![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 22-March 13 Град: Dupnica Потребител No.: 179484 ![]() |
Тъй като в сайта има качени субтитри до 08x03 качвам субтитрите за 4-ти епизод и почвам с превода на 5-ти.
Поздрави (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) http://subsunacs.net/get.php?id=90396 ПС: Извинявам се и мерси на Pandora .. Не бях забелязал кодирането вече е ANSI Приятно гледане Този коментар е бил редактиран от Kevin на 23 Mar 2013, 01:48 PM |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
тв маниак Група: Members Коментари: 288 Регистриран: 14-June 11 Град: София Потребител No.: 163009 ![]() |
Щом смяташ да превеждаш сериала и нататък, ще ти изместя темата в Прогрес. Не е нужно за всеки епизод да правиш отделни теми, направо ги слагаш всичките в една тема. Успех с превода!
PS Сега ги погледнах, смени си кодировката, така ще бъдат изтрити. Отваряш с ноутпад, натискаш Файл, Запиши като и избираш Кодиране ANSI. Този коментар е бил редактиран от Pandora на 23 Mar 2013, 01:00 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 31-March 13 Потребител No.: 179620 ![]() |
Здравейте, има ли някой представа защо в момента нито един линк не може да се отвори
пробвах по различни начини да ги отворя и за всички нови субтитри ми дава грешка такова ИД не съществува също пробвах различни комбинации от ключови думи в търсачката няма нищо само за първите три епизода от 8ми сезон от доста време чакам субтитрите даже преди дни си свалих 4 и 5 ти епизод но в момента и тях ги няма .... Ако някой е изтрил субтитрите нека напише два реда защо дали е потребителя или някой друг и изобщо има ли шанс субтитрите в бъдеще време да ги има отново на този сайт Първоначално си помислих че може да са били преведени с програма / защото още не съмз гледал 4 и 5 епизод / и за това да са изтрити но сега като прочетох тази тема според мен този вариант отпада - защото Кевин казва че дори двама души са работили по субтитрите Този коментар е бил редактиран от Vladotto на 31 Mar 2013, 01:21 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
The Dark Knight ![]() Група: Members Коментари: 429 Регистриран: 3-April 12 Град: Готъм сити Потребител No.: 172241 ![]() |
Щом субтитрите ги няма, значи са били изтрити.
А щом са били приети и по-късно изтрити, значи е имало сигнал за нередност в тях. Или са били откраднати от чужд сайт или са били писани с гугъл транслейт. Мисля, че въпросният потребител КЕВИН е баннат, но нямам представа коя от гореизброените причини е. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 31-March 13 Потребител No.: 179620 ![]() |
Ок, причината да питам беше дали потребителя или някой друг не е изтрил субтитрите заради някакъв временен проблем
примерно по горните постове - Кодиране ANSI или нещо подобно, и след като се оправи нещо по тях да се качат отново, тъй като мина доста време явно не е временен проблема, така че вече е ясно че тези субтитри че няма да се качат отново |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12 July 2025 - 05:38 PM |