час: 14 July 2025 - 01:03 AM