![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14 Регистриран: 22-February 23 Град: Earth Потребител No.: 195258 ![]() |
|
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Subtitles Guru Група: Глобални Модератори Коментари: 2351 Регистриран: 24-November 10 Потребител No.: 4440 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 337 Регистриран: 5-July 07 Потребител No.: 90671 ![]() |
Страхотно! Благодаря ти много!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14 Регистриран: 22-February 23 Град: Earth Потребител No.: 195258 ![]() |
Страхотно! Благодаря ти много! Много ми се искаше, но няма да станат за днес. Доста реплики с отвратителен тайминг. Не случих на en subs... Нейсе, вече съм почти на половината - дано утре да съм готов (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 337 Регистриран: 5-July 07 Потребител No.: 90671 ![]() |
Изобщо не се притеснявай! Когато стане, защото изисква време. Благодаря, че си се захванал с превода. Ще го очаквам, когато си готов! Успех!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изобщо не се притеснявай! Когато стане, защото изисква време. Благодаря, че си се захванал с превода. Ще го очаквам, когато си готов! Успех! Утре ги вадя, спирам за днес, че ми се привиждат букви вече (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) . Някой пише ли El Hoyo 2? Да ги почвам след този, ако не? Този коментар е бил редактиран от HorrorFreak на 6 Oct 2024, 10:25 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама разбира се,нека остане и за днес, почивай,то не става веднага. Ще успееш! Имаш предвид The Platform 2? Видях,че е излязъл. Мисля, че никой не го превежда, щом си решил го хвани след този. Ще е чудесно да има и той добри букви от теб!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама разбира се,нека остане и за днес, почивай,то не става веднага. Ще успееш! Имаш предвид The Platform 2? Видях,че е излязъл. Мисля, че никой не го превежда, щом си решил го хвани след този. Ще е чудесно да има и той добри букви от теб!! Качвам ги... сега! Доста прегледи, доста редакции... дано съм се справил! Приятно гледане. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изключително много ти благодаря!! Беше много бърз!
Даже не знам как да ти се отблагодаря! С кеф ще изгледам филма! The Platform 2 си започнал, похвално!! Пожелавам ти здраве и много преводи! До скоро!! Този коментар е бил редактиран от babibu на 7 Oct 2024, 11:14 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изключително много ти благодаря!! Беше много бърз! Даже не знам как да ти се отблагодаря! С кеф ще изгледам филма! The Platform 2 си започнал, похвално!! Пожелавам ти здраве и много преводи! До скоро!! Можеше и по-добре, но... Който не си гледа филмите, с пълния превод, сам, навреме, качва бета материал, за съжаление. Изпуснат субтитър на 50:15, доста възможности за оптимизация на текста, на много места. Обещавам да вложа повече усилия в следващите проекти! Cheers. Този коментар е бил редактиран от HorrorFreak на 8 Oct 2024, 12:57 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изгледах филма и ми хареса много. Субтитрите са много добри! Благодаря от сърце!! Успех в бъдеще!
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13 July 2025 - 05:24 PM |