IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА ЗА ПОСТВАНЕ В РАЗДЕЛА!
11 страници V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topicБлагодаря
> Alf (1986)
Guest_cheffo_*
коментар 13 Feb 2007, 08:59 PM
Коментар #106

Guests

ALF - 01x16 - 01x17 - Try to Remember

<<< 100% >>>
Go to the top of the page

+Quote Post
Реклама
коментар 13 Feb 2007, 08:59 PM
Коментар #

Quote Post
Guest_dtibugz_*
коментар 15 Feb 2007, 02:06 PM
Коментар #107

Guests

Започвам ALF - 1x19 - Wild Thing

П.С. Тука има някакво объркване на 1х19 отговарят субтитрите за 1х20....

+Quote Post
Guest_cheffo_*
коментар 15 Feb 2007, 03:55 PM
Коментар #108

Guests

Мда, проверих в TV.com.
Грешката май е при теб. Виж пак. Може би там, от където си ги теглил не са номерирани и наименовани правилно.
Значи еталона ще бъде TV.com. Ще спазваме нея подредба.
Както съм ги прикачил аз английските суби така са си.
Ще стане голяма каша, ако всеки преводач си номерира и пуска епизодите по неговата
си номерация, която има.

+Quote Post
Guest_dtibugz_*
коментар 15 Feb 2007, 04:06 PM
Коментар #109

Guests

Аз направих една справка в imdb на актьорите, участвали в епизодите, и понеже лари участва в този се оказа че е 1х20. Тоест този торент, който ми даде ти са им объркани номерациите (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) Ще приема за правилни твоите субтитри и ще го пиша 1х20 вместо 1х19 както е кръстен епизода.

Прогрес 100%

+Quote Post
Guest_cheffo_*
коментар 15 Feb 2007, 04:17 PM
Коментар #110

Guests

Извинявай, dtibugz, че не те предупредих овреме. Много епизоди в онзи торент са с объркани номера. Предимно от 3ти и 4ти сезон.
Не мислех, че и от първи са объркани. Защото аз си ги бях изтеглил тях от друго място.
Между другото като стигнем 3 и 4 сезон ще трябва да дам правилната номерация пак и да ти дам няколко епизода, които в онзи торент ги няма...

+Quote Post
Guest_dtibugz_*
коментар 15 Feb 2007, 05:11 PM
Коментар #111

Guests

хех добре, че все пак ми каза (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/laugh1.gif) сега ако ми дадеш и друг сайт, от където да тегля епизодите ще е екстра(IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)

1х20 е готов само да го редактирам и го качвам.

+Quote Post
Guest_cheffo_*
коментар 15 Feb 2007, 05:19 PM
Коментар #112

Guests

За трети и четвърти сезон няма друг сайт.
Навсякъде са объркани още от сорса.
Тези които липсваха си ги намерих едва едва от Emule.
За това като стигнем до 3 4 сезон, ще трябва да ти ги качвам някъде... ще се разберем допълнително.
А за първи сезон, ако имаш нужда може да се опитам да намеря линк, че сега не се сещам.
За ориентация на епизодите гледай в описанието, което дават за епизода примерно в TV.com, а не само артистите.

P.S.

nikra, ако се сещаш нещо кажи...

+Quote Post
Guest_dtibugz_*
коментар 15 Feb 2007, 06:45 PM
Коментар #113

Guests

Качил съм 20-ти за одобрение. Запазвам си 21-ви и 19-ти защото го тегля (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Guest_nikra_*
коментар 14 Mar 2007, 11:22 AM
Коментар #114

Guests

Цитат(cheffo @ 15 Feb 2007, 05:19 PM) *
nikra, ако се сещаш нещо кажи...

3-ти сезон го имам на ДВД-та и мога да се пробвам да му направя ДВД рипове ако ги нямате.

+Quote Post
Guest_cheffo_*
коментар 14 Mar 2007, 03:14 PM
Коментар #115

Guests

Както искаш.
Но най-добре би било, ако можеш и да рипнеш субтитрите му и да ги постнеш тук
в реда, в който са в TV.com. Може и аз да ги подредя както искаш.

+Quote Post
Guest_dtibugz_*
коментар 20 Mar 2007, 06:10 PM
Коментар #116

Guests

Добре де кое е това дете което е превело точно тези епизоди които съм запазил... В българия ентусиасти да видиш. Лошото е че всички режат няколко пъти преди да се сетят да мерят...

+Quote Post
Guest_nikra_*
коментар 21 Mar 2007, 10:35 AM
Коментар #117

Guests

Нищо де, ти дай и твоя превод ако ти е готов.
Аз лично в такъв случай ще ползвам твоя превод. (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Guest_paffkata_*
коментар 21 Mar 2007, 09:20 PM
Коментар #118

Guests

Цитат
Коментари - ALF - 01x19 - Wild Thing
1.dtibugz: ае що не земеш да погледнеш във форума и да видиш че точно тези 2 епизода са в прогрес?!?!? аз за кво си играх да ги свалям? мислиш че ми е много бърза връзката ли?

Коментари - ALF - 01x21 - Lookin' Through The Windows
1.dtibugz: И за тук ти отнасям същия коментар. Човек трябва да се научи да чете преди да се научи да пише!!!

Аз съм детето, превело последните два качени епизода на АЛФ. Относно забележките ти:

Първо, за Алф сте писали на 3 места и не ми е задължение да следя всяка ваша реплика, още повече може въобще да не знам, че имате тема и тн. Просто съм си харесал някой епизод и съм го превел.

Второ, как дефинираш прогрес? 2 месеца ли сваляш и превеждаш два епизода? Аз един го правя за 2-3 часа и го качвам. И да ви пиша, че е в прогрес, докато го прочетете и ще съм го качил вече.

И трето, след като си извършил голямата жертва да си "играеш" да свалиш 2 епизода на АЛФ, поне вече ще си ги имаш. Какъв фен си на сериала и още повече преводач, ако въобще нямаш сериала? Честта е изцяло твоя от сега нататък да си преведеш каквото ти душа иска, след като вече съм осведомен за екипа ви.

Като извод искам да кажа, че знам, че е тъпо да дублираме работата си. По-добре е да координираме действията си. Но прости нам невежите! Извинявам се от цялото си сърце и душа. Повече няма да се повтори. Само ще те помоля да не ме дразниш повече с подобни агресивни изказвания.

Поздрави на всички от отбора!

+Quote Post
Guest_cheffo_*
коментар 23 Mar 2007, 07:25 PM
Коментар #119

Guests

Гледам никой не е заявил, че превежда нещо от първи сезон в момента.
За това си избирам 1х26. Ще го почна утре. Някой има ли нещо против? (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Guest_dtibugz_*
коментар 24 Mar 2007, 09:17 PM
Коментар #120

Guests

Няма да коментирам изобщо мнението на човека само защото това е сайт за непрофесионални преводи и нито той нито аз имаме право на каквито и да било претенции. А ако имаш нещо против агресивното ми държание има си модератори говори си с тях! Не виждам никъде обидни думи и т.н. както и не виждам необосновани твърдения от моя страна. Колкото до това колко време продължават моите преводи си е изцяло моя работа. Както сме успели да преведем сезон 2 така ще успеем и с 1-вия. И все пак на главната страница на темата съм написал който иска да се включи да си каже именно за да не стават подобни простотии. Пък ти ако искаш продължавай да си мислиш че си прав. Толкоз по въпроса и не искам да виждам повече коментари за това щото си е чист off topic.

+Quote Post

11 страници V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topicБлагодаря

Олекотена версия Час: 8 October 2026 - 01:18 PM