![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 110 Регистриран: 30-August 05 Град: Sofia Потребител No.: 12983 ![]() |
Направо ни изоставиха! От март няма преводи на серийте.
|
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 51 Регистриран: 25-January 10 Потребител No.: 146693 ![]() |
Ще доживея ли да вида превод на 15еп на 7сезон
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 9 Регистриран: 27-September 08 Потребител No.: 120163 ![]() |
За съжаление май не макар че преводачката беше обещала че ще го преведе докрая. Незнам защо не искат да превеждат този сериал или тамън го започнат и спират ето със сезон 7 така стана един друг преводач на сезон 5 го преведе до NCIS S05E11 и се отказа явно нямат време или пък просто не им харесва сериала и затова спират с преводите което гадно щот виждам че има фенове на този сериал но явно сме малко и може би не си заслужава превода на сериала така вече си мисля. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sorry.gif)
|
|
|
Guest_Maria Ribak_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За съжаление май не макар че преводачката беше обещала че ще го преведе докрая. Незнам защо не искат да превеждат този сериал или тамън го започнат и спират ето със сезон 7 така стана един друг преводач на сезон 5 го преведе до NCIS S05E11 и се отказа явно нямат време или пък просто не им харесва сериала и затова спират с преводите което гадно щот виждам че има фенове на този сериал но явно сме малко и може би не си заслужава превода на сериала така вече си мисля. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sorry.gif) Пък са едни ми ти думички и цветущи изрази като "гадно", "беше обещала"... На човек да му се отще! Carella, прехвърли коментарите на първия ми превод и обърни внимание, че тогава първа ти ме атакува с изисквания да се разбера с Petya01 и не знам си още какво за замунда. Тогава ти отговорих, че превеждам за собствено удоволствие. И да, прегледай в замунда. Аз последно като влизах там в описанията на торентите все още пишеше, че субките са благодарение на някой си, който не съм аз ;-). Славата обаче никога не ме е блазнила, не ми е била цел и не я харесвам дори като дума. Всичко това в отговор на "гадно"! И тук приключвам с полемиките на тази тема. За последен път ще кажа, че щом съм обещала, ще довърша сезона и за последен път ще уточня, че не се наемам със срокове. Когато, тогава. Ако искате по-бързо, заповядайте! Не държа преводите ми да са единствени. За протокола: Отбележете факта, че на човек могат да му се случат какви ли не непредвидени неща. В случай, че хем са непредвидени, хем лоши, желанията на останалите и бързането им нямат никакво значение. Не превръщайте удоволствието ми в задължение. Не винаги имам пълен контрол върху нещата, които се случват (за съжаление). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 51 Регистриран: 25-January 10 Потребител No.: 146693 ![]() |
Пък са едни ми ти думички и цветущи изрази като "гадно", "беше обещала"... На човек да му се отще! Carella, прехвърли коментарите на първия ми превод и обърни внимание, че тогава първа ти ме атакува с изисквания да се разбера с Petya01 и не знам си още какво за замунда. Тогава ти отговорих, че превеждам за собствено удоволствие. И да, прегледай в замунда. Аз последно като влизах там в описанията на торентите все още пишеше, че субките са благодарение на някой си, който не съм аз ;-). Славата обаче никога не ме е блазнила, не ми е била цел и не я харесвам дори като дума. Всичко това в отговор на "гадно"! И тук приключвам с полемиките на тази тема. За последен път ще кажа, че щом съм обещала, ще довърша сезона и за последен път ще уточня, че не се наемам със срокове. Когато, тогава. Ако искате по-бързо, заповядайте! Не държа преводите ми да са единствени. За протокола: Отбележете факта, че на човек могат да му се случат какви ли не непредвидени неща. В случай, че хем са непредвидени, хем лоши, желанията на останалите и бързането им нямат никакво значение. Не превръщайте удоволствието ми в задължение. Не винаги имам пълен контрол върху нещата, които се случват (за съжаление). Разбирам ,че явно имаш някакви лични проблеми и искрено съжалявам за това и се надявам скоро да се оправят нещата при теб .Но последният път когато ни писа в тази тема ,наближаваше рождения ти ден и каза ,че ще попразнуваш (което е нещо нормално ) но после превода секна от теб никаква вест .Междувременно субките свършиха точно след 14еп на 7с в които Тони и Зива загатнаха за някаква ,случка Париж .Пред полагам че хора като мен които чакат да видят развитие при нещата между Тони и Зива от както е дошла ,малко се поизнервят Аз неможах да дочакам буквичките и изгледах сезона .Сега се надявам да има 8 сезон и нещата при теб да са наред и като излезе в някои тракер да ни го преведеш Благодаря Ти за преводите п.п. И не се ядосваи когато феновете са нетърпеливи |
|
|
Guest_denica33_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Много благодаря за субтитрите, но ще бъда много щастлива ако ги довършиш, защото филма е интересен на цялото семейство а отпуските им скоро свършват и трудно ще намират време да го гледат. Съжелявам за нетърпението, но така свикнах да гледам филма и не мога да спра просто по средата на сезона даже много се зарадвах като прочетох в нета че ще има още сезони.Твоето хоби радва много хора (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Guest_denica33_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
опитвам се да го преведа, но много бавно става превела съм само 10 мин от филма, обаче имам чувството, че после няма да ми е интересно
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Златенъ Членъ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 179 Регистриран: 23-September 08 Град: Готам Потребител No.: 119918 ![]() |
Най-интересният начин да гледаш 1 филм е като едновременно с това го превеждаш. И най-бозавите филми могат да ти се видят интересни, когато те държат няколко часа в историята. Знам го от опит.
|
|
|
Guest_denica33_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Някой да ми помогне да си довърша субките, за пръв път превеждам и не ми е много ясно. Не искат да тръгнат като ги пусна те тръгват ама определено не са на бг, успях да преведа не особено добре 30 мин.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 3 Регистриран: 16-February 10 Град: Плевен Потребител No.: 147975 ![]() |
За съжаление май не макар че преводачката беше обещала че ще го преведе докрая. Незнам защо не искат да превеждат този сериал или тамън го започнат и спират ето със сезон 7 така стана един друг преводач на сезон 5 го преведе до NCIS S05E11 и се отказа явно нямат време или пък просто не им харесва сериала и затова спират с преводите което гадно щот виждам че има фенове на този сериал но явно сме малко и може би не си заслужава превода на сериала така вече си мисля. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sorry.gif) На всеки може да се случи да има лични проблеми или пълна липса на свободно време, така че търпение. Аз лично щом съм се хванал да превеждам, значи сериалът ми харесва. Надявам се бързо да довърша 5 сезон, малко остана, и после, ако мога, ще помогна на Мария за останалите серии от 7 сезон. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 9 Регистриран: 27-September 08 Потребител No.: 120163 ![]() |
Благодаря за отговора на dekovp и ИЗВИНЯВАЙТЕ на Maria Ribak и dekovp за нетърпението ми и оттам мнението ми на ревностен фен . ВИЕ сте страхотни преводачи и съжалявам че така лично приехте изказването ми ИЗВИНЯВАЙТЕ . (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) И БЛАГОДАРЯ за всички преводи дотук на сериала и за в бъдеще лека и спорна във всяко едно ваше начинание (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/victory.gif)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Newbie ![]() Група: Members Коментари: 3 Регистриран: 16-February 10 Град: Плевен Потребител No.: 147975 ![]() |
Здравейте на всички фенове на NCIS.
Пуснах 16 серия от 7 сезон и почвам 17-та. Мария ми каза, че е почнала 15-та и ще я довърши, така че аз продължавам нататък и дано със съвместни усилия довършим скоро сезона. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
Guest_denica33_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Супеер, много се радвам всеки ден следях за субките и най-сетне имаа....ох не мога да повярвам, обиичам ви ии много съжалявам за нетърпението (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 110 Регистриран: 30-August 05 Град: Sofia Потребител No.: 12983 ![]() |
А новият сезон започва на 22 септември.
|
|
|
Guest_denica33_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|