Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Arthur and the revenge of Malthazard
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
Devillman


Артур и отмъщението на Малтазар



## Режисьор : Люк Бесон

## В ролите : Фреди Хаймор, Джими Фелон, Миа Фароу, Снуп Дог, Аса Батерфилд, Логан Милър, Робърт Стентон, Лу Рид, Пени Балфур, Рон Кроуфорд

## IMDB : Линк към IMDB

## Оценка в IMDB : 4.9/10 (295 гласували)

## Държава : САЩ

## Година : 2009

## Времетраене : 90 минути

## Жанр : Анимация

## Релийзът е на група : RUBY

## Резюме : Вечерта е белязана от края на десетия луннен цикъл и Артур е развълнуван, тъй като най-сетне ще може да се завърне в света на минимоите и да бъде отново със Селения. В селото, минимоите са организирали голямо пиршество в негова чест, а малката принцеса си е облякла роклята от розови цветчета.

Но точно в този, очакан с нетърпение ден, бащата на Артур решава да скъси ваканцията им в бабината къща. И докато се готвят да заминат, един паяк спуска в ръката на Артур оризово зърно с надпис „SOS”.

Няма съмнение, Селения е в опасност! Артур не се двоуми да отлети, за да я спаси. Дори ако това означава да се впусне в рисковано пътешествие, първо падайки на главата си в бара на Макс, да се сблъска с армията на Крьоб, новият тиран на Седемте кралства, да спаси кожата на Бетамеш, да се бори с плъхове, жаби и космати паяци…..само за да отрие, когато пристига в селото на минимоите, че те изобщо не са му изпращали сигнал за помощ

Сваляне: Свали

Помощ не отказвам, превода е по слух и доста от нещата не се разират(поне аз не ги разбирам), ако има желаещи да помогнат за по бързото излизане на субтитрите нека драснат едно ЛС.
thankyou
<#thank#>
CDROMan
Hi. ако нещо не е ясно в превода, пропускай го. Прати го насам файла и отбележи кое те затруднява, ще помагам. Айде успех.
Devillman
Цитат(CDROMan @ 10 Mar 2010, 12:07 AM) *
Hi. ако нещо не е ясно в превода, пропускай го. Прати го насам файла и отбележи кое те затруднява, ще помагам. Айде успех.


Ами аз ще го напиша както ми се струва на мен и след, като завърша всичко ще ти го пратя да го прегледаш, а ако вече имам някакви по сериозни проблеми ще те имам на предвид. smile.gif

_____
Използвайте по възможност бутоните НОВ ОТГОВОР или БЪРЗ ОТГОВОР, вместо бутона ОТГОВОРИ, за да се избегне претрупването на темата с излишни цитати. (Глобални Модератори)
ToHuTo
ако имаш нужда от помощ и аз съм на среща smile.gif
Devillman
Ами едно момиче се е захванало с превода от 45-тата минута нагоре,а аз съм почти готов до там като свърши и тя, ще вмъкна превода и и дай боже скоро да имаме субки smile.gif. Извинявам се, че не мога да действам по-бързо но наистина страшно много ме зори да превеждам по слух, нито на речник мога да рачитам нито на нищо smile.gif. A освен това през седмицата ми е почти не възможно да превеждам повече от 100 реда на ден.
CDROMan
Добре. Аз съм на среща. Ще чакам да пратите каквото и да е. Аз ще го оправя или продължа от където тябва.
modac
Здравейте, адна молба от мен: когато завършите превода да направите снхронизация и за HDTV релийза. Благодаря предварително.
IvanMatin
Нагласете ги за Arthur.And.The.Revenge.Of.Maltazard.2009.720p.BluRay.X264-HD.Team
Gudolik
Цитат
Нагласете ги за Arthur.And.The.Revenge.Of.Maltazard.2009.720p.BluRay.X264-HD.Team
Да моля някой да ги нагласи чакам от 1 месец за BluRay
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.