Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Двойници на Бъд Спенсър и Терънс Хил
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри > Филмографии
hristo8484
КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОРИГИНАЛИСТИТЕ rolleyes.gif
БЪД СПЕНСЪР ТЕРЪНС ХИЛ
Бъд Спенсър е италиански актьор, истинското му име е КАРЛО ПЕДЕРСОЛИ или поамериканченото КАРЛ СПЕНСЪР. Той е роден на 31.10.1929 г. в Неапол. Състезател по плуване за националния отбор на Италия в Олимпиадите през 1952, 1956, 1960. Женен за Мариа Амато от 1960 година. Има три деца - Джузепе (1961), Кристин (1962) и Диамант (1972).
Терънс Хил е италиански актьор, истинското му име е МАРИО ДЖИРОТИ. Той е роден на 29.03.1939 г. във Венеция. Баща италианец, майка - немкиня, поради което са живяли доста време в Дрезден, където е преживял бомбардировките от Втората Световна. Има двама сина, като единият е осиновен. Осиновеният син Рос умира в катастрофа през 1990. Другият син Джес е жив и здрав и дори участва в някои филми.

Бъд Спенсър и Терънс Хил участват заедно в 18 филма.


ЕДИНСТВЕНИЯТ СВЕСТЕН и сравнително подробен САЙТ ЗА ДВАМАТА (филми, текстове на песни и други, сайтът е на италиански, но домейнът е перуански): http://www.budterence.tk/


ЗАПОМНЕТЕ, ЧЕ
Бъд Спенсър и Терънс Хил имат много двойници, но двама от тях се открояват. Те толкова си приличат и визуално, че доста хора биха ги объркали. Ето защо ще обърна внимание само на ТЯХ.

НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ДВОЙНИЦИ НА БЪД СПЕНСЪР И ТЕРЪНС ХИЛ tongue.gif
http://www.budterence.it/mov_cloni.php
Paul L. SmithAntonio Cantafora
ДВОЙНИКЪТ НА БЪД СПЕНСЪР Е Paul L. Smith. Той е американски актьор, роден на 05.02.1939 година. През 1954 г. завършва гимназията в Маями. Приемат го в Брандейския университет. Остава там за кратко, прехвърля се в Държавния университет във Флорида. През 1959 г. завършва бакалавърска степен по философия. Първата му актьорска роля е през 1960г. във филма Exodus (Изход), заснет в Израел. В периода от 1967-1973 г. се визира в страната и участва още в пет продукции. Там се среща с любовта на живота си: ЕВА, и заживяват в Тел Авив. Негови най-забележителни роли са във филмите: Midnight Express (1978), Popeye (1980), Dune (1984). Понякога се представя като Пол Смит (Paul Smith) или Пол Лорънс Смит (Paul Lawrence Smith).

ДВОЙНИКЪТ НА ТЕРЪНС ХИЛ Е Antonio Cantafora. Той е италиански актьор, роден на 02.02.1944 г. в Кротоне, Калабрия.[ Само това се знае. Оскъдна информация за него.]


ЗAБЕЛЕЖКА: Ще разглеждам само филмите в които имат участие и двамата, като тандем Терънс Хил и Бъд Спенсър.



ФИЛМИ С ДВАМАТА ЗАЕДНО

Paul L. Smith и Antonio Cantafora участват заедно в 5 филма.

ЗАБЕЛЕЖКА:
- филмите, които са в болд са открити в интернет
- в зелено откъде да се сваля филма или е свален
- в синьо е написано кои филми вече имат български субтитри
- ще има суби значи, че 100% ще има субтитри
- ще има суби? значи, че още виси и може да има, но е по-вероятно да остане без суби


1. Carambola (1974) - КАРАМБОЛ, ще има суби
2. Carambola, filotto... tutti in buca (1975) -КАРАМБОЛ 2, ще има суби
3. Noi non siamo angeli (1975) - НИЕ НЕ СМЕ АНГЕЛИ ще има суби
4. Simone e Matteo: Un gioco da ragazzi (1975) - КАТО ДЕЦА или ДЕТСКА РАБОТА, има го в синемагеддон за 29,97FPS лошо качество и качена моя версия след много трудна видео и аудио обработка, 2 аудио потока: английски и италиански, в Замунда и синемагеддон за 25FPS, вече има субтитри, в един архив за версия 29,97FPS и друг за английски аудио поток, версия 25FPS.
5. Il Vangelo secondo Simone e Matteo -ТЪРГАШИ НА ДИАМАНТИ или ЕВАНГЕЛИЕТО НА СИМОНЕ И МАТЕО, ще има суби

За всички почитатели ще има и изнена. Ще предложа още два филма. Обаче в тях те ще участват самостоятелно.
1.Само Paul L. Smith
- ИЗНЕНАДА
2.Само Antonio Cantafora
- ИЗНЕНАДА

Забележка: Тези два филма ще ги покажа чак в края на тази тема. Обръщам ви внимание, защото може до тогава те вече да бъдат преведени и да са по българските тракери. За сега са потготвени от мем за превод.Има всичко нужноwink.gif




excl.gif ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЯМАТ ТЪРПЕНИЕ ЗА СУБИ: ПУСНАХ ТЕМАТА, ЗАЩОТО МНОГО ХОРА БЪРКАТ ТЕЗИ ДВОЙНИЦИ С ОРИГИНАЛИСТИТЕ. ИНАЧЕ СУБТИТРИ ЩЕ ИМА, НО НЕ СЕГА. СЛЕДЕТЕ ТЕМАТА ЗА ОРИГИНАЛИСТИТЕ: http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=11993 , ФИЛМИТЕ ТАМ СЕ ПРЕВЕЖДАТ ПОРЕД. СЛЕД КАТО СЕ ПРИКЛЮЧИ ЦЯЛАТА ТЕМА ЩЕ СТИГНЕМ И ДО ТУК. ТАКА ЧЕ, НАДЯВАМ СЕ ДА НЯМА ИЗРЕЧЕНИЯ ОТ РОДА: АМА САМО ЕДИН ФИЛМ, АМА КОГА ЩЕ СЕ ПРЕВЕДЕ ФИЛМА.... И ТАКА НАТАТЪК. ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ! smile.gif
thankyou
<#thank#>
monco
В биографията на Терънс Хил има огромна грешка, неприсъща за фенове на Хил. Терънс Хил има двама сина, а не син и дъщеря. Този който е осиновения - Рос, действително умира при катастрофа през 1990. Другия обаче се казва Джес - появява се за малко във филма Битката преди Коледа. Роден е точно когато Терънс Хил снима първата част на Тринити. Хил никога не е имал дъщеря ! Оправете грешката !
hristo8484
Цитат(monco @ 25 Jun 2010, 10:53 AM) *
В биографията на Терънс Хил има огромна грешка, неприсъща за фенове на Хил. Терънс Хил има двама сина, а не син и дъщеря. Този който е осиновения - Рос, действително умира при катастрофа през 1990. Другия обаче се казва Джес - появява се за малко във филма Битката преди Коледа. Роден е точно когато Терънс Хил снима първата част на Тринити. Хил никога не е имал дъщеря ! Оправете грешката !


Благодаря! Ей сега ще управя грешката. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.