IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА ЗА ПОСТВАНЕ В РАЗДЕЛА!
4 страници V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topicБлагодаря
Bad_Nick
коментар 30 Aug 2009, 10:59 PM
Коментар #46

ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА

Група: Members
Коментари: 1071
Регистриран: 19-January 08
Град: Бургас
Потребител No.: 103469

Малии, Люси, колко време го писа това? (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)
Че BestRipper си писа поста близо 3 часа, QWERTY проблеми. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/laugh1.gif)
Че и цял месец е използвал, за да си набави компромат, някаква фактологическа грешка от моя страна, с която да докаже един вид колко съм некомпетентен. А може и дружките му да са помагали? Аланкоолу! (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/rock.gif)
Моля модовете ни да не му трият подписа - майстор-преводач прави реклама на крадец на субс!!!
Можех и аз да го подхвана още снощи - фраза по фраза, но защо да го правя? Анализират се трудове на значими майстори, а не на истерични псувачи.
А иначе спечелихме ( поне ) още един редовен посетител. Всяка вечер кисне тук, барабар с част от дружинката му, за да видят какво могат да напишат "ония неориентираните" от унакс.
Въпреки интересните му тълкувания, не можа да докаже, че Партизаните крадем субс, иначе на лична беше доста по-убеден. После заприказва, че някой си (?!) отбор тук краде. Обърка онова шиле, дето се регна преди дни ( послушай какво ти е казал stdoominic ), което за 2 часа си направи нещо като отбор, за което аз тогава остро възразих, с член на уважавания отбор на Хел Крю. Стани Богат продължава, друже, но май нарочно пропусна следващия въпрос.
Прочети предишния ми пост по тази тема и докажи, че политиката на унакс е да краде субс. Ти си бил чавдарче, пионер и комсомолец като мен, защото такава беше тогава политиката. Докажи, че Spark или който и да е потребител на унакс е налагал на друг потребител да краде субс от който и да било сайт за субс! Ако успееш ще ти се извиня в кеш.
А ако беше чел постовете във връзка с отборните ни правила, щеше да си наясно ( и то се вижда ), че никога не сме крили откъде сме заимстваме идеи в началото, когато се учехме, които идеи после подобрихме за нас си. Табелата му стои в началото на темата - ripper ot sub.sab.
А ако е проблем ( въпреки, че още грандоманията ти не позволява да го кажеш ) ще ги перефразирам - достатъчно опит имам вече, мога да го изразя по-ясно и да ти махна заглавието.
Постът ми в който казвам, че колегите от субс ударно се придържат към нашите отборни правила е пълен с хумор. Никога не съм и помислял, че сме толкова велики като отбор, че някой ще почне да ни копира. Тук го казвам, мисля, за пети път. Ако знаех, че някой ще го приеме на сериозно, нямаше да го пиша по този начин. А ако държиш да ти махна табелата от отборните ни правила, няма проблем. Само ще те помоля на лична да ми обясниш, че ти наистина си този ripper и как така стана Best. Защото стана майстор-преводач ли?
Като гледам, тази тема може да остане вечна, но напрежението ще си остане.
Както реши шефът.
Go to the top of the page

+Quote Post
Реклама
коментар 30 Aug 2009, 10:59 PM
Коментар #

Quote Post
Spark
коментар 31 Aug 2009, 03:02 PM
Коментар #47

ал би бек

Група: штъ
Коментари: 699
Регистриран: 9-June 03
Град: Турно Магуреле
Потребител No.: 1

Моля само да не ни казваш, че сме ти откраднали визия или идея за чат, защото напълно си се самозабравил. Как пък не можахте да измислите нещо различно като например allsubs.org или subscene.com ами цялата визия сте копирали от тук барабар с колоните на таблицата, лентата субтитри, търсене, добави, топ, софт и т.н. Това бих приел да нарека кражба или по-точно липса на идея. А чат във форума има още като се подвизавахте тука. И ми дай един пример кога някой ме е осведомил за крадени субтитри и те не са премахнати от сайта? Отбора и въпросните субтитри ги изтрих по най-бързия начин след като ме уведомиха. За теб и сбърканото ти мислене това е замазване на нещата, а нормалните хора сами ще си направят изводите. С дидодидо съм нямал никакви противоречия, пак си фантазираш. За какво сте направили сайта си е ваш проблем. Престани с глупостите си, че наистина ставаш смешен.

+Quote Post
uporit
коментар 31 Aug 2009, 06:52 PM
Коментар #48

Power Member

Група: Глобални Модератори
Коментари: 214
Регистриран: 1-November 05
Град: Русе
Потребител No.: 16509

Гледам и не вярвам на ушите си. Подновихте словестната престрелка с "другите" Навремето правих това в продължение на 1 месец, докато разбрах, че това е все едно да носиш вода със сито./т.е. безсмислено начинание/ Съветвам Ви да спрете, защото ще се удавите в словестната им диария. Ако обаче ви доставя удоволствие да пишете толкова много думи
в тази тема, нямам нищо против да я продължите. Често на човек му идва отвътре да си излее чувствата. Но все пак
очаквам скоро да се уморите и страстите да утихнат. Как така обаче не се появи моя любимец didodido,който все още
фигурира тук с това:http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=19211&pid=95290&st=0&#entry95290.
Stone и другите не са от тежката им артилерия. Те не са интересни, лесно предвидими и скучни. Къде къде е по хубаво
да кръстосаш шпаги с такива титани и майстори на лайномета, като гореописания и другите, които вече са я модератори я от ,огромния ръководещ цензурата, отбор. Преди време им бях казал, че в сайта им има "много вожд, а малко индианец" И да Ви кажа най-интересното". Тези , които най-много лаят и плюят, са ниски и слаботелесни люде, които никога няма да излезат навън, да се разберете като мъже. Даже подозирам, че адашката ми Люси също ще набие един двама във физическа схватка. Но това в рамките на шегата. Явно продължителното мълчание между двата сайта натрупва статично електричество, което трябва да се разреди в някоя словестна схватка. Аз обаче не се забавлявам, като я чета. Предполагам, скоро и на вас ще престане да ви е интересно.

+Quote Post
insomnias
коментар 31 Aug 2009, 08:09 PM
Коментар #49

unreal

Коментари: 800
Регистриран: 22-May 07
Град: Pleasantville
Потребител No.: 86964

Ники, сигурно поне половин час съм се занимавала (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) ))))) Имах малко свободно време и не бях много уморена, така че си заслужаваше труда. Хайде стига с тази пропаганда, дето я пробутват няколко сабаджии. Чувството ти за хумор изобщо не беше оценено, въпрос, който може да се реши с едно лично съобщение, бе използван за оплюване на целия ни сайт. Нека поне стане ясно за всеки, откъде идва всичко.
Адаш /не знаех, че сме адаши! (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) /, знам, че си уморен от тези битки... но ако не им се отговори, ще си помислят, че са прави... бе, не че не си го мислят и сега (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) )) А пък какво ще си мислят онези, на които тепърва им предстои да изпитат на собствен гръб неприязънта на неколцината от саб! Че трябва сами да водят своите битки? Нека знаят, че тук сме заедно, като хора, които имат еднакво хоби и че ако се опитат да им вгорчат радостта от него, ще намерят подкрепа. А за физически схватки и дума да не става, не обичам да използвам преимуществата си, щото не е честно (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) Спрях да пердаша момчетата веднага щом станах 171 см (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) )) Реших, че са твърде дребни цели за мен :Р
И си прав, вече не ми е интересно... още от предишни подобни занимания. Има толкова много други неща, които са приятни и свързани с интересни хора и места! Но когато си предизвикан, понякога да отстъпиш, се тълкува като слабост.
Ще добавя само още нещо, което ми изникна снощи като аналогия - размахването на прословутите "правила" като някакви мръсни гащи /Ники, скоро ще има едни нови правила, нямащи нищо общо с цитираните в отборната ти тема, спокс, можеш спокойно да им затриеш гащите и после да си вържеш твоите с нещо по-добро, за което няма да могат да предявяват претенции/:) И после, отново покрай тази аналогия - натрапването на въпросните правила като закон. Получава се като с модата. Всеки филм е като отделна фигура, а те се опитват да нахлузят един-едиствен номер рокля, подходящ само за кльощави манекенки, върху всяка фигура - дебела или ниска, или твърде висока... картинката е ужасна. Налага се да секат крайници, а понякога да ги разтягат (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) )) А пък на места направо късат глави (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) ) Но нека си налагат модата, все пак и в реала има жени /о, и мъже също/, които обличат неподходящо за тях облекло (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bad_Nick
коментар 1 Sep 2009, 12:41 AM
Коментар #50

ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА

За мен тази тема е приключена, поне засега.
Мисля, че с вашата помощ, колеги от унакс, успяхме да докажем, че изречените от BestRipper лъжи са неверни.
1. Отбор Партизаните wtf не крадем субс.
2. Политиката на унакс не е да поощрява кражбата на субс.
Или поне за толкова време не видяхме доказателства за това, защото няма такива! Ще помоля модовете да оставят темата отворена, че току-виж някой докаже обратното. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/wub.gif)
Изцяло съм съгласен с uporit, но бих искал да добавя нещо.
Като изключим безумния ми бан там, заради изказване тук(!), аз нямам нищо против техния сайт. Нека да търсят своя път. И там има читави хора.
Конфликтът беше между Партизаните wtf и BestRipper. Всички видяхте, че освен лични обиди и свободни съчинения, друго не се появи. Искрено пожелавам на BestRipper да е жив и здрав и догодина Дядо Коледа да го направи SuperRipper. А пък, ако много слуша, може и SuperMario да стане.
Едно нещо приятно ме изненада. Хора, които не се познаваме, но пишем по една простичка тривиална причина за унакс, бяхме единни против едни нагли лъжи и посегателство върху нашата къщичка. Благодаря на всички ви за подкрепата!
Люси е абсолютно права. Ако член на сайта бъде несправедливо обвинен, то той ще получи цялата подкрепа от колегите си. Още една причина да пиша за унакс.

+Quote Post
peterx
коментар 3 Sep 2009, 09:24 PM
Коментар #51

Bright soul

Коментари: 729
Регистриран: 3-August 08
Град: Варна
Потребител No.: 116401

Много жалко е, когато вместо да радвате хората с хубави субтитри вие заформяте едни "бури в чаша вода". Като гледам, в отделни случаи и двете страни имат право.
Не съм съгласен обаче с т. нар. "крадене на правила". Да не би да са патентовани?!? Ако България направи закон, използвайки немски модел, то нима парламентът ни е откраднал закона?!?
Не съм съгласен и с това прехвърляне на поведение на отделни индивиди върху цяла група от потребители или сайт. А това се прави и от двете страни.
Не одобрявам и това държане в стил "кой е по-по-най". Всеки от двата сайта (като система от правила, качество на публикуваната информация, формирани общности и т. н.) си има и плюсове, и минуси. Затова има потребители и на двата сайта (като мен). Няма да казвам какво ми харесва и какво не, защото явно хората в наши дни са лесно обидчиви (един опит за защита на Унакс в "другия" сайт ми докара един излишен спор; добре, че като разумни и зрели хора се разбрахме на ЛС с модератора и накрая се оказа дори, че вижданията ни не са били съвсем различни).
Не съм съгласен, че потребителите не обръщат внимание на редове, грешки и т. н. Много е "приятно" 100 символа текст да ти се разположи на 3 реда на екрана или пък плейърът да прек-ъсне някоя дума по средата, защото редът е дълъг.
А и благодаря, че квалифицирахте като пирати мен и още стотици хиляди потребители, които предпочитат да гледат любимите си филми на домашния ДВД плейър. Както и не би ми харесало някой да ме нарича крадец безпричинно.

Що се отнася до превеждането - предпочитам да си превеждам тук по мои си причини.
Случвало се е да синхронизирам субтитри от Саб, но ги качвам само там и след разрешение на преводача (обикновена колегиалност).

В заключение - мисля, че подобни спорове изобщо не си струват изгубеното време. Хората трудно променят възгледите си, а още по трудно се превъзпитават (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/wink.gif) . Все пак тази тема трябва да стои, за да показва какво НЕ трябва да се прави.

+Quote Post
unnu
коментар 3 Sep 2009, 10:58 PM
Коментар #52

Power Member

Коментари: 141
Регистриран: 4-October 08
Потребител No.: 120624

Цитат(Spark @ 31 Aug 2009, 04:02 PM) *
Моля само да не ни казваш, че сме ти откраднали визия или идея за чат, защото напълно си се самозабравил. Как пък не можахте да измислите нещо различно като например allsubs.org или subscene.com ами цялата визия сте копирали от тук барабар с колоните на таблицата, лентата субтитри, търсене, добави, топ, софт и т.н. Това бих приел да нарека кражба или по-точно липса на идея. А чат във форума има още като се подвизавахте тука. И ми дай един пример кога някой ме е осведомил за крадени субтитри и те не са премахнати от сайта? Отбора и въпросните субтитри ги изтрих по най-бързия начин след като ме уведомиха. За теб и сбърканото ти мислене това е замазване на нещата, а нормалните хора сами ще си направят изводите. С дидодидо съм нямал никакви противоречия, пак си фантазираш. За какво сте направили сайта си е ваш проблем. Престани с глупостите си, че наистина ставаш смешен.

Нещо подобно щях да напиша - да не забравят от къде е започнало всичко...

+Quote Post
Bad_Nick
коментар 5 Oct 2009, 11:31 PM
Коментар #53

ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА

Edit