![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Advanced Member ![]() Група: Members Коментари: 70 Регистриран: 18-May 08 Град: Добрич Потребител No.: 111546 ![]() |
(IMG:http://img.zamunda.net/bitbucket/the-sunset-limited-hbo-poster-550x810.jpg)
## Режисьор : Томи Лий Джоунс ## В ролите : Томи Лий Джоунс, Самюъл Л.Джаксън ## IMDB : Линк към IMDB ## Държава : USA ## Година : 2011 ## Времетраене : 90 MIN. ## Резюме : ”The Sunset Limited” е пиеса написана от Кормак МакКарти през 2006г. Филмът разказва за двама герои наричани само „Белия” (Томи Лий Джоунс) и „Черния”( Самюъл Л.Джаксън), по цветът на кожата им. Преди да започне действието „Черния” спасява „Белия” от опита му да се самоубие. Цялото действие оттук нататък се разиграва в апартамента в Ню Йорк на „Черния”. Самюъл Л.Джаксън играе ролята на бивш затворник който е силно религиозен, а Томи Лий Джоунс на професор който е атеист. Така започва дебата между двамата за смисъла на човешкото нещастие, съществуването на Господ и опита за самоубийство на „Белия”. ## Субтитри: http://www.subsunacs.net/get.php?id=70093 |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Advanced Member ![]() Група: Members Коментари: 70 Регистриран: 18-May 08 Град: Добрич Потребител No.: 111546 ![]() |
За всички, които питат, кога ще има субтитири, ще отговоря, че няма да е скоро, защото за 10 минути от филма съм минал над 200 реда, а за целия филм редовете са около 2000. Който се е занимавал със субтитри, знае какво значи това.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Subtitles Guru Група: Глобални Модератори Коментари: 2351 Регистриран: 24-November 10 Потребител No.: 4440 ![]() |
|
|
|
Guest_gerrardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За всички, които питат, кога ще има субтитири, ще отговоря, че няма да е скоро, защото за 10 минути от филма съм минал над 200 реда, а за целия филм редовете са около 2000. Които се е занимавал със субтитри, знае какво значи това. Щом за 10 минути си минал 200 реда, значи за 100 минути ще минеш 2000 реда. До 2 часа (120мин) трябва да си готов. Дори ти давам бонус 20 минути. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Група: Members Коментари: 677 Регистриран: 27-September 09 Потребител No.: 140404 ![]() |
Не десет минути превеждане, а десет минути от филма...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам питанка към колегите преводачи, пък и към който би могъл да ми окаже помощ. "Sunset Limited" е името, както на филма, така и на експреса, под който е щял да се хвърли единия от главните герои. Въпросът ми е какво заглавие да сложа на този филм? Работното му име е "Сънсет Лимитид", но ми се вижда малко плоско. Ще съм благодарен да някоя идея (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12 July 2025 - 02:29 AM |