IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА ЗА ПОСТВАНЕ В РАЗДЕЛА!
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topicБлагодаря
> The Expendables 2 / Непобедимите 2
nikter
коментар 5 Oct 2012, 06:36 PM
Коментар #16

Power Member

Група: Members
Коментари: 125
Регистриран: 25-April 05
Град: София
Потребител No.: 6717

Май излязоха най-сетне добри английски субтитри. Месец и половина след премиерата. Както обещах, ще има суби и от мен. Сега ще ги почна да видим. Ще ги правя за първата по-добра версия psig-the.expendables.2.2012.r5.line.xvid в Арена, Замунда и другаде, с FPS25, европейски. За по-старите, първи КАМ-версии няма да си играя да намествам. После като излезе официалното DVD през ноември ще ги наглася за 23 и 25, за Блурея ще оставя на друг да ги наглася вероятно.

Но да видим как ще потръгне, че може пак да се окаже, че трябва по слух, а няма да се моря по слух. Тук ще пиша напредъка.

Засега 05.10 - 19:35 - готови 7/935, но ще се сбият доста и ще паднат докъм 700 и нещо.

Този коментар е бил редактиран от nikter на 5 Oct 2012, 06:37 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Реклама
коментар 5 Oct 2012, 06:36 PM
Коментар #

Quote Post
Phoenix
коментар 5 Oct 2012, 08:19 PM
Коментар #17

Sub-amateur, poor excuse of a translator

Коментари: 365
Регистриран: 17-July 10
Град: Sexantapristis
Потребител No.: 154036

Дествай смело тогава. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) С нетърпение ще очакваме да гледаме филма с превода ти на ДВД-то през ноември. Казват, че втората част била по-добра от първата. Спорна работа ти желая!

+Quote Post
nikter
коментар 5 Oct 2012, 10:06 PM
Коментар #18

Power Member

Чак пък с нетърпение? ОК, поредна сводка

R5 рилийзът не е добър също, аудиото не е в точен синхрон, на места минава на руски дублаж, шапката е руска, субите са много добри като превод, но някои места трябва по слух, не ги е уцелил и може и аз да не ги уцеля с това мънкане на актьорите. Не ми мърда проверка като излезат официалните. Таймингът е ужасен, той ме бави най-много, дано до утре вечер да са готови. Продължаваме. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)

П.П. Да знаете, че всички DVD-та/Блурей и рипове от тях, които видите до средата на ноември са фейк, не са оригинални, а са раздувани по-малки копия, за да им сваляте торентите, нямат оригинални английски субтитри (всъщност никакви нямат, което ме усъмни) и са с некъв измислен 5.1 звук (абсурд за блурей), най-вероятно са руска направа. Официалната премиера на носителите е на 20 ноември, така че чак около тази дата може да се ослушвате за добри рилийзи по тракерите, дотогава не вярвайте на нищо и го оглеждайте добре, преди да го сваляте, а камо ли да го печете.

07.10, 02:10 - диапазона 700-740 само ми остана, крайчето, римите и шапката са готови, още малко...

Този коментар е бил редактиран от nikter на 7 Oct 2012, 01:09 AM

+Quote Post
nikter
коментар 7 Oct 2012, 02:26 AM
Коментар #19

Power Member

Готови са! Качени са!

Така, сега, няма смисъл да ги нагласям за хилядите версии, които са се нароили. Оставям това на вас, макар че не ви го препоръчвам. Тази версия (R5 или по-точно psig-the.expendables.2.2012.r5.line.xvid в замунда, арена и така нататък) е достатъчно добра и малка за придобиване на представа за филма. Правих ги по много добри английски субтитри, но пак някои дреболии трябваше по слух. Не вярвайте на DVD-та/Блурейове и рипове от тях до средата на ноември. Те са раздувани от малки копия (блурей с 5.1 звук и без никакви суби, много се извинявам, това е фейк, после пък някой прави рип от него, щото е решил, че е истински). Около 20 ноември, когато видя официалните рилийзи с официалните английски суби, ще им мина редакция и ще кача окончателни, затова НЕ ПРИБЪРЗВАЙТЕ да слагате тези в ДВД или Блурей.

Колкото до тази тема, вече авторът й или някой мод ще решат дали да стои, докато направя редакция на субите, или направо ще се делка. Така или иначе, който ме познава, знае, че ще има редакция, щото се грижа за темите си, а тук участва Джет Ли, но искрено ми се ще да се махне от тази поредица и да се посвети на "мандарински" филми. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/wink.gif)

Толкоз от мен. Приятно гледане. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)

Този коментар е бил редактиран от nikter на 7 Oct 2012, 02:32 AM

+Quote Post
nikter
коментар 11 Nov 2012, 07:52 PM
Коментар #20

Power Member

Видях, че damyl и fastuka са нагласили моя превод за многото блурей-рипове, които излязоха от началото на ноември до днес, но все още не съм видял официални английски субтитри, рипнати от официален носител, а не любителски, нагласяни за BRrip и не знам дали моят превод няма дребни грешки, понеже въпреки, че го правих по много добри английски субтитри, пак имаше някои места, където трябваше да карам по слух. А и всички тези рипове имат нещо съмнително, като чета коментарите под тях в различните тракери - не само българските. Затова все още чакам датата 20.11 когато излиза официалния носител, и барем тогава се намерят вече и официални английски субтитри, за да си мина моя превод на последна редакция и да кача окончателна.

Скоро ще стане, щото датата на офиц рилийза наближава - 20.11.

П.П. Е, току-що видях едни за рипа The.Expendables.2.2012.BDRip.x264-DAA, за 23.976, сега ще ги мина набързо за два-три часа и ще ги кача.

Този коментар е бил редактиран от nikter на 12 Nov 2012, 02:03 AM

+Quote Post
nikter
коментар 20 Nov 2012, 05:06 PM
Коментар #21

Power Member

Ами, дойде заветната дата - 20.11. Днес излизат официалните носители, поне в САЩ, така пише в Уики, с всичките си екстри и нов тип звук DTS 11.1. Досега не е издаван филм с толкова канален звук.
Така че, от днес вече, ако видим нов качен торент на Експендабълс 2, би трябвало това да е официална версия или рип от официален носител, а не машинации на руснаци или китайци.

Вече качих окончателен превод за версии с FPS23.976, тоест за евентуални DVD NTSC американски и рипове от тях.
Също така има окончателен превод за FPS25, евентуални DVD PAL за Европа, макар че не вярвам да качват такива, но този превод може би ще трябва да го местите на цяло, щото е правен по ранни копия, които имат само една емблема в началото.

Не съм качвал превод за FPS24, тоест за истински Блурей и рипове от тях, но до днес са се нароили много рипове от блурей с FPS23.976, което лично за мен е странно, но аз не разбирам от Блурей и не мога да кажа дали са фалшиви. Все пак подозирам, че са правени от руснаци и не са фабрични. Така или иначе, точният превод за 23.976 лесно ще се намести за FPS24, ако видите такова копие. Може някой друг да го намести, или аз, както се случи.

Предвид факта, че вече има точни и пълни суби, смятам, че темата е изчерпана и по решение на автора й или модераторите може да се трие.

Този коментар е бил редактиран от nikter на 20 Nov 2012, 05:07 PM

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Fast ReplyReply to this topicStart new topicБлагодаря

Олекотена версия Час: 26 August 2026 - 05:59 PM