![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Guest_batkobobi_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
eто за 5 епизод суб не са англиски
Прикачени файлове
|
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
Guest_opa_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Днес останах приятно изненадан от появилите се
английски субтитри. Мисля да започна 2рия еп. като имам повече време. Другите са свободни, ще е хубаво някой друг също да се включи.
Прикачени файлове
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Guest_booker_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(opa @ 4 Oct 2006, 02:57 PM) Днес останах приятно изненадан от появилите се английски субтитри. Мисля да започна 2рия еп. като имам повече време. Другите са свободни, ще е хубаво някой друг също да се включи. opa, извинявам се много, но 1-ви епизод има няколко непреведени реплики, правиш ли го това или не( you wanna help?)? И дай, ако е възможно, някакъв прогрес на 2-ри епизод, ако имаш такъв? Мерси предварително за отговора (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
Guest_opa_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ясно ми е за първия - 2 реплики останаха на англ... Много ми се иска 1х2 да е готов, ама съм на няма и 5% - нещо не ми се превежда а и много преработване по редовете трябва да се прави, с 1вата като свърших станаха с близо 200 реда по-малко от английските. За 3ти епизод се разбрахме с distaster да го преведе и аз после да ги пооправя. Не знам докъде е стигнал. Четвърти е свободен, можеш да го почваш.
|
|
|
Guest_booker_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(opa @ 11 Oct 2006, 01:07 PM) Ясно ми е за първия - 2 реплики останаха на англ... Много ми се иска 1х2 да е готов, ама съм на няма и 5% - нещо не ми се превежда а и много преработване по редовете трябва да се прави, с 1вата като свърших станаха с близо 200 реда по-малко от английските. За 3ти епизод се разбрахме с distaster да го преведе и аз после да ги пооправя. Не знам докъде е стигнал. Четвърти е свободен, можеш да го почваш. Не са две, повече са, аз се опитах да ги преведа и още някои дребни грешки оправих, и ги качвам тука. Лошото е, че няма никакъв интерес към този сериал по нашите тракери - няма сийдъри, а и лийчъри в никой от големите тракери. Просто се чудя, ора, дали да не се насочиш към друг сериал, защото май никой не иска да го гледа. P.S.- Btw, почнах леко-полека 4 еп., но само по англ. суб., защото не мога още да го дръпна този 4 еп.!
Прикачени файлове
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 70 Регистриран: 25-July 06 Град: София Потребител No.: 49436 ![]() |
Много ми хареса сериала, ще съм много благодарна ако има и субтитри :hands:
п.п. не мога да открия 11-ти епизод (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1 September 2025 - 08:00 PM |