![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Member ![]() ![]() Група: Members Коментари: 15 Регистриран: 21-September 04 Потребител No.: 716 ![]() |
Отдавна се каня да изгледам филмите...
Гледал съм 2 от тях... но сега искам да ги изгледам по хронология... Как бихте ги подредили в хронологичен ред, а не както са излизали по кината (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) ? ясно е че последният филм, ще е пръв... (Hannibal Rising (2007)) а останалите ? Manhunter (1986) The Silence of the Lambs (1991) Hannibal (2001) Red Dragon (2002) |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 57 Регистриран: 8-July 08 Град: добрич Потребител No.: 114892 ![]() |
По хронологичен ред на филмите, подредбата е правилна.
Ако следваме хронологията на събитията то подредбата е следната: 1. "Ханибал: Зараждането на злото" 2. "Ловец на хора" или "Червеният дракон"(аз лично предпочитам първият, единственият му недостатък е липсата на А. Хопкинс, но от друга страна присъствието на Лектър там е минимално). 3. "Мълчанието на Агнетата"(най добрият) 4. "Ханибал"(хареса ми най вече като визия и донякъде откъм актьорски състав, иначе като сюжет разочарова). |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21 June 2025 - 02:34 PM |