![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() Група: Members Коментари: 265 Регистриран: 17-August 10 Град: Пловдив Потребител No.: 154583 ![]() |
Здравейте.
Искам да попитам екипа на сайта следното - има ли право всеки потребител да качва чужди преводи, независимо дали е променил нещо в тях или не? Надявам се да отговорите на въпроса ми, както и да направите нещо в това отношение. Според мен не е правилно, всеки да може безнаказано да плагиатства. Благодаря за вниманието и приятна вечер. Албена /BadGirl/ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 20 Регистриран: 17-May 11 Потребител No.: 162276 ![]() |
Катя, не съм сигурен дали те разбрах.
Аз да преведа нещо с гугъл транслейт, ти да направиш редакция на пунктуация и правопис и после да те пиша редактор? Ти представяш ли си после на каква ще те направят? Щом ти пише името, значи и ти си отговорна за това, което е публикувано. Редакция се прави и на преводът, защото ако има реплики с по 60 символа в секунда, ти оправи само пунктуация. То тогава няма смисъл от редакцията. Важното е после да видиш какво е редактирал и да се научиш. Иначе съм напълно съгласен с peterx. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16 July 2025 - 05:21 AM |