![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 16-August 22 Потребител No.: 194971 ![]() |
Здравейте, има един страхотен сериал от 1993 г. - "Фрейзър", само в този сайт има субтитри за първите четири сезона (за четвъртия до 21 епизод от 24 епизода са съжаление). Много моля някой добър човек да направи субтитри и за останалите сезони, сериалът наистина е много хубав и си струва да се гледа.
Използвам случая да благодаря на всички хора, които правят субтитри за такива като мен, които не знаят чужди езици. |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имбецил по рождение Група: Members Коментари: 174 Регистриран: 6-October 11 Град: Провинцията, зад деветия гьол... Потребител No.: 166537 ![]() |
Здравейте, има един страхотен сериал от 1993 г. - "Фрейзър", само в този сайт има субтитри за първите четири сезона (за четвъртия до 21 епизод от 24 епизода са съжаление). Много моля някой добър човек да направи субтитри и за останалите сезони, сериалът наистина е много хубав и си струва да се гледа. Използвам случая да благодаря на всички хора, които правят субтитри за такива като мен, които не знаят чужди езици. Уважавам хора, които смислено и грамотно са се обърнали към можещите и умеещите... Но явно такива не са останали! Ще отговоря аз. Сериалът е 12 сезона по 24 епизода! Този факт веднага отказва всеки преводач. Това е доста труд. А и преводачите измряха.....също като динозаврите! Вариантът е такъв - събират се 5-6 "луди" преводачи и колекивно с общи усилия може и да успеят догодина да сколасат.... |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12 July 2025 - 12:04 AM |