Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
| Guest_suspended_* |
31 Jul 2011, 07:38 AM
Коментар
|
|
Guests |
Дано не ме изхвърлят оттук, ако вече е коментиран въпросът, който ме тревожи, но...
Новите филми, които излизат в торентите (качество TS имам предвид), биват изтрити ден-два, след като ги рилийснат, поради нарушение на авторските права. Въпреки това, те фигурират в чуждите тракери, както и в нашите хардове. Дотук всичко е ОК. Каква е причината обаче никой да не се заема да направи субтитри за тях? Не могат да се намерят на английски (на руски и т.н.) ли? (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/unsure.gif) PS За The Bad Teacher например имам испански субтитри. Този коментар е бил редактиран от suspended на 31 Jul 2011, 08:08 AM |
|
|
|
| Реклама |
31 Jul 2011, 07:38 AM
Коментар
#
|
|
|
|
|
|
|
31 Jul 2011, 08:02 AM
Коментар
|
|
|
Power Member Група: Members Коментари: 180 Регистриран: 7-April 04 Град: Discworld Потребител No.: 202 |
Кои имаш предвид? Субтитри се правят за почти всичко.
Но ако са TS и други подобни шитни, без читави английски субтитри и с лошо качество на звук и картина, субтитрите се правят значително по-трудно. Но се правят. Все пак се търсят авторските права за по-хитовите заглавия, а не знам някое такова да е останало непреведено. offtopic: Лично за мен човек трябва да е мега мазохист, за да седне да гледа TS, но това е друга тема. Този коментар е бил редактиран от StraightEse на 31 Jul 2011, 08:04 AM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 25 September 2026 - 04:32 AM |