Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Fifty Shades Freed (2018)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
E-Tle




Fifty Shades Freed 2018


Режисьор: Джеймс Фоли

Участват: актьори

Държава: САЩ

Година: 2018

Жанр : Драма, Романтичен


IMDB






Джейми Дорнан и Дакота Джонсън се завръщат като Крисчън Грей и Анастейжа Стийл в ''Петдесет нюанса освободени'' – кулминацията, базирана на последната книга от световния бестселър-феномен „Петдесет нюанса“. Филмът, който идва в кината на Св. Валентин 2018 г., извежда до шокираща развръзка събитията, започнали през 2015 и 2017 г. в блокбъстърите, чиито общи световни приходи надхвърлиха $950 милиона.

Вярвайки, че са оставили сенчестите фигури от миналото зад гърба си, младоженците Крисчън и Анастейжа напълно приемат неразривната си връзка и споделят живота си в лукс. Но точно когато тя влиза в ролята си на г-жа Грей, а той се отпуска в непозната за него стабилност, нови заплахи застрашават тяхното щастие, още преди да е започнало.

От предишните два филма се завръщат носителката на „Оскар“ Марша Гей Хардън, Ерик Джонсън, Рита Ора, Люк Граймс, Виктор Расук, Дженифър Ел, Елоис Мъмфорд, Макс Мартини, Калъм Кийт Рени, Брус Олтман и Робин Лий, към които се присъединяват новите за поредицата Ариел Кебъл и Брант Дохърти.

Режисьор на Петдесет нюанса освободени е Джеймс Фоли (Къща от карти), продуценти отново са Майкъл де Лука, Дана Брунети и Маркуус Висиди, както и създателката на световния феномен Е. Л. Джеймс. Сценарият е дело на Нийл Леонард, по романа на Джеймс.




Резюме - cinefish


Настана време да завършим "сагата"... biggrin.gif




СУБТИТРИ






UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
Oracle
Ей, избута я цялата biggrin.gif
E-Tle
Приятно гледане! Точка на трилогията!
Phoenix
Тя "сагата" "50 дни шибане с камшици по договор и форсмажорно пламнала любов" сигурно край няма да има, защото е любимата на голяма част от женската половина, така че би трябвало да намери своята бъдеща трилогия някой ден както по модерно му си му е редът. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.