![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 18 Регистриран: 19-July 11 Потребител No.: 164018 ![]() |
Здравейте!
Зпочвам тази тема,като на първо място искам да изразя огромната си благодарност към всички преводачи за положения и то абсолютно безвъзмезден труд.Напълно осъзнавам и факта,че понякога им писва или губят интерес към сериала,който са започнали да превеждат.И все пак...Мисля,че една работа като се започне трябва и да се довърши докрай.Доста сериали стоят както се казва ,,започнати и недовършени''.Ще изредя няколко,които поне за мен представляват интерес:The Closer,Jonathan Creek,Milennium,Underbelly,Lovejoy,Dallas/имам пред вид старите сезони,които не се съмнявам предизвикват интерес,още повече,след като вече излезе продължението на сагата/.Така всичко се обезсмисля-и труда на преводачи и ъплоудъри и това,че не можем да се насладим до край на любимия си сериал.Убедена съм,че и други потребители са на същото мнение и ще се присъединят към молбата ми да се направи нещо по този въпрос. Благодаря предварително! |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13 July 2025 - 11:58 AM |