Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
| Guest_TZANKOSSS_* |
27 Mar 2007, 04:20 PM
Коментар
|
|
Guests |
е 340, това си е само твоя работа Аз ти показвам. И мен така ме грубяасваха, докато не почна да правя сносни за гледане преводи. Ти имаш 600 грешки от SW - почти всеки ред. Поне си ги оправи, защото твоето си е заяждане, аз ти казах грешките смао. Субтитрите наистина са ужасни. Съвет: Първо дай на някой редактор като ******** **************************** да ти преглеждат първите титри преди да ги качваш където и да било. Така направих аз, след подобен случай с мен, анправи го и ти , за да станеш преводач, а не ккуха лейка, която просто превежда и не знае за кво превежда.
ПП.П: Имам контузия на пръста отново казвам, за това правя такива грешки. НЕ ги правя от собствено желание. не искам издут среден пръст по собствено желание. Ае малко влезте в кондикция бе!!! |
|
|
|
| Реклама |
27 Mar 2007, 04:20 PM
Коментар
#
|
|
|
|
|
|
|
| Guest_petko16_* |
28 Mar 2007, 06:40 PM
Коментар
|
|
Guests |
Prison.Break.S02E20.PROPER.HDTV.XviD-2HD субтитри за този релийз ? АНмерих едни но са пълни с грешки.
|
|
|
|
| Guest_ivajlap_* |
3 Apr 2007, 08:31 AM
Коментар
|
|
Guests |
|
|
|
|
| Guest_korn_666_* |
3 Apr 2007, 03:16 PM
Коментар
|
|
Guests |
|
|
|
|
| Guest_missing_* |
3 Apr 2007, 09:29 PM
Коментар
|
|
Guests |
Български: браво за бързия превод, но занапред си гледайте дължината на редовете (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/wink.gif) 40+ символа на ред са си малко множко (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
| Guest_TZANKOSSS_* |
4 Apr 2007, 01:37 PM
Коментар
|
|
Guests |
Ае стегнете се малко. Сега съм изтрил 5 коментара. Заключвам темата, за да не става лудо спамене с текстове от рода на "мерси" "благодаря" "евала" "е тва е евала " 10х" и тн... Когато излезе нов епизод ще я отключа. Демек, когато излезе новия сезон. Не искам после да гледам текстове от рода "ае бе" "кога излиза" "мн ми се глеа" "ебаси" и тн... Има тема в дискусии, там си дискутирайте сериала.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 11 October 2026 - 02:24 PM |