Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
16 Aug 2016, 08:41 PM
Коментар
|
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 1 Регистриран: 16-August 16 Град: България, Пловдив Потребител No.: 188731 |
Здравейте, колеги.
Нов съм в този форум и се регистрирах за да може да кача субтитри за филма "Disturbing Behavior" 1998 - Линк към IMDB Преди известно време ни се наложи (на мен и моята приятелка) да превеждаме текст към игрален филм по избор и така попаднахме на "Disturbing Behavior" (честно казано, беше лош избор, защото имаше много думи като обем и повечето от тях бяха някакъв жаргон от 90-те и съответно превода се оказа много труден) Отне ни около 8 часа (по 4 на човек) за въпросния превод, като и двамата използвахме Subtitle Workshop 6.0. Използвахме и английски субтитри от релийза на "greenbud1969". Първоначално щяхме да се справим и по слух, понеже и двамата владеем Английския на прилично ниво, но както казах, този жаргон се оказа трудна мисия. Качвам субтитрите първо тук за одобрение, понеже това ни е първия превод (и последния) и за да е още по-пълноценен нашия труд го споделяме със зрителите, които ще гледат филма. Възможно е да има граматически грешки тук-там, малко неточни преводи на жаргона, малко нужда от корекции на тайминга, но като цяло смятаме, че качеството на превода е прилично. Нека експертите да кажат мнението си и да дадат оценка (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Поздрави П.С. Субтитрите са за релийза, който е качен в замунда (само един е) Този коментар е бил редактиран от Donnie на 16 Aug 2016, 08:56 PM
Прикачени файлове
|
|
|
|
| Реклама |
16 Aug 2016, 08:41 PM
Коментар
#
|
|
|
|
|
|
|
16 Aug 2016, 10:12 PM
Коментар
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 52 Регистриран: 8-August 12 Потребител No.: 174757 |
Качи ги на сайта и не се плаши. Давай смело.
|
|
|
|
20 Aug 2016, 06:50 PM
Коментар
|
|
|
Member ![]() Група: Members Коментари: 30 Регистриран: 17-February 10 Потребител No.: 148025 |
Ако не бързате да ги качвате ще направя техническа редакция, но след седмица. Тези дни ще имам много работа.
Не ви е отнело много време за превод защо не продължите с това начинание? ПС: Рилийза няма сийдъри и в двете замунди, но аз ще си намеря. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 11 October 2026 - 04:40 PM |