![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() Група: Members Коментари: 166 Регистриран: 1-July 07 Град: Пловдив Потребител No.: 90335 ![]() |
Здравейте. Някой може ли да ми препоръча някоя програма, която да може да преработи ISO файла в VIDEO TS?
Искам да извлека едни субтитри от въпросното ДВД, но докато е в този формат нещо не става. Ако някой може да ми помогне, ще му бъда много благодарен. Ползвал съм DVD Shrink за да преработвам VIDEO TS в ISO, но не знам дали с тази програма е възможно обратното. |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ал би бек ![]() Група: штъ Коментари: 699 Регистриран: 9-June 03 Град: Турно Магуреле Потребител No.: 1 ![]() |
Може да го маутнеш с Daemon Tools или да го разархивираш с WinRAR. След това със SubRip рипваш
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
AnimeGod ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 254 Регистриран: 6-October 04 Потребител No.: 1193 ![]() |
UltraISO, DVDFab и т.н.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() Група: Members Коментари: 166 Регистриран: 1-July 07 Град: Пловдив Потребител No.: 90335 ![]() |
С 7-Zip се получи. WinRAR не ми показваше никакъв архив.
Благодаря за помощта. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ал би бек ![]() Група: штъ Коментари: 699 Регистриран: 9-June 03 Град: Турно Магуреле Потребител No.: 1 ![]() |
WinRAR 3.8 отваря исо-та, сигурно не си избрал в опциите му да ги асоциира.
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29 July 2025 - 01:47 PM |