Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Revenge - Season 3
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Grafifi


Revenge / Отмъщението


Жанр: Драма

Година: 2011

Държава: САЩ

Продължителност: ~ 44 минути

В ролите: Емили Ван Камп, Маделин Стоу, Гейбриъл Ман, Хенри Черни, Ашли Мадекве, Ник Уекслър, Джош Боуман, Криста Алън, Конър Паоло и други.

Резюме: Емили Торн наема къща за лятото в Хамптън, без да буди никакво подозрение. Но скоро става ясно, че не е дошла на почивка. Истинското й име е Аманда Кларк, а баща и е осъден до живот за престъпление, което не е извършил. Всъщност Аманда е дошла в Хамптън, за да отмъсти на хората, които са предали баща й и са го изпратили в затвора.




thankyou
<#thank#>
Geronimo88
Оооо, че се чака превода ти, не се безпокой за това. Благодаря ти, че ще продължиш сериалчето. kiss.gif
haskotoo
И аз благодаря. Дочакахме и този сезон. w00t.gif
moonstone
И от мен едно голямо блгодаря,че продължаваш да превеждаш сериала.
Grafifi
03x01 - "Страх"



Летният сезон стартира в Хамптън. Отмъщението на Емили Торн е подновено с неочакван график. Междувременно завръщането на сина на Виктория Грейсън носи смут и проблеми в могъщото семейство. А бегъл поглед в бъдещето показва, че сватбата на века може да доведе до гибелта на Емили.
Grafifi
Поради злощастие готовите ми субтитри бяха унищожени и трябва да започна превода отначало... sad.gif
Илияна Апостолова
Очаквам превода с нетърпение. Много благодаря за предния епизод- изключително добър превод. Определено си разбираш от работата! tongue.gif
Grafifi
03x02 - "Грях"



Емили попада в непозната, свещена територия, след като новата й мишена, бивш директор на "Грейсън Глобъл", е станал духовник. Виктория прави смел ход с Патрик, а Марго прави интригуващо предложение на Даниел.
Grafifi
03x03 - "Изповед"



Нолан организира парти, достойно за елита на Хамптън, за да отпразнува новия си дом, но неочакван гост предизвиква конфронтация, която разтърсва обществото, докато смъртността на Конрад го кара да осмисли греховете си.
Grafifi
03x04 - "Милост"



След като най-големият план на Емили се проваля с гръм и трясък, тя трябва да разчита на помощта на необещаващ източник, за да разбере какво се е объркало. Междувременно, защитавайки бъдещето си, Виктория прави смел ход, за да осигури независимостта си.
serialmaniq
Огромни благодарности за превода. clapping.gif
Grafifi
03x05 - "Контрол"



Емили губи контрол над плана си, когато Даниел прави потресаващо заявление на партито на "Вуле", оставяйки я уязвима и готова да направи всичко. Джак е принуден да вземе трудно решение в името на семейството си, след като попада под мерника на нов враг.
Grafifi
03x06 - "Край"



Пречките се трупат една след друга за Емили, докато вниманието на Даниел е насочено другаде. Имението Грейсън може да престане да съществува, а двама от най-важните хора в живота на Емили се обръщат срещу нея, което я кара да направи нещо нетипично.
Grafifi
03x07 - "Възраждане"



Конрад наема бивша купонджийка, превърнала се в пиар - Бизи Престън, за да възстанови името на Грейсън, докато Емили продължава с плана си, а Нолан има собствено отмъщение.
Grafifi
03x08 - "Пазене на тайна"



Виктория с нетърпение устройва моминско парти на Емили, което скоро никой няма да забрави. След като Даниел се отдалечава все повече, Емили трябва да предприеме отчаяни мерки.
CherryPop
Хиляди благодарности за качествения превод.
С още по-голямо удоволствие си следя сериалчето. kiss.gif
Grafifi
03x09 - "Отстъпване"



С наближаването на сватбата на века, Емили изпипва подробностите около финалния си удар. Но колкото по-стегнато държи Грейсън в ръцете си, толкова повече те се изплъзват между пръстите й.
Grafifi
03x10 - "Изход"



Настъпи часът на сватбата на века и планът на Емили е готов да протече без проблем, докато враговете й не създават нови усложнения, които водят до тежки последствия.
Grafifi
03x11 - "Завръщане у дома"



Макар съюзници и врагове да се борят да разберат какво се е случило в нощта на сватбата на Емили, Грейсън се опитват да защитят своето. Но когато всички са заподозрени, е въпрос на време да се разкъсат взаимно.
Grafifi
03x12 - "Издръжливост"



Физически и психически разбита, Емили се оказва по-загубена отвсякога, докато враговете й я обграждат. Но едно разкритие ще възпламени нов път на унищожение.
Grafifi
03x13 - "Ненавист"



С увеличаването на напрежението между Емили и Даниел, тя дава да се разбере, че няма да се откаже. Но собствената й нестабилност може да застраши всичко, за което е работила досега.
Grafifi
03x14 - "Разплата"



Докато мистериозните загуби на съзнание на Емили заплашват всичко и всеки, който й е скъп, Виктория се изправя срещу два ужасяващи призрака от своето минало.
selfish895
Привет! Регистрирах се само, за да ви похваля за прекрасния, точен, верен и напълно качествен превод на сериите !! clapping.gif С нетърпение чакам именно вашия превод, че на другите неграмотни букви не разчитам. Браво! Продължавайте в същия дух !! tongue.gif
Grafifi
03x15 - "Борба"



Загубите на съзнание на Емили стават насилствени, а единствената й надежда е човекът, когото е предала най-много. Виктория предприема драстичен ход, за да се справи с човек от миналото си.

PS: Благодаря за всички мили коментари в темата.
Grafifi
03x16 - "Позор"



Идването на известният Паскал Лемаршал отеква из цял Хамптън, а Емили и Виктория ще се изправят една срещу друга в публична конфронтация.
Grafifi
03x17 - "Пристрастеност"



Плановете на Емили се объркват, когато Виктория идва неканена на казино вечерта. Тя използва новопридобития си статус на необвързана, за да разкрие загадка от миналото, докато Паскал се опитва да се реваншира за загубеното време с Виктория.
Grafifi
03x18 - "Кръв"



Разследването на Паскал води Емили и Ейдън до разкриването на отдавна заровени семейни тайни, докато Виктория прави изненадващо посещение на бившия си съюзник - Мейсън Тредуел, приближавайки се към разобличаването на Емили.
Grafifi
03x19 - "Преданост"



След като Емили намира един от главните заговорници срещу баща си, Виктория задейства капан, на койти Емили не би устояла.
Grafifi
03x20 - "Революция"



Всеки член на семейство Грейсън поема контрола над ситуацията, затова Емили е принудена да приеме нова самоличност, за да ги разобличи.
selfish895
За 20 епизод ми се свалят субтитрите за 19 епизод! =(
Grafifi
03x21 - "Стимул"



Бедствени обстоятелства карат Емили да предприеме крайни мерки срещу Грейсън и срещу най-близките си.
Grafifi
03x22 - "Екзекуция"



Нищо не е изключено, когато Емили и Виктория са решени да се унищожат една друга. Нечии животи ще срещнат своя край, нечии съдби ще бъдат преобърнати, но кой ще победи?

И така сезонът приключи. Надявам се преводите ми да са ви харесали!
selfish895
Разбира се, че са ни харесали! Много добър превод... именно затова аз лично изчаквах Вашия превод! Добра работа, браво! Очакваме наесен 4 сезон! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.