Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Darkest Minds / Тъмна дарба (2018)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
haskotoo


Режисьор : Дженифър Ю Нелсън

В ролите : Голдън Брукс, Марк О'Брайън, Патрик Гибсън, Гуендолин Кристи, Аманда Стенбърг, Манди Мур, Катрин Дайър, Уолъс Лангхам и др.

IMDB : Линк към IMDB

Държава : САЩ

Година : 2018

Времетраене : ~104 мин.

Резюме : Филмът е екранизация по бестселъра на Александра Бракен, който е първа книга от нейната трилогия (Тъмна дарба, Неизчезваща и По залез).
Когато Руби се събужда на десетия си рожден ден, нещо в нея е различно. Нещо толкова притеснително, че да накара родителите й да я заключат в гаража и да повикат полицията. Нещо, което я изпраща в Търмънд, брутален правителствен „рехабилитационен лагер“. Руби не се превръща в жертва на мистериозното заболяване, което погубва повечето деца в Америка, но тя и останалите като нея оцеляват, като се сдобиват с нещо още по-страховито – умения, които не могат да контролират.

Вече на шестнайсет, Руби е една от опасните. Когато разбира това, тя избягва от Търмънд, което за малко не й коства живота. Сега тя е бегълка, решена да намери единственото безопасно място за деца като нея – Източна река. Тя се присъединява към група деца, избягали от подобен лагер. Лиъм, техният смел водач, се влюбва в Руби. Но колкото и да го харесва, тя не може да рискува да се сближи с него. Не и след случилото се с родителите й. Когато пристигат в Източна река, нищо не е такова, каквото изглежда, особено мистериозният им водач.


Срок : Една седмица!
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.