![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Guest_m.d.m._* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Здравейте!
Налага ми се да направя субтитри за филм в mpg формат, чиято дължина се показва погрешно (в bsplayer и subtitle workshop) - вместо около 1 час се показва 24 минути и нещо, прогрес-линията се запълва докрай, но филмът си тече. При попълването на субтитрите след 24-тата минуте те получават един и същи начален и краен час. Това дали може да се оправи? Съжалявам за лаишките обяснения, но нямам опит. |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
Guest_tiki_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Здравейте! Налага ми се да направя субтитри за филм в mpg формат, чиято дължина се показва погрешно (в bsplayer и subtitle workshop) - вместо около 1 час се показва 24 минути и нещо, прогрес-линията се запълва докрай, но филмът си тече. При попълването на субтитрите след 24-тата минуте те получават един и същи начален и краен час. Това дали може да се оправи? Съжалявам за лаишките обяснения, но нямам опит. Според мен или mpg файла е повреден, или е mpg2 формат и големината му е около 1,3 Гб за един час продължителност на филма. Ако не получиш по-добър съвет, просто прекодирай видеото в avi. Ако е mpg1, можеш да го прекодираш с VirtualDub. Ако е mpg2, ползвай MediaCoder. И двете програми са безплатни и се намират лесно. Просто ги напиши в google. |
|
|
Guest_m.d.m._* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Благодаря! MediaCoder свърши работа.
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |