![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА ![]() Група: Members Коментари: 1071 Регистриран: 19-January 08 Град: Бургас Потребител No.: 103469 ![]() |
В тази тема могат да пишат само членовете на отбора. Тук всеки от нас е желателно да съобщава кой превод започва и кога го е завършил ( за 1 превод - 2 поста ). Инфото тук ще бъде база за бъдещото поставяне на логото на отбора пред субс в общия лист. Всякакви други коментари са ненужни в тази тема. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 34 Регистриран: 11-April 05 Град: София Потребител No.: 6032 ![]() |
Бад Ник, явно и в двата сайта има човечета, който действат на принципа "на си ти куклата, дай си ми парцалките". За съжаление и ти май си от тях... Това си е мое лично мнение.
Повярвай ми - изобщо не ми пука кой пръв ще пусне субтитрите за даден филм. Дори мога да ви предложа няколко за превод, стига да имате желание (говоря за целия отбор) да ги преведете. Например "Рапсодия през август" на Акира Куросава. Имам и невероятна поредица от 6 филма за обединението на Япония през 16 век. Повярвай ми, в сегмента, който превеждам аз бързината изобщо не е от значение. А относно постовете, дето мязат на оправдание - такива са си, нямали време преводачите да прекарат файла през спелчекъра, че то много време отива за това, цели 5 минути! пп: И последно - само ти имаш такова отношение към мнението на хора от другия сайт, не искам да гадая на какво се дължи това. Никога и никъде не съм те нападал, обвинявал или обиждал по накакъв начин, за да имаш такова отношение към мен. Ако не можеш да правиш разлика между мен и Subs.Sab. това говори лошо за теб, анадъмно? |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25 June 2025 - 12:32 AM |