![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА ![]() Група: Members Коментари: 1071 Регистриран: 19-January 08 Град: Бургас Потребител No.: 103469 ![]() |
Преди няколко месеца преведох една фенска аматьорска продукция, озаглавена "Завръщането на Ловците на духове".
http://zamunda.net/details.php?id=110327&hit=1 ( има сийд ). В замунда, където беше качен, филма се посрещна с одобрение, тъй-като лийчърите бяха предупредени, че ще гледат аматьорски филм с бюджет $10 000. Личното ми мнение, че филма беше на изключително приятно ниво като качество на продукция, в съотношение с вложените средства. Нещо, което примерно не мога да кажа за "Война на световете" с Том Круз. Преди известно време Planet намери и филма, който предхожда горния и даже откри и субс на английски и руски. Този филм поотлежа доста при мен и сега му дойде времето. Филмът също е аматьорски и е дело на същите фенове, направили и предишния филм. Приятен е за гледане от хора, които нямат претенции защо не участва Брад Пит в него. Малолитражка е, т.е 31 минути. Мислех да го направя за един ден, но се оказа, че автора на англ субс грозно се е подиграл, като е размествал тайминга на цели пасажи и за капак е размествал и редовете. Братушката, който пък е превеждал на руски, се е взел на гамен и е нахакал целия диалог с жаргон. Сега ми остава да пренареждам редове и да сравнявам в двата варианта кой какво е казал и на кого. Добрата новина е, че се оправям еднакво добре и с двата езика. 27.09.2009
Превод и редакция : 100% |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Subtitles Guru Група: Глобални Модератори Коментари: 2351 Регистриран: 24-November 10 Потребител No.: 4440 ![]() |
1 потребители са Ви отговорили с Благодаря!
BadJoker! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЗА МИШКИТЕ И ХОРАТА ![]() Група: Members Коментари: 1071 Регистриран: 19-January 08 Град: Бургас Потребител No.: 103469 ![]() |
Субс са готови и пратени за одобрение.
Моля модераторите да преместят темата в раздел "Субтитри" |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13 August 2025 - 11:12 PM |