IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА ЗА ПОСТВАНЕ В РАЗДЕЛА!
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topicБлагодаря
> Angelas Eyes, поредното ново сериалче
Guest_batkobobi_*
коментар 26 Sep 2006, 07:40 AM
Коментар #16

Guests

eто за 5 епизод суб не са англиски
Прикачени файлове
Прикачен файл  Angela__s_Eyes_1x05.srt ( 47.66К ) Брой сваляния: 5

Go to the top of the page

+Quote Post
Реклама
коментар 26 Sep 2006, 07:40 AM
Коментар #

Quote Post
Guest_opa_*
коментар 4 Oct 2006, 01:57 PM
Коментар #17

Guests

Днес останах приятно изненадан от появилите се
английски субтитри. Мисля да започна 2рия еп. като имам повече време. Другите са свободни, ще е хубаво някой друг също да се включи.
Прикачени файлове
Прикачен файл  angelas.eyes.s01e05.dsr.xvid_crimson.srt ( 50.02К ) Брой сваляния: 5
Прикачен файл  angelas.eyes.s01e04.dsr.xvid_crimson.srt ( 54.34К ) Брой сваляния: 7
Прикачен файл  angelas.eyes.s01e03.ws.dsr.xvid_crimson.srt ( 55.21К ) Брой сваляния: 6
Прикачен файл  angelas.eyes.s01e02.ws.dsr.xvid_crimson.srt ( 56.83К ) Брой сваляния: 5

+Quote Post
Guest_booker_*
коментар 11 Oct 2006, 01:27 AM
Коментар #18

Guests

Цитат(opa @ 4 Oct 2006, 02:57 PM)
Днес останах приятно изненадан от появилите се
английски субтитри. Мисля да започна 2рия еп. като имам повече време. Другите са свободни, ще е хубаво някой друг също да се включи.
*

opa, извинявам се много, но 1-ви епизод има няколко непреведени реплики, правиш ли го това или не( you wanna help?)? И дай, ако е възможно, някакъв прогрес на 2-ри епизод, ако имаш такъв? Мерси предварително за отговора (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) !

+Quote Post
Guest_opa_*
коментар 11 Oct 2006, 12:07 PM
Коментар #19

Guests

Ясно ми е за първия - 2 реплики останаха на англ... Много ми се иска 1х2 да е готов, ама съм на няма и 5% - нещо не ми се превежда а и много преработване по редовете трябва да се прави, с 1вата като свърших станаха с близо 200 реда по-малко от английските. За 3ти епизод се разбрахме с distaster да го преведе и аз после да ги пооправя. Не знам докъде е стигнал. Четвърти е свободен, можеш да го почваш.

+Quote Post
Guest_booker_*
коментар 11 Oct 2006, 07:52 PM
Коментар #20

Guests

Цитат(opa @ 11 Oct 2006, 01:07 PM)
Ясно ми е за първия - 2 реплики останаха на англ... Много ми се иска 1х2 да е готов, ама съм на няма и 5% - нещо не ми се превежда а и много преработване по редовете трябва да се прави, с 1вата като свърших станаха с близо 200 реда по-малко от английските. За 3ти епизод се разбрахме с distaster да го преведе и аз после да ги пооправя. Не знам докъде е стигнал. Четвърти е свободен, можеш да го почваш.
*

Не са две, повече са, аз се опитах да ги преведа и още някои дребни грешки оправих, и ги качвам тука. Лошото е, че няма никакъв интерес към този сериал по нашите тракери - няма сийдъри, а и лийчъри в никой от големите тракери. Просто се чудя, ора, дали да не се насочиш към друг сериал, защото май никой не иска да го гледа.

P.S.- Btw, почнах леко-полека 4 еп., но само по англ. суб., защото не мога още да го дръпна този 4 еп.!

Прикачени файлове
Прикачен файл  angelas.eyes.s01e01.ws.dsr.xvid_crimson.srt ( 46.62К ) Брой сваляния: 3

+Quote Post
krystal
коментар 15 Oct 2006, 01:52 PM
Коментар #21

Advanced Member

Група: Members
Коментари: 70
Регистриран: 25-July 06
Град: София
Потребител No.: 49436

Много ми хареса сериала, ще съм много благодарна ако има и субтитри :hands:

п.п. не мога да открия 11-ти епизод (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topicБлагодаря

Олекотена версия Час: 1 September 2025 - 08:00 PM