![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Guest_AZDEAZ_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ей, по - спокойно знам, че ви се гледат сериите и че доста време мина, но все се случват непредвидени неща, които забавят работата по сериала, а тъй като има доста терминология за издирване човек трябва да е спокоен и в кондиция.
От доста време съм на 21 серия и съм до 300 ред и не мога да отлепя от него, но това не означава, че съм се отказала да го превеждам просто върви по-бавно. Нещо не съм в настроение за толкова сериозен превод, а не ми се иска да претупвам работата. Предполагам и вие не искате - само да се нервите с нескопосани преводи. Някой няма ли да се навие да ми помогне и за останалите сезони, не само за трети, за да си даваме зор взаимно. Както й да е, само това исках да ви кажа, че не съм се отказала да го превеждам, но ако някой иска да се включи много ще се радвам да си помогнем, не считайте, че сериала е резервиран само за мен. |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
Guest_the_creator_pz_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(AZDEAZ @ 11 Jun 2005, 12:38 PM) Ей, по - спокойно знам, че ви се гледат сериите и че доста време мина, но все се случват непредвидени неща, които забавят работата по сериала, а тъй като има доста терминология за издирване човек трябва да е спокоен и в кондиция. От доста време съм на 21 серия и съм до 300 ред и не мога да отлепя от него, но това не означава, че съм се отказала да го превеждам просто върви по-бавно. Нещо не съм в настроение за толкова сериозен превод, а не ми се иска да претупвам работата. Предполагам и вие не искате - само да се нервите с нескопосани преводи. Някой няма ли да се навие да ми помогне и за останалите сезони, не само за трети, за да си даваме зор взаимно. Както й да е, само това исках да ви кажа, че не съм се отказала да го превеждам, но ако някой иска да се включи много ще се радвам да си помогнем, не считайте, че сериала е резервиран само за мен. По-спокойно моля те. Не обръщай внимание на тия селяндури които знаят само да дават зор. КОГАТО ТОГАВА ТОЧКА. Все пак обещанието си е обещание щом си казала значи ще стане.Край на спора. |
|
|
Guest_AZDEAZ_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ей, хора много се радвам, че се намери човек, който се съгласи да превеждаме заедно, за да си даваме зор взаимно. Да се надяваме, че скоро ще ви зарадваме.
|
|
|
Guest_Sagaroth_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(AZDEAZ @ 12 Jun 2005, 10:42 AM) Ей, хора много се радвам, че се намери човек, който се съгласи да превеждаме заедно, за да си даваме зор взаимно. Да се надяваме, че скоро ще ви зарадваме. Е хайде де... малко остана от 3-ти сезон пък и 4-ти ви зове (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) Успех ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 114 Регистриран: 22-September 04 Град: Монтана Потребител No.: 727 ![]() |
Цитат(Sagaroth @ 12 Jun 2005, 12:51 PM) ...пък и 4-ти ви зове (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) ти си некав пич кефиш ме :evil2: |
|
|
Guest_brisco_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ще пратя субтитри за 21 епизод днес.
|
|
|
Guest_brisco_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ето ги субтитрите за 21 епизод. Дано ви се харесат. Не претендирам за професионализъм. Кажете все пак дали е добре, че да си правя сметка!
Enjoy it!
Прикачени файлове
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Power Member ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 114 Регистриран: 22-September 04 Град: Монтана Потребител No.: 727 ![]() |
след 45 минути ще ти кажа (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Guest_AriZona_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Субтитрите ти са страхотни :clap: :clap: .Благодаря за превода.
|
|
|
Guest_brisco_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Оу, мерси. Обещавам, че следващите ще бъдат по-добри и че следващи ще има. Само не обещавам кога ще ги пусна. Доста време отнема, а и лято е, трябва ми и малко почивка. Когато мога, ще ви зарадвам с още.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
Guest_the_creator_pz_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Браво хора, благодаря че продължавате начинанието ми!!!!
|
|
|
Guest_the_creator_pz_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Браво хора, благодаря че продължавате начинанието ми!!!!
|
|
|
Guest_Sagaroth_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_brisco_* |