Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
15 May 2011, 10:24 AM
Коментар
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 30 Регистриран: 15-May 11 Град: София,България Потребител No.: 162229 |
Здравейте!
Аз се казвам Кристиян-момче(тинейджър),на 15 години от София. Сега съм в 8-ми клас и съм подготве,тоест всеки ден ми скъсват г*за от английски... Размирам езика и ми е приятно да се занимавам с него. Имам доста свободно време на ден и затова реших да започна да правя още нещо. Занимавам се с доста програми на Adobe©(Photoshop©,Dreamwaver©,InDesign...) В момента уча езики за веб-базирано програмиране (HTML,CSS,PHP,javascript)също така знам и малко pascal(език за програмиране на приложения). Тове не е важно! Родният ми език и Английския са на високо ниво. Имам доста преведени уроци от Английски за Photoshop.
Стана ми интересно и ето ме тук. Искам да се занимавам с преводи на филми/сериали от Английски на Български(без тайминг). Ако имате въпроси или нещо друго,пишете тук или в скапйа/мейла. Оставил съм си данните в профила. Надявам се да измислим нещо! Поздрави,PhotoshopeR! Този коментар е бил редактиран от PhotoshopeR на 13 Jun 2011, 09:31 PM |
|
|
|
| Реклама |
15 May 2011, 10:24 AM
Коментар
#
|
|
|
|
|
|
|
15 May 2011, 11:04 AM
Коментар
|
|
|
ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА ![]() Група: Members Коментари: 1071 Регистриран: 19-January 08 Град: Бургас Потребител No.: 103469 |
|
|
|
|
15 May 2011, 11:11 AM
Коментар
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 30 Регистриран: 15-May 11 Град: София,България Потребител No.: 162229 |
Проблема е,че съм превеждал само уроци,не филми/сериали.Също мога да превеждам,но не и да оправям тайминга.На това съм способен...
|
|
|
|
15 May 2011, 12:00 PM
Коментар
|
|
![]() Група: Members Коментари: 677 Регистриран: 27-September 09 Потребител No.: 140404 |
Дърпаш тази програма, хващаш нещо за ушите и почваш! Не ти препоръчвам да започнеш с филм обаче. Например това сериалче. Преводачът спомена, че има лични ангажименти, но втори епизод е в прогрес, така че ти може да започнеш трети. Не вярвам да се сърди, и без това търсеше човек да му помогне с превода.
После си сваляш епизода, сваляш английски субтитри, най-добре от тук, и се пробваш. Не очаквай перфектни резултати. Междувременно може да прочетеш тази тема. Много е полезна. А за тайминга, спокойно, не е толкова трудно боравенето с него. След като приключиш, може да ми пишеш да ги погледна. П.С И винаги слагай интервал след запетаите и въобще препинателните знаци. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) Този коментар е бил редактиран от 0ld SCho0l на 15 May 2011, 12:09 PM |
|
|
|
15 May 2011, 12:16 PM
Коментар
|
|
|
Прегледах нещата,който беше написал за програмката и вече почнах един сериал.(The West Wing-помагам на vanina_t )Надявам се,скоро да видите преведен епизод от мен.
Този коментар е бил редактиран от ƤĦΘȚΘṤĦΘҎĚƦ на 15 May 2011, 12:17 PM |
|
|
|
15 May 2011, 12:17 PM
Коментар
|
|
![]() Група: Members Коментари: 677 Регистриран: 27-September 09 Потребител No.: 140404 |
Идеално тогава. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) И не забравяй за интервалите след препинателните знаци. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
15 May 2011, 12:45 PM
Коментар
|
|
|
ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА ![]() Група: Members Коментари: 1071 Регистриран: 19-January 08 Град: Бургас Потребител No.: 103469 |
Прегледах нещата,който беше написал за програмката и вече почнах един сериал.(The West Wing-помагам на vanina_t )Надявам се,скоро да видите преведен епизод от мен. Желая ти успех и бъди търпелив. Ако имаш въпроси, не се колебай да ги задаваш. Хубаво е, че работиш с Ванина. Тя е опитен и много способен наш колега. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 16 July 2026 - 06:14 AM |