![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА ![]() Група: Members Коментари: 1071 Регистриран: 19-January 08 Град: Бургас Потребител No.: 103469 ![]() |
В тази тема могат да пишат само членовете на отбора. Тук всеки от нас е желателно да съобщава кой превод започва и кога го е завършил ( за 1 превод - 2 поста ). Инфото тук ще бъде база за бъдещото поставяне на логото на отбора пред субс в общия лист. Всякакви други коментари са ненужни в тази тема. |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА ![]() Група: Members Коментари: 1071 Регистриран: 19-January 08 Град: Бургас Потребител No.: 103469 ![]() |
Аз имам сериозен въпрос към тази група! Как, по дяволите, не ви мързи да превеждате в тази жега?! Последните два отговора ми мязат на оправдания... Я да ви отправя и аз едно питане - защо си нямате тема кой какво превежда бре, хайлази? Ъ? Г-н Трайков, много хора тук ви уважаваме като колега ( в т.ч. и аз ). Но лично на мен ми се струва доста съмнително колеги от вашия сайт да пишат тук и да си говорим за времето или да взимат отношения по организацията на отбора ни. Ако във въпросът ви има завоалирано неудовлетворение от факта, че наши членове се организират и превеждат по-бързо от ваши колеги някои нашумели филми, то следва да ви уведомя, че това ще продължи и занапред. Не сме длъжни, но спазваме неписания кодекс на преводача и в раздел "В прогрес" си обявяваме кой какво превежда. peterx и E-Tle са настроени изключително либерално, за разлика от мен. Дали мяза на оправдание не е ваша работа. Колегите си казаха мнението и това е истината. Тук няма звездички и цветове. Всеки от нас е достатъчно отговорен, за да прецени дали да добави отборния ни знак или не. Дано да ме разберете правилно. Оставам с уважение към вас. Този коментар е бил редактиран от Bad_Nick на 30 Jul 2011, 01:01 AM |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12 July 2025 - 08:52 AM |