IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА ЗА ПОСТВАНЕ В РАЗДЕЛА!
11 страници V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topicБлагодаря
Guest_MartineZzZ_*
коментар 14 Feb 2006, 08:25 PM
Коментар #16

Guests

Цитат(balsamvi @ 14 Feb 2006, 01:58 AM)
Евалата Мартине !!!
Ето ти всички серии:

http://rack8.f-e-n.net/NikiBG3/

Не са двд рип ,но е важна тръпката.Сериала не е набухан с сложни саунд и спецефекти за да държим на тази подробност.Филмчето просто си е в сърцата ни!(На всички около 30).

Пък и Никра може да благоволи да ги пусне рипнати,някои ден.

п.с. Губи ми се само 17 серия ако някои я има нека я даде
Благодарско
*

Благодаря ти много,но може би съм пропуснал да отбележа,че се намирам в чужбина и единствения БГ тракер (от по свестните) до който имам дотъп е БОЛ.БГ.
Ако може някой да ги качи там.Иначе няма как да ги изтегля.

А има и още нещо.Преди време с nikra имахме предвид той да ми прати рипнати серий с английско аудио или пък с английски субтитри които аз да преведа.Май се получи някакво недоразумение.Португалските субтитри могат да ми свършат работа единствено за тайминга,но иначе португалския (испанския) не ми е такова ниво,че да тръгна да правя преводи.
А серийте от 8-ма нагоре ми трябват ако не за английското аудио (което НИКРА трябваше да ми изпрати) то поне за да се ориетирам в превода.Много е кофти когато правиш субтитри само по един гол текст без да имаш самия филм.
С други думи нужни са ми серийте от 8-ма нагоре рипнати от оригинално ДВД с настройка да звучат на английски,или в още по добрия случай рипнати английските субтитри от оригинално ДВД.Серийте до 8-ма нямат нужда от субтитри.Качеството им е що годе добро като за филм даван преди 15-20 години по БНТ.
Go to the top of the page

+Quote Post
Реклама
коментар 14 Feb 2006, 08:25 PM
Коментар #

Quote Post
Guest_Пепи_*
коментар 14 Feb 2006, 08:39 PM
Коментар #17

Guests

Не обещавам нищо, но ще попитам моите португалски колеги дали нямат филма и след това, ако евентуално някой го има ще видя дали имат английски субтитри и ще ги прекача тук за да ги преведеш. А може и евентуално аз да ги преведа от португалските.

+Quote Post
Guest_Lucretia_*
коментар 16 Feb 2006, 01:23 PM
Коментар #18

Guests

Откога го чакам този филм :clap:

+Quote Post
Guest_4API_*
коментар 16 Feb 2006, 01:50 PM
Коментар #19

Guests

и аз го чакам отдавна ама все о6те няма субтитри....дано някои се навии с превода от португалски... 10х за сериите

+Quote Post
Guest_4API_*
коментар 16 Feb 2006, 04:29 PM
Коментар #20

Guests

Nikra в теб ни е надеждата....ако можеш да качиш сериала в ДВД...но дотогава ще се радваме и на това което има...

+Quote Post
Guest_Пепи_*
коментар 16 Feb 2006, 07:20 PM
Коментар #21

Guests

4API, проблема не е в превода на филма а в намирането му. Просто го няма никъде в интернет пространството. Или ако го има, то сиидърите ще ги няма или ще сиидват само няколко от серийте.

+Quote Post
Guest_balsamvi_*
коментар 17 Feb 2006, 11:52 AM
Коментар #22

Guests

Напротив има го и стои повече от половин година в Ликос и бол и си има сиид!!!
Проблема е в непреведените серии които са от 9 до 19
Дал съм и линк за сериите които са непреведени.
чакаме и двд -то

+Quote Post
Guest_k700_*
коментар 20 Feb 2006, 08:25 PM
Коментар #23

Guests

Благодаря за труда!

+Quote Post
Guest_nikra_*
коментар 12 Mar 2006, 04:12 AM
Коментар #24

Guests

В момента е 04.10ч.
Около 12.00-13.00ч ще съм готов с риповете на ПОРТУГАЛСКИТЕ субтитри от ДВД-то на първите 4 серии.
Който няма достъп до БГ фрее сървърите, мога да кача първите 8 серии които НЕ СА двд рипове в тракера на бол.бг и които са с БГ звук в тях.
Сериите след 8-ма до края не съм ги правил с БГ звук, но БГ звука го имам на звукови файлове които ще могат да се ползват при писането на БГ субтитрите.
Лека нощ за сега.
Като се наспя ще пиша повече. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/wink.gif)
Благодаря на всички които имат желание и се извинявам за това че ме нямаше толкова дълго време тук.

+Quote Post
Guest_4API_*
коментар 12 Mar 2006, 10:42 AM
Коментар #25

Guests

Можеш ли да качиш и бг звука някаде на сериите без превод....

+Quote Post
Guest_nikra_*
коментар 12 Mar 2006, 12:23 PM
Коментар #26

Guests

Разбира се че не мога.
След като го наглася за ДВД версията и го вкарам вътре, тогава ще пусна ДВД-тата директно без комресия, за да може специалистите по ДВД риповете, да направят качествения ДВД рип.

+Quote Post
Guest_nikra_*
коментар 12 Mar 2006, 04:52 PM
Коментар #27

Guests

Ето ги ПОРТУГАЛСКИТЕ субтитри за първите три серии които са в първото ДВД от сериала.
А първите 8 серии които са VHSrip и са с БГ звук, може да се намерят тук:
http://torrents.bol.bg/details.php?id=623
Поради различна последователност на епизодите, това което е в торента като 2-ра серия отговаря на 3-ти епизод на ПОРТУГАЛСКИТЕ субтитри.
Съответно 3-та серия от торента отговаря на 2-ри епизод от субтитрите.
Приятно писане на субтитри.
След като станете готови с първите 3 серии, ще пусна и следващите от второто ДВД.

+Quote Post
Guest_Lucretia_*
коментар 14 Mar 2006, 12:40 PM
Коментар #28

Guests

Ами субтитри за VHS варианта дали ще има? Имам предвид за сериите, след осма. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Guest_nikra_*
коментар 14 Mar 2006, 02:01 PM
Коментар #29

Guests

Ще има субтитри за всички 19 епизода, като само за два от тях, ще трябва да се прави превод или от испански или от португалски, защото в България са били излъчвани само 17 епизода.
Стига да има кой да ги направи, разбира се.

+Quote Post
Guest_hag_*
коментар 17 Mar 2006, 09:44 PM
Коментар #30

Guests

Смъкнах първите 8 епизода и почвам да пиша, пък каквото сабя покаже. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

11 страници V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topicБлагодаря

Олекотена версия Час: 14 July 2025 - 02:39 AM