Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
| Guest_Killa-g_* |
22 May 2005, 12:11 PM
Коментар
|
|
Guests |
Не че ти се карам ама не редактори ми трябват, а преводачи.
Аз правя поне по мое мнение качествени субтитри, а грешките ми идват главно от бързането да ги направя.Аз ще ги редактирам като станат до 10 и после мисля да пусна тема в датата за да популяризам сериалчето.Но вие явно не сте ме разбрали като казах, че приемам критика това НЕ ОЗНАЧАВА ВСЕКИ ДА ПОЧНЕ ДА МИ РЕДАКТИРА СУБОВЕТЕ.Просто е малко обидно все едно съм някав дето прави по пет грешки на дума. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif) И пак казвам трябва ни помощ в превода, а не с редакцията. Eдит:Сега забелязах, че първи сезон свършва с 13 епизод така че по-добре от като го преведа и него да се направи пълна редакция на сезона.Извинявайте, че се разпалих преди малко не казвам да не редактирате просто дайте да кординираме действията си.Виждам, че имате желание да редактирате така че поделете си епизодите, редактирайте ги и ги качете. Втория сезон почва на 9 септември Реace :lol2: |
|
|
|
| Реклама |
22 May 2005, 12:11 PM
Коментар
#
|
|
|
|
|
|
|
| Guest_Zetle_* |
22 May 2005, 12:29 PM
Коментар
|
|
Guests |
Не е правилно да се сърдиш, че ти правим редакция. Приеми го като помощ!
Превода е качествен, с изключение на някой дребни грешки при словореда след транслация! А превода на Mastermind беше толкова зле, че нямаше начин да не го преправя из основи! А относно помощта в превода. Английския ми не е на такова ниво, че да седна да превеждам, за това помагам с редакцията на български (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| Guest_NenoRMaleN_* |
22 May 2005, 12:52 PM
Коментар
|
|
Guests |
Аз ще ги прегледам и редактирам за себе си, правя така със всички субтитри, не съм казал, че превода не става, просто някой неща не са по мой вкус.
Благодарен съм за труда който полагаш, не ме разбирай погрешно. |
|
|
|
| Guest_deank_* |
22 May 2005, 01:07 PM
Коментар
|
|
Guests |
Цитат(NenoRMaleN @ 22 May 2005, 09:07 AM) Цитат(Killa-g @ 22 May 2005, 08:30 AM) Много редектори се навъдихте ама айде някой да помогне и с превода.Девети го пускам утре.А Nemos e някъде на 50% от 8. Philipp само да те питам, че ми е интересно, колко правописни си намерил във втори епизод ? когато има субтитри до 12-ти епизод (да се съберат за един диск) и аз ще ги прегледам и ще редактирам ;-) Колкото сийдна ALIAS... "Вие направете субтитрите... само да излязат епизодите.... пък аз ще ги събера на едно място..."... страшна работа а? |
|
|
|
| Guest_SunnyGirl_* |
22 May 2005, 01:18 PM
Коментар
|
|
Guests |
Killa-g,
ясно е че грешките са от бързане. Преводът е добър, но е по-приятно, когато са оправени и неволно допуснатите правописни и стилистични грешки. Мисля че всички са благодарни за преводите ти и не се обиждай от редакциите. Никой не отрича, че основният труд е твоя. Бих могла да се пробвам да помогна с някой епизод, но ще стане бавно, защото реално мога да превеждам по час-два само на вечер. От тази гледна точка ми е по-лесно да редактирам отколкото да превеждам. Просто не разполагам с достатъчно време. |
|
|
|
| Guest_Killa-g_* |
22 May 2005, 01:31 PM
Коментар
|
|
Guests |
SunnyGirl ако имаш интерес помогни на Nemos, за да свърши
по-бързо.Той също работи бавно, така че можете да направите добър екип.А иначе си абсолютно права.Просто има и едно друго положение, като има десет редакции на един суб. обикновения юзър като ги види в търсачката се чуди кой да дръпне.... Така че призовавам всички редактори да изчакат превеждането на всички серии от сезона и тогава да пуснем една редактирана версия на субтитрите за всички епизоди и те да са наистина перфектни. |
|
|
|
| Guest_deank_* |
22 May 2005, 01:44 PM
Коментар
|
|
Guests |
Цитат(Killa-g @ 22 May 2005, 02:31 PM) SunnyGirl ако имаш интерес помогни на Nemos, за да свърши по-бързо.Той също работи бавно, така че можете да направите добър екип.А иначе си абсолютно права.Просто има и едно друго положение, като има десет редакции на един суб. обикновения юзър като ги види в търсачката се чуди кой да дръпне.... Така че призовавам всички редактори да изчакат превеждането на всички серии от сезона и тогава да пуснем една редактирана версия на субтитрите за всички епизоди и те да са наистина перфектни. Привет пак! Сега по празниците съм по-свободен и мога да помогна с оставащата част от 8ми епизод... Пратете ми нещо по което да работя... mobile [at] piccadilly.bg :-) |
|
|
|
| Guest_SunnyGirl_* |
22 May 2005, 01:49 PM
Коментар
|
|
Guests |
Тъй като всеки гледа сериите, когато се появят първите субтитри, а не чакат да има превод на целия сезон, предлагам един друг възможен вариант за работа. Редактирането не отнема много време и мога да се ангажирам да ги преглеждам преди да бъдат качени. След редакцията мога да ти ги върна и да си ги качваш ти. Така ще има качени само едни субтитри, а не 10 редакции и ще са с по-малко грешки.
|
|
|
|
| Guest_SunnyGirl_* |
22 May 2005, 01:57 PM
Коментар
|
|
Guests |
Nemos,
кажи с какво можем да помагаме (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| Guest_Killa-g_* |
22 May 2005, 02:25 PM
Коментар
|
|
Guests |
deank, ако искаш почни десети.
SunnyGirl по-късно тази вечер пускам тук суба за девети, ако имаш желание редактирай го.А Nemos, като се появи ще се разберете за 8, щото и аз не знам докъде е стигнал. Zetle сега сравних работата си по редакцията на първи епизод с този на MasterMind и да ти кажа не си се представил особено добре. Останали са някои правописни грешки и има много реплики по три реда. И ако това ти е максимума се опасявам, че не е достатъчно.Не искам да те обидя с това по никакъв начин.
Прикачени файлове
|
|
|
|
| Guest_deank_* |
22 May 2005, 04:48 PM
Коментар
|
|
Guests |
|
|
|
|
| Guest_Zetle_* |
22 May 2005, 06:28 PM
Коментар
|
|
Guests |
В същност ги претупах този път и доста неща ги видях, но просто ги оставих така. Сега ще ги мина пак, а за напред ще ги препрочитам по два пъти (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)
Айде, Нека всички които ще работят по този сериал да дойда в IRCто на UniBG в канал #numb3rs , че иначе няма да стане работата! |
|
|
|
| Guest_Killa-g_* |
22 May 2005, 06:36 PM
Коментар
|
|
Guests |
deank искрено ти благодаря за помощта и мисля десети да си го поделим.
Ти го направи до 500, а аз от 500 до 1000.Да знаеш, че твойта част е по-трудна ама мисля, че ще справиш. SunnyGirl ако искаш редактирай го и си го качвай, аз съм решил да кача моята версия и накрая на сезона да редактирам всичко за тези, които искат да си качат сезона на диск.Няма да обоснавям това решение с друго освен, че съм перфекционист и редакциите досега не бяха кой знае какво. Ето го суба за девети: |
|
|
|
| Guest_Killa-g_* |
22 May 2005, 06:52 PM
Коментар
|
|
Guests |
Ти го направи до 500, а аз от 500 до 1000.Да знаеш, че твойта част е по-трудна ама мисля, че ще справиш. SunnyGirl ако искаш редактирай го и си го качвай, аз съм решил да кача моята версия и накрая на сезона да редактирам всичко за тези, които искат да си качат сезона на диск.Няма да обоснавям това решение с друго освен, че съм перфекционист и редакциите досега не бяха кой знае какво. Ето го суба за девети: |
|
|
|
| Guest_Killa-g_* |
22 May 2005, 06:58 PM
Коментар
|
|
Guests |
Ти го направи до 500, а аз от 500 до 1000.Да знаеш, че твойта част е по-трудна ама мисля, че ще справиш. SunnyGirl ако искаш редактирай го и си го качвай, аз съм решил да кача моята версия и накрая на сезона да редактирам всичко за тези, които искат да си качат сезона на диск.Не вярвам хората да го направят на въпрос за тия 5-6 запетаи дето ги пропусна. Ето го суба за девети:
Прикачени файлове
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 17 September 2026 - 01:18 PM |