![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 21-April 13 Град: Тук и там (: Потребител No.: 179964 ![]() |
Малки Сладки Лъжкини В ролите: Луси Хейл (Ария Монтгомъри), Ашли Бенсън (Хана Марин), Троян Белисарио (Спенсър Хейстингс), Резюме: В този сезон тийнейджърската хитова драма "Малки Сладки Лъжкини" продължава веднага след събитията от финала на сезон 3, където Хана Марин, Ария Монтгомъри, Емили Филдс и Мона Вандервал биват спасени от мистериозното "Червено палто" от горящата хижа в Торнхил. Спенсър, Хана и Мона вярват, че са видели Алисън облечена като "Червено палто" в нощта на пожара. Сезон 4 ще продължи да се фокусира върху Алисън и изчезналата Мая и въпроса дали двете момичета са все още живи или поне една от тях. С унищожаването на "А" отбора състоящ се от Мона, Спенсър (за кратко) и Тоби, мистериозното "Червено палто", всевиждащият "А", а и вероятността от нов "А" разширяват техните мишени с родителите на лъжкините. Освен това няколко нови герои ще бъдат въведени през този сезон включително детектив Габриел Холбрук и лейтенант Линда Танер, чиито основен мотив е да разследват убийството на детектив Дарън Уилдън, за да разкрият истината и да определят дали има връзка между убийствата на Алисън и Мая. Държава: САЩ Година: 2013 Времетраене: 42 минути Субтитри:
Този коментар е бил редактиран от Дива Щастлива на 10 Aug 2013, 03:23 PM |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Subtitles Guru Група: Глобални Модератори Коментари: 2351 Регистриран: 24-November 10 Потребител No.: 4440 ![]() |
8 потребители са Ви отговорили с Благодаря!
0ld SCho0l, didohakera, Tetito, mitko_199, seduction, Amelia, Dila, strawberrhy |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 1 Регистриран: 5-May 13 Потребител No.: 180191 ![]() |
Благодаря за превода на 2 епизод. Прекрасен превод!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 10 Регистриран: 15-July 12 Потребител No.: 174294 ![]() |
Аз също благодаря, това си е сериозен труд.
Но искрено ме разсмя със "Сив чай, нали?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 21-April 13 Град: Тук и там (: Потребител No.: 179964 ![]() |
Аз също благодаря, това си е сериозен труд. Но искрено ме разсмя със "Сив чай, нали?" Съжалявам, но това не съм го превеждала аз. Репликата е от седми епизод, а аз все още не съм качила превода, така че (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 1 Регистриран: 6-August 13 Потребител No.: 181783 ![]() |
Малки Сладки Лъжкини В ролите: Луси Хейл (Ария Монтгомъри), Ашли Бенсън (Хана Марин), Троян Белисарио (Спенсър Хейстингс), Резюме: В този сезон тийнейджърската хитова драма "Малки Сладки Лъжкини" продължава веднага след събитията от финала на сезон 3, където Хана Марин, Ария Монтгомъри, Емили Филдс и Мона Вандервал биват спасени от мистериозното "Червено палто" от горящата хижа в Торнхил. Спенсър, Хана и Мона вярват, че са видели Алисън облечена като "Червено палто" в нощта на пожара. Сезон 4 ще продължи да се фокусира върху Алисън и изчезналата Мая и въпроса дали двете момичета са все още живи или поне една от тях. С унищожаването на "А" отбора състоящ се от Мона, Спенсър (за кратко) и Тоби, мистериозното "Червено палто", всевиждащият "А", а и вероятността от нов "А" разширяват техните мишени с родителите на лъжкините. Освен това няколко нови герои ще бъдат въведени през този сезон включително детектив Габриел Холбрук и лейтенант Линда Танер, чиито основен мотив е да разследват убийството на детектив Дарън Уилдън, за да разкрият истината и да определят дали има връзка между убийствата на Алисън и Мая. Държава: САЩ Година: 2013 Времетраене: 42 минути Субтитри:
A защо превеждате 4х9 като епизода излиза утре ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 7-September 12 Потребител No.: 175280 ![]() |
Какво стана с последните два епизода (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif) (9 и 10) ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 7-September 12 Потребител No.: 175280 ![]() |
Видяло се е, че повече субтитри няма да има ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 18 Регистриран: 20-September 12 Потребител No.: 175514 ![]() |
Няма ли кой да се заеме сериозно с преводите на този сериал? Доста хора го гледат, а хубави преводи за последните епизоди не се намират.
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23 June 2025 - 04:00 AM |