IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА ЗА ПОСТВАНЕ В РАЗДЕЛА!
10 страници V  « < 8 9 10  
Reply to this topicStart new topicБлагодаря
Guest_frodo_*
коментар 18 Jul 2007, 07:58 PM
Коментар #136

Guests

има ли преводачи или сте се отказали (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/dry.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Реклама
коментар 18 Jul 2007, 07:58 PM
Коментар #

Quote Post
Guest_nellyfen_*
коментар 13 Aug 2007, 06:27 PM
Коментар #137

Guests

Благодаря за субовете до момента. Започвам с критика общо взето за това от което не съм доволен от топика.
Страницата не знам дали се ъпдейтва или не, но изглежда така все едно е заспала 15 год... На пръв погледа всичко е много объркано отностно това коя серия преведена коя не... какви са тези смешни цветове какви са тези объркващи линкове, коя серия преведена коя не не се разбира .. какви последни поправки има , къде няма ... объркващо е всичко... Точка

+Quote Post
Guest_JoroK_*
коментар 8 Oct 2007, 10:06 AM
Коментар #138

Guests

Абе аз бях писал в един мой предишен пост, че превода ще е готов като ми побелеят косите, ама карай.... (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/cool.gif) То си е адски трудно да превеждаш по слух, ама и имаше малко излишно вманиачване в перфекционизма. Жалко. Май също така е слаба организацията.
Абе, ако се пише до НОва телевизия дали да повторят сериала?

+Quote Post
Guest_nellyfen_*
коментар 22 Nov 2007, 04:32 PM
Коментар #139

Guests

Да се пише до нова едвали ли има смисъл. Да бяха го повторили вече целия ... Но щом не искат да го пускат явно си имат причини ...Един пич беше писал че щял да пише писмо но се отказал...обаче поне 7 год са минали от последния път който са го давали по бтв или нова... би трябвало да го повторят както направих с Алф. Но сега пък виждам че по GTV са го пуснали . За съжаление или не дублажът не е същият както по нова беше... Гласовете не са същите макар че и така става ... но някакси всички ние бяхме свикнали със старите смешни ... Да се андяваме че по GTV ще дадът повечето сезони , сега за на първия. 10-та серия някаде, сигурни и втори ше дадат

+Quote Post

10 страници V  « < 8 9 10
Reply to this topicStart new topicБлагодаря

Олекотена версия Час: 14 July 2025 - 03:02 AM