![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 4 Регистриран: 25-February 24 Потребител No.: 195706 ![]() |
Здравейте...много моля за превод на субтитри на сериала на Марвел Daredevil:Born again
и сериала Wheel of time season 3... Това са сериали с голяма гледаност и се следят от много фенове особено на Марвел много моля да бъде удовлетворена молбата!!! |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Subtitles Guru Група: Глобални Модератори Коментари: 2351 Регистриран: 24-November 10 Потребител No.: 4440 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 8 Регистриран: 6-February 23 Потребител No.: 195224 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 3-February 13 Потребител No.: 178550 ![]() |
Явно има някаква негласна забрана да се превеждат тези касови сериали. Аз нямам друго обяснение защо след толкова време няма превод на нито една серия, а се превеждат всевъзможни тъпотии.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Member Група: Members Коментари: 28 Регистриран: 9-November 17 Потребител No.: 190780 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 3-February 13 Потребител No.: 178550 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 8 Регистриран: 6-February 23 Потребител No.: 195224 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 24 Регистриран: 24-January 16 Потребител No.: 187540 ![]() |
Няма забрана, преводачите измряха. Толкова ли е трудно за схващане? Преводачът на първия сериал Деърдевил, доколкото видях е жив и здрав. Аз и една позната превеждаме по-непопулярни заглавия на Марвел (Ехо, Агата и тн), но този нямам намерение да го превеждам, защото си казвах няма как да не се намери на този топ сериал преводач. Явно има как. Сега със семейството ми гледаме с машинен превод, понеже явно наистина свестните преводачи са умрели (духовно или телом, не знам). А истински жалката картинка е, че за Капитан Америка 4 се намери кой да го превежда (демек има живи хора), ама за сериала "не ме търси" е положението. Жалко, жалко, жалко. Този коментар е бил редактиран от didiks на 29 Mar 2025, 10:48 PM |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3 April 2025 - 07:32 AM |