![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() Група: Members Коментари: 104 Регистриран: 19-February 14 Град: София Потребител No.: 184739 ![]() |
СТРЕЛАТА (IMG:https://fsmedia.imgix.net/6d/74/ac/50/4890/4951/af7d/fbfabfa1b643/ars5keyart3000jpg.jpeg) Жанр: Драма, Фантастика Година: 2012 Държава: САЩ В ролите: Стивън Амел, Емили Бет Рикардс, Пол Блекторн, Дейвид Рамзи, Уила Холанд и др. Резюме: След корабокрушение отнело живота на баща му плейбоя-милионер Оливър Куин е обявен за изчезнал и много хора смятат, че той също е сред загиналите. Пет години по-късно той се завръща напълно променен и решил да помогне на града си като отмъстител. :imdb: Този коментар е бил редактиран от Oracle на 25 May 2017, 06:58 AM |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() Група: Members Коментари: 104 Регистриран: 19-February 14 Град: София Потребител No.: 184739 ![]() |
Ама разбира се, само ние сме грубите и лошите, вие там сте света вода ненапита. Като не искаш да четеш, какво търсиш тук? Или теб пратиха да им защитиш честта, защото сами не могат?
Нито ме познаваш, нито нищо, така че си запази изказванията за другия сайт, ако обичаш. И ако беше прочела поста ми, е написано, ме превеждам за удоволствие. Но е излишно сериал да има два превода, докато десетки други стоят без никакъв. Десетки други, които можеха да изберат за превод. Но злобата е движещ фактор. Нека вземат сериала и да се задавят с него. Моля някой модератор да заключи темата. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18 September 2025 - 05:12 AM |