Bonnie And Clyde (2013)
Изтеглени: 4480 пъти

energy : 5

TODD : 2

Callme3 : 5

velito1978 : 5

jany ra : 4

ospamox : 5

Fuc*er : 5

KURAV : 5

altera : 5

 • Език: Български  / Формат на субтитрите: SRT
 • Добавени на: 24.12.2013г. 01:15  (mworld)
 • Режисьор: Брус Бересфорд
  В главните роли: Дейвид Дженсън, Сара Хайланд,
  Уилям Хърт, Холи Хънтър, Лейн Гарисън, Дейл Дики,
  Емил Хирш, Холидей Грейнджър
  Година: 2013
  Времетраене: 85 минути
  Жанр: Криминален, Драма, Биографичен
  Държава: САЩ
  Сюжет:
  Емил Хърш и Холидей Грейнджър изпълняват главните титулярни роли в този филм за любовта, престъпленията и разбитите мечти.Хърш се превъплъщава в образа на Клайд Бароу - харизматичен и многократно осъждан престъпник, който по случайност попада на провинциалната и лесно предвидима сервитьорка Бони Паркър.Между двамата веднага прехвърчат искри и не след дълго те слагат началото на серия от дръзки банкови обири,които приковават вниманието на цялата страна. С действията си Бони и Клайд се превръщат не само в живи легенди, но и в едни от най-търсените хора в Съединените щати.

  Превод: mg54
  За рилийзи:
  - part.one.hdtv.xvid-fum
  - Part.One.HDTV.x264-2HD
  - part.two.hdtv.xvid-fum
  - part.two.hdtv.x264-killers
 • Държава: САЩ
 • Жанр: Биографичен, Криминален, Драма
 • Актьори: Emile Hirsch, Holliday Grainger, Sarah Hyland, Elizabeth Reaser, Lane Garrison, Dale Dickey, Jack Thompson, Holly Hunter, William Hurt, Desmond Phillips, Carl Palmer, David Jensen, Michael Ortiz, Garrett Kruithof, David Carpenter, Darryl Harvey
 • IMDB рейтинг на филма: IMDb рейтинг

Коментари

jany ra
24.12.2013г. 13:08

thumbsup :( нещо изостават спрямо аудиото unsure

barutabg
24.12.2013г. 14:07

субтитрите са гола вода thumbsdown що ги одобрявате изобщо като са от www.addic7ed.com

iCandy
24.12.2013г. 18:18

Може да са гола вода, но за сметка на това дежурните гласуващи по симптатия са напляскали петиците....

mworld
24.12.2013г. 19:23

Както и дежурните хейтъри-спамаджии също са тука.

iCandy
25.12.2013г. 15:24

Хейтър-нехейтър, поне не се излагам като качвам кофти направени субтитри. Излагат се и тези, които се пишат преводачи, а не гласуват обективно.

ospamox
25.12.2013г. 18:22

Много ми е интересно, след като не виждам качени от теб субтитри тук, да търсиш сметка на хората как и защо са гласували.

parler
25.12.2013г. 20:07

Качва ги като синхронизатор, а не като преводач, така че не виждам как точно се излага. Според теб може да е проява на лош вкус относно избор на продукт, но безспорно трудът си е труд. 5-ца от мен!

iCandy
25.12.2013г. 20:43

До последните коментирали - представете си, че в първоначалното си състояние тези субтитри са били едно ла*но. Кофти сравнение, но напълно обрисува сегашното положение. Та въпросния човек(синхронизатора) е взел ла*ното, придал му е малко по-различен вид и го пльосва тук. Даже не си е свършил работата като хората - за справка първия пост. Веднага една групичка хора почва да слага високи оценки без изобщо да са видели труда му, но по една и друга причина са доволни от състоянието на субтитрите. Да обобщим - имаме кофти превод, с кофти тайминг, но за сметка уж преводачи с опит им дават висока оценка. И аз като обикновен потребител си свалям буквите, подлъган от рейтинга и на 30-тата минута спирам филма поради гореспоменатата причина. Пиша коментар и веднага почва да ми се обяснява, че щом не качвам тук нямам право да искажа мнение.
До parler - за какво е 5-цата? За добра синхронизация?Която очевидно липсва?
Момчета и момичета, разберете, гласувайте обективно, така не заблуждавате никой

mworld
25.12.2013г. 20:55

Първо: нямаш право да обиждаш труда преводача/чите.
Второ: субтитрите са за 3 рилийза не знам кой рилийз е гледал първия коментиращ , явно не този за кото са били субтитрите.
Трето: въобще не си си направил труда да изгледаш филма със субтитрите и коментираш "на изуст".
И последно: КОЙ СИ ТИ БЕ та да даваш "обективно" мнение ?!!!!

KURAV
25.12.2013г. 21:01

iCandy, до това "асинхронно" гласуване се стигна, не по вина на потребителите, а по вина на скрити зад "псевдоними", хора, преводачи,
"агенти" на конкурентни сайтове, хейтъри, хора с незадоволено его и други.

Дадена ни е възможност за оценка и коментар, аз лично не спестявам на никой оценката си дори и да ме нападнат за това. Дай оценката си, изкажи мнението си, ако продукцията е кофти все ще се намери кой да подкрепи и теб, но смятам, че е излишно да се пишат 100 коментара с еднакво съдържание само за "плътност", разбрахме какво те притеснява, успокой се. :wub:

iCandy
25.12.2013г. 22:30

Mworld, признавам си, че се изразих твърде грубо в сравненията и искам да се извиня на преводача. Бих помолил ако може админ/мод да редактира коментара ми. Стоя обаче зад мнението си, че превода е много лош и не заслужава да бъде в унакс, още по-малко пък висока оценка.
Кой съм аз няма значение, ако ти и антибиотика искате да видите мои субтитри ще ви кажа кога и по кой канал на групата Viasat да гледате. След това ще те питам теб ти кой си. С това приключвам темата, извинявам се на всички, на които съм досадил с мнението си. Весела Коледа и весело изкарване на предстоящите празници.

KURAV
25.12.2013г. 22:43

----------------------------------------------------------------------------------------------------
iCandy, Честита Коледа и на теб, не мисли, че мнението ти не е взето под внимание, но и помисли, ако ти си положил труд за "Viasat ", качиш труда си тук, и просто някой с кофти ден ти прасне една единица, и направи коментар без дори да е гледал творбата ти, и ако този коментар откаже хората да се насладят на превода ти.

Как би се почувствал? huh