![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
Guest_Rehsals_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Здравейте никъде няма български субтитри на сериала Ally McBeal, то май и по БГ тракерите го няма, ще го кача скоро в ZAMUNDA.NET, а молбат ми, който може да се хване да преведе каквото може... :-) ето и малко инфо:
(IMG:http://www.pumpkinsoft.de/covershots/3417.jpg) ## Режисьор : David E. Kelley ## Жанр : Комедия, Драма, Романтика ## В ролите : Calista Flockhart, Greg Germann, Jane Krakowski, Peter MacNicol, Courtney Thorne-Smith, Vonda Shepard, Portia de Rossi ## IMDB : Линк към IMDB! ## Държава : САЩ ## Година : : 1997-2002 ## Времетраене : 45мин. ## Резюме : В сериала "Али Макбийл" се показва живота в една много необикновенна адвокатска кантора.Али Макбийл е адвокатка,която живее в свой собствен свят.Тя и колегите й защитават също необикновенни хора със странни проблеми. Линк към английски субтитри за първи сезон Линк към английски субтитри за втори сезон Линк към английски субтитри за трети сезон Линк към английски субтитри за четвърти сезон Линк към английски субтитри за пети сезон Сезон 1 Сезон 2 Ако някой се интересува и иска лично да ме пита нещо може да ми пише на rehsals@abv.bg, благодаря предварително! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11 July 2025 - 10:59 PM |