Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Summer Days with Coo (2007)
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
mike28



ВЪЛШЕБНО ЛЯТО / Kappa no Coo to Natsuyasumi



AniDB

Жанр: Фанкастика, Комедия, Драма
Тип: Филм
Година: 2007
Времетраене: 141 минути
Режисьор: Хара Кеичи
Държава: Япония

Резюме:

Койчи Уехара е обикновено момче, което живее със семейството си в Токио. Един ден той намира странна вкаменелост, в която се оказва, че има малка каппа, на име Куу. Тя е била под земята повече от 200 години и по чудо е оцеляла до днешната модерна епоха. Койчи и Куу стават приятели и заживяват заедно. Куу едновремено е изправен пред трагичното си минало и пред предизвикателството да живее в една напълно променена заобикаляща го среда. Въпреки всички грижи, които Койчи полага за него, той не може да свикне да живее в града. В един горещ летен ден Койчи и Куу решават да се отправят на пътешествие, за да открият нов и по-подходящ дом за Куу, както и да потърсят други каппи.


ТРЕЙЛЪР

СУБТИТРИ


Лично мнение:
Възхитен съм от работата на Хара Кеичи (Colorful), който е забъркал невероятно увлекателна история с митилогични същества, без нито за секунда да имам чувството, че гледам филм на Гибли - тоест, подходът му е различен, което само ме радва.
Другото, на което искам да обърна внимание е музиката - перфектно подбрана и страшно разнообразна. И за финал - няма по-иритриращо същество от малката сестра на Койчи.
thankyou
<#thank#>
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.