Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
15 Feb 2012, 02:07 PM
Коментар
|
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 2 Регистриран: 25-January 12 Потребител No.: 170200 |
Здравейте,
Не ми работи проверката на правописа в Събтайтъл Уъркшоп-а. Инсталирах си Ita Est , дифолт-ния ми език в Word 2007 е български и там си проверява идеално, но в Събтайтъла само казва, че проверката е завършена и няма грешки, а аз нарочно съм направила такива, за да видя дали ги хваща. Хваща само ако има дума на английски в текста. На какво се дължи това? Моля помогнете! Благодаря предварително! |
|
|
|
| Реклама |
15 Feb 2012, 02:07 PM
Коментар
#
|
|
|
|
|
|
|
15 Feb 2012, 03:07 PM
Коментар
|
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 27 Регистриран: 5-April 05 Град: Варна Потребител No.: 5661 |
Здравейте, Не ми работи проверката на правописа в Събтайтъл Уъркшоп-а. Инсталирах си Ita Est , дифолт-ния ми език в Word 2007 е български и там си проверява идеално, но в Събтайтъла само казва, че проверката е завършена и няма грешки, а аз нарочно съм направила такива, за да видя дали ги хваща. Хваща само ако има дума на английски в текста. На какво се дължи това? Моля помогнете! Благодаря предварително! Мисля че работи само с MS Office 2003 А защо не ползваш IDI Spell Checker http://softvisia.com/download.php?view.1709 |
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 5 August 2026 - 05:58 AM |