![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Power Member Група: Глобални Модератори Коментари: 214 Регистриран: 1-November 05 Град: Русе Потребител No.: 16509 ![]() |
А този докумнетален филм ме грабна с оригиналната си теория, какъв ще е живота на земята,
ако човечеството си отиде. Какво би се случило с планетата Земя, ако човешката раса изведнъж изчезне завинаги? Биха ли процъфтели екостистемите? Какви останки от нашия индустриален свят биха оцеляли? Какво би се разпаднало най-бързо? От руините на древните цивилизации до наши дни, историята ни дава следи към отговорите на тези въпроси чрез визуално зашеметяващият и провокиращ мисълта филм "Животът след хората". линк към инфото: http://www.imdb.com/title/tt1173907/ оценка 7.3
Прикачени файлове
|
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Subtitles Guru Група: Глобални Модератори Коментари: 2351 Регистриран: 24-November 10 Потребител No.: 4440 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
unreal Група: Members Коментари: 800 Регистриран: 22-May 07 Град: Pleasantville Потребител No.: 86964 ![]() |
Да, изгледах го и на мен ми допадна, макар и да не си падам по документалистиката. Напълно си заслужава да стане по-достъпен за повече зрители. Благодаря, uporit!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Power Member Група: Глобални Модератори Коментари: 214 Регистриран: 1-November 05 Град: Русе Потребител No.: 16509 ![]() |
Да, изгледах го и на мен ми допадна, макар и да не си падам по документалистиката. Напълно си заслужава да стане по-достъпен за повече зрители. Благодаря, uporit! И аз не си падам по документални филми, но този наистина ме "хвана". Досега не съм превеждал такъв филм, вчера си играх 5 часа да оправя тайминга на субтитрите към релийза на арената, сега свалям филма от друг торенттрейкър, за да видя дали ще съвпадне със субтитрите, които ще превеждам. |
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12 July 2025 - 09:36 AM |