![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() Група: Members Коментари: 265 Регистриран: 17-August 10 Град: Пловдив Потребител No.: 154583 ![]() |
Здравейте.
Искам да попитам екипа на сайта следното - има ли право всеки потребител да качва чужди преводи, независимо дали е променил нещо в тях или не? Надявам се да отговорите на въпроса ми, както и да направите нещо в това отношение. Според мен не е правилно, всеки да може безнаказано да плагиатства. Благодаря за вниманието и приятна вечер. Албена /BadGirl/ |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 64 Регистриран: 25-June 07 Град: Монтана Потребител No.: 90022 ![]() |
Според мен е трябвало да се оплачеш на админа. Няма право да ти трие името.
Иначе според мен е глупаво да се пита. Стига да се споменава името на преводача в описанието и да не се приписват заслуги всичко е окей. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() Група: Members Коментари: 265 Регистриран: 17-August 10 Град: Пловдив Потребител No.: 154583 ![]() |
Иначе според мен е глупаво да се пита. Стига да се споменава името на преводача в описанието и да не се приписват заслуги всичко е окей. Ми не съм съгласна с теб. Като името на преводача не е махнато, а освен синхронизацията, са добавени неграмотно написани реплики, не мислиш ли, че се съсипва целият превод така? Да не говорим, че преводачът ще отнесе критиките за посредствените субтитри. Мислете малко, преди да пишете. |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19 July 2025 - 05:33 AM |