Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
| Guest_pichat_* |
15 Feb 2005, 12:16 PM
Коментар
|
|
Guests |
Zdraveite, pichove
Nai-nakraia uspiah da go udaria toia WMP9, za da zapochne da playva subtitles i sega gi play-va ok, no sega se poiavi nov problem, s koito ne moga da se opravia: subtitrite izlizat s niakvi ieroglifi, kato che li mu lipsva niakav font ili patch ili i az ne znam kakvo za play-vane na kirilica. Tam razni language alabala settings smeniah, no nishto ne stava!!! dali niakoi ot vas e sreshtal tozi problem i ako moze da mi kazete kak da go opravia. s win2kPro sam. mersi yavor (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| Реклама |
15 Feb 2005, 12:16 PM
Коментар
#
|
|
|
|
|
|
|
| Guest_eddie_* |
15 Feb 2005, 12:52 PM
Коментар
|
|
Guests |
Ако използваш G400 за плейване на субтитрите трябва да направиш следното нещо:
Start бутона на Windows-a -> Programs -> PRR Video Utilities -> Configure DivXG400 След това отиваш в меню "Subtitles" (второто отляво надясно от горе), във секцията "Font" избираш някой шрифт, който ти харесва и който е кирилизиран, и отдясно избираш "Cyrillic", след това "Apply" и "OK". Другия начин, по който се вика това меню е като пуснеш филм с Media player, в system tray-a (долу вдясно, където е часовника и останалите заредени програмки) се появява едно синьо телевизорче, кликваш два пъти на него.... Ако използваш друга програма, виж в съответните й настройки...или пиши тук, все някой ще ти помогне... И друг път пиши в правилния раздел. |
|
|
|
| Guest_pichat_* |
15 Feb 2005, 04:28 PM
Коментар
|
|
Guests |
OOOOO mersi mnogo
podkarah gi nai-nakraia !!!! SUPER 10x Y. :clap: |
|
|
|
| Guest_kendomen_* |
22 Feb 2005, 01:08 AM
Коментар
|
|
Guests |
Как да махна маймунските субтитри,който се наслагват в-ху българските???? (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/huh.gif)
Става дума за Media player-9 |
|
|
|
23 Feb 2005, 12:17 AM
Коментар
|
|
|
Power Member Група: Members Коментари: 180 Регистриран: 7-April 04 Град: Discworld Потребител No.: 202 |
Пускаш филма с стария MediaPlayer.
Fail->Properties->Advanced->DivXG400->Subtitles И там някъде по средата на панела има Font. Даваш му Cyrillic и си готов. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 24 July 2026 - 01:12 AM |