![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Guest_The-Slugi_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Както виждам няма много фенове сериала. Но все пак какво мислите за сериала? Аз съм до 20-ти епизод на първи сезон , и страшно му се кефя. Запълва времето идеално (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
Guest_ivajlap_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Докато чета отзивите на американците оставам с впечатлението, че те, както и сценаристите се впечатляват повече от семейната драма, отколкото от свръхестествените сцени и фабула.
Даже в интервюто с Ерик Крипке той казва, че се стремят да не разхвърлят много сюжета с цел постепенно да изграждат образите на двамата братя, особено сега, след като баща им вече не е в сериала. |
|
|
Guest_The-Slugi_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Мене точно не "семейната" страна от сериала ми харесва, а самите същества и различните случай на който попадат братята. Напомнят ми за хубавите епизоди на Досиетата Х, дето отнаачало дават самия случай и след това Скъли и Мълдър разследват (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Guest_ivajlap_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Заинтересувах се от заклинанията, които мълвят от време на време, но за съжаление не открих много в мрежата. Чудя се, дали са взети от стари ръкописи или са измислени. Има много апокрифни книги и документи по темата за свръхестественото, но така и не получих достатъчно информация.
|
|
|
Guest_tintobrass_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
сериала е много готин !
|
|
|
Guest_OFFFF_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
сериала си е суупер ама нещо 2 сезон куца ми се струва,1 беше къде-къде по интересен,но да се надяваме ,че ще стане по-интересно нататък
|
|
|
Guest_hag_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Харесват ми цветовете. Така атмосферата е на нужното ниво. Както и в Бойната звезда. :holloween:
|
|
|
Guest_ivajlap_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Най-свежото в сериала е уникалния саундтрак. Откакто вкараха в серията с Жътваря парчето на HIM - (Don't Fear) The Reaper, всеки път много се радвам на музиката в сериите. Ако този сезон пуснат малко Nightwish, Rhapsody & Dream Theater - примерно! - ще са врЪхта.
Ето какво е "минало" до сега: 1.Pilot "Gasoline" by The Living Daylights "What Cha Gonna Do" by Classic "Speaking In Tongues" by Eagles Of Death Metal "Ramblin' Man" by Allman Brothers Band "Back In Black" by AC/DC "Highway To Hell" by AC/DC "My Cheatin' Ways" by Kid Gloves Music 2.Wendigo "Hot Blooded" by Foreigner "Down South Jukin" by Lynyrd Skynyrd "Fly By Night" by Rush "Out of My Hands" by Dave Matthews Band 3.Dead in The Water "What A Way To Go" by Black Toast "Round And Round" by Ratt "Too Daze Gone" byBilly Squier "Movin' On" by Bad Company 4.Phantom Traveler "Paranoid" by Black Sabbath "Working Man" by Rush 5.Bloody Mary "Laugh, I Nearly Died" by The Rolling Stones "Rock of Ages" by Def Leppard "Sugar, We’re Going Down" by Fall Out Boy 6.Skin "In-A-Gadda-Da-Vida" by Iron Butterfly "Poison Whiskey" by Lynyrd Skynyrd "Hey Man, Nice Shot" by Filter "All Right Now" by Free 7.Hook Man "Merry Go Round" by Split Habit "Bang Your Head (Metal Health)" by Quiet Riot "Noise" by Low Five "At Rest" by APM "Royal Bethlehem" by APM "U Do 2 Me" by Paul Richards "Peace Of Mind" by Boston 8.Bugs Rock of Ages by Def Leppard Rock You like a Hurricane by The Scorpions 9.Home 10.Asylum Hey You by Bachman Turner Overdrive 11.Scarecrow Bad Company by Bad Company "Lodi" by Credence Clearwater Revival 12.Faith "Don't Fear The Reaper" by Blue Oyster Cult's 13.Route 666 Walk Away by Joe Walsh and The James Gang She Brings Me Love by Bad Company Can’t Find my Way Home by Blind Faith 14.Nightmare 2 Plus by The Bob Seger System 15.The Benders Rocky Mountain Way by Joe Walsh 16.Shadow Pictures of Me by Vue You Got Your Hooks In Me by Little Charlie and the Nightcats 17.Hell House Blue Oyster Cult album "Burnin' For You" Fire of Unknown Origin are by Blue Oyster Cult 18. Something Wicked Road to Nowhere by Ozzie Osbourne Rock Bottom by UFO 19.Provenance Bad Time by Grand Funk Railroad Night Time by Steve Carlson Band 20.Dead Man's Blood Strange Face of Love by Tito and Tarantula House is Rocking by Stevie Ray Vaughan 21.Salvation Carry on my Wayward Son by Kansas 22.Devil's Trap Bad Moon Rising by Creedence Clearwater Revival Fight the Good Fight by Triumph Turn to Stone by Joe Walsh 23.In My Time OF Dying Stranglehold by Ted Nugent Bad Moon Rising by Creedence Clearwater Revival 24.Everybody Loves A Clown Time has Come Today by The Chambers Brothers Shambala by 3 Dog Night Do That to Me One More Time by Captain & Tenille 25.Bloodlust Wheel in the Sky by Journey Back in Black by AC/DC 26. Children shoudn't Play With Dead Things 27. Simon Said Stonehenge by Spinal Tap Can't Fight this Feeling by REO Speedwagon Fell on Black Days by Soundgarden Този коментар е бил редактиран от ivajlap на 28 Oct 2006, 12:08 PM |
|
|
Guest_The-Slugi_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
"Back In Black" by AC/DC
"Highway To Hell" by AC/DC ------------------ "Hot Blooded" by Foreigner ------------------ "Laugh, I Nearly Died" by The Rolling Stones "Rock of Ages" by Def Leppard ------------------ Rock of Ages by Def Leppard Rock You like a Hurricane by The Scorpions ------------------ Road to Nowhere by Ozzie Osbourne Rock Bottom by UFO -------------------- (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/rock.gif) Просто музика е нечовешка !!!! П.П Може би целия сезон ще го запомня със култувата реплика от 3тия епизод - "Zeppelin rulz " (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/biggrin.gif) Култува музика просто !!! |
|
|
Guest_RoseRed_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Относно 1 няма да се съглася с Ивайла, версията на Dont fear the reaper във филма не е точно в изпълнение на HIM в епизода е използвана оригиналната версия на песента.
Колкото до самия филм сюжетите са много добре подбрани както и развитието на семейните взаймоотношения, както Ивайла така и аз съм поизчела доста литература. Има само 1 епизод в който не съм много съгласна със сценаристите и това беше 1-ия с вампирите където противно на цялата история тръгнала естествено от Барм Стокър 1/2 ако не и 90% от начините известни за убиване на вампири са премахнати иначе като цяло сериала е номер 1. Гледам всяка серия с кеф. |
|
|
Guest_ivajlap_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
RoseRed, да, парчето е в оригинал, но добре, че HIM са направили кавър, иначе не би ми направило впечатление. Доста групи са от времена, когато не съм била още родена.
Видях, че в аренабг е пуснат flac на Creedence Clearwater Revival - Chronicle (1976). Много от парчетата са използвани в сериала. |
|
|
Guest_RoseRed_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
В интерес на истината и на мен точно за това ми направи впечатление парчето понеже си имам пълната дискография на HIM на компютъра и Dont fear the reaper ми е една от любимите песни само дето незнам мацката дето му приглася коя е (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Guest_redmoon_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(RoseRed @ 22 Oct 2006, 04:50 AM) Относно 1 няма да се съглася с Ивайла, версията на Dont fear the reaper във филма не е точно в изпълнение на HIM в епизода е използвана оригиналната версия на песента. Колкото до самия филм сюжетите са много добре подбрани както и развитието на семейните взаймоотношения, както Ивайла така и аз съм поизчела доста литература. Има само 1 епизод в който не съм много съгласна със сценаристите и това беше 1-ия с вампирите където противно на цялата история тръгнала естествено от Барм Стокър 1/2 ако не и 90% от начините известни за убиване на вампири са премахнати иначе като цяло сериала е номер 1. Гледам всяка серия с кеф. Сори ако изглеждам малко саркастичен, но...ти да си убивала вампири скоро че да знаеш "начините" ?(IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) Не го приемай като заяждане плз (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) Просто си коментираме/говориме (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Guest_ivajlap_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За начините да убиеш вампир винаги има повече от едно мнение.
В епизод 2х03 дори коментарите са, че има издънка при мъчението на Ленор - била се задъхвала и давила, пък вампирите не дишали. |
|
|
Guest_gandalf69_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
малий, какви специалисти по вампирите имало по този свят, щом знаят че вампирите не дишали :lol2: . А за убийството на вампир- ами всички знаят, че най добрия начин е да го промушиш с кол в сърцето :moil: .Иначе сериала си е супер- мен ме кефи както линията със семейните отношения на семейство Уинчестър, така и отделните сюжети във всеки епизод :drunk: . А за музиката- просто нямам думи, авторите на сериала удрят право в целта :new_snipersmilie:
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30 April 2025 - 10:31 AM |