![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Guest_ivajlap_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
24 S5E03 progress - 100%
Качен за одобрение. |
|
|
Реклама |
![]()
Коментар
#
|
![]() |
|
|
|
Guest_Jack Bauer_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(nokia @ 18 Jan 2006, 11:34 PM) аммм турезки незнам дали ще ги превежда. НО щом някой друг иска нека го подкрепим. Jack Bauer виждам си фен, ми и аз съм да ти кажа. колко ли слаби оценки са ми писали предната година само и само да го изгледам наново всички сезони, но накрая завърших отново с мн. добър. това което се опитвам да ти кажа е, че на мен не ми пречи от кого е преведен, може наистина на турезки да са по-хубави, НО щом досега няма следа от него какво следва да си мислим?!?!? нека дадем правото и подкрепим другите в своята воля за превеждане. и аз бих превеждал, но съм аут от всякво време да уча... (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/sad.gif) надявам се някой да затвори темата замалко, че много оффтопик стана. Никой не е казал че го няма Турезки! Винаги той си ги превежда и съм сигурен че и сега превежда! Който каквото иска да казва но аз 24 с други субтитри няма да гледам - само от Турезки. Просто той е 24 преводача-ВИНАГИ е превеждал 24 и ВИНАГИ ще го превежда! Няма никаква нужда да го съобщава защото то е пределно ясно че той си го превежда! |
|
|
Guest_NikkO_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Е добре нека сам да го превежда и никой да не му помага, защото ти ще гледаш филма само с негови суб. Кво се палите всички пишете глупости тука. Нека преводачите си се разберат и решат кой коя серия иска да превежда.
|
|
|
Guest_PREDICT_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
xaxaxaxaxaxaxaxa
СЪБУДИ СА ВЕ ПАЛЯК!! ОТИВАЙ ДА ЛИЖИШ ПОДМЕТКИТЕ НА ТУРЕЗКИ-МОЖЕ ПО_БЪРЗО ДА СВЪРШИ С ПРЕВОДА.... хахахахахахахахах |
|
|
Guest_Miriel_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
Guest_LifeGiver_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Jack
Разбрахмете но има желаепти които искат да превеждат така че чакаи си Турезки ,аз лично нямам проблем да го гледам с на друг човек превода така че момчета разберете се кои коя серия да превежда . Благодаря |
|
|
Guest_minastirit_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
АБРЕ КАК МОЖАХТЕ ЗА 3 ДНИ ДА ИЗЦАПАТЕ ЦЯЛАТА ТЕМА С ПРЕПИРНИ И ГЛУПОСТИ? ТОВА ДА НЕ ВИ Е ДЕТСКАТА ГРАДИНА? СМЯТАМ, ЧЕ СТЕ РАЗУМНИ ХОРА И ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ПОСТ ИЗВЪН ТЕМАТА ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТ, А ТОЗИ, КОЙТО ГО Е НАПИСАЛ - НАКАЗАН!!! :evil2: :evil2:
|
|
|
Guest_MartineZzZ_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ех,народе...
Превода НЕ върви ама ХИЧ.А чак толкова не бяхме осирали нито една тема до сега. Пиша каквото ми е на душата,пък модераторите да прощават(и да трият) ДЖАК БАУЪР,за последен път се опитвам да ти набия в главата,че не ми следиш мисълта.Запелтечил си едно "Турецки е 24-преводача,той винаги превежда,сигурен съм.Аз ще гледам сериала САМО с негови субтитри" и нямаш поглед върху Важното в целия проблем. Ти си "сигурен",но аз,той,тя и всички които биха желали да помогнем сериала да бъде преведен по бързо(май това искаме всички,с)не сме сигурни ама ХИЧ! Ти си сигурен,но ти не си Турецки.Няма и да бъдеш,дори и да му оплетеш вълнени чорапи и терлици за зимата!!!!! Турецки е адски добър,но не е единствения добър!Казваш,че той е превел ВСИЧКИ серий до сега,а къде забравяш Valdi,MaSTeRMinD,StraightEse,Spark??? Те също са добри преводачи и са превели по някой епизод.Нека да не гледаме само бройката. Казваш,че НИКОЙ не бил казал,че Турецки го няма.Добре,аз го казвам - ТУРЕЦКИ определено го няма.И това е факт! Моля те,спри да се правиш на негов почитател,секретар,адвокат,иконом,приятел,съученик,комшия или там на каквото се правиш.Адски грозно е и сам забелязваш,че не съм само аз човека който ти го казва.Мазнотията се е показала ама яко в твоя така наречен "КУЛТ КЪМ ТУРЕЦКИ" Аз поне не помня ТУРЕЦКИ някъде да е споменавал,че ВИНАГИ ще превежда сериала.Това е доста смело твърдение и не вярвам нито един преводач тук да има смелостта да направи нещо подобно.Турецки също не го е правил.Убеден съм! И изведнъж изникваш ти и правиш подобно заявление от негово име.Не мислиш ли че попрекаляваш малко? Спри да ни съобщаваш с кои субтитри ще го гледаш ти.Не ни интересува! Относно превода: Че не върви е пределно ясно.Сега се получава така,че вероятно днес ще излезе 3 епизод,при положение,че липсва втори.Много гнусно.Това най го мразя!В случая мен не ме късае защото вече гледах епизодите без субтитри,но по принцип това е най-отвратителното което може да се случи. Хайде всеки които иска да превежда да напише по едно съобщение и след това примерно ivajlap да разпредели кой какво да превежда (споменавам неговия/нейния ник защото той/тя преведе ПЪРВИ/А епизод 1) Предлагам да не обръщаме ама НИКАКВО внимание на Джак Бауър.Нека си бръщолеви. И хайде някой по отракан да направи една нова тема и нека да почнем от начало,сякаш това ТУК не се е случвало. В случая мен ме е срам че участвах в това.Честно! П.С. Сори,MinasTirit, но по времето когато си написал съобщението си и аз пишех моето.После го постанах без да видя какво си написал.Извини ме и го изтрий ако искаш. Този коментар е бил редактиран от MartineZzZ на 19 Jan 2006, 03:12 PM |
|
|
Guest_minastirit_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За написаното от теб няма проблем, само ми кажи колко нови теми искате, а? Roben в понеделник ме помоли да направи една нова тема, защото вече имаше N-на брои теми за новия сезон на сериала. Изтрих ги, защото бяха безсмислени, без линкове за сериите, само за чесане на езици!!! Е, за кой път да трия теми, да пускате нови и нови? Докога така?
|
|
|
Guest_tzani_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Хмм,ако бяхте превеждали вместо да пишете глупости сега щеше да има не един а 4-ри преведени епизода!!!
Айде стига дрязги ами превеждайте, че немаме търпение за следващите серии (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Guest_MaSTeRMinD_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Включвам се и аз със оффтопик само защото си видях името. Държа да поясня,че аз не съм превеждал епизоди, само гласях тези на Turezki за версиите от по 700 MB. А по основния спор, Jack Bauer е прав Turezki наистина винаги е превеждал сериала, затова го казва. И не може да очакваш да пише тук, защото не съм виждал неговите постове тук никога, освен веднъж, когато някой беше качвал субтитри от негово име. Просто не го чете. По скоро може да прочете в data.bg доколкото знам там постваше преди.
|
|
|
Guest_MyH4oBG_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Виждам че нещо не върви много превода,затова и като разбрах че някой превежда 3тата серия,започнах 4тата.Засега съм на 50%.Утре съм на училище сутринта,затова ще я завърша следобяд или по-вероятно към вечерта (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/wink.gif)
Ако някой иска може да довърши превода
Прикачени файлове
|
|
|
Guest_opa_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Цитат(MartineZzZ @ 19 Jan 2006, 04:10 PM) [b]Ех,народе... Превода НЕ върви ама ХИЧ. Многооооо прибързваш не вървял ..сега ще си промениш мнението. |
|
|
Guest_ivajlap_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Я как нещата се нареждат, някак самички.
|
|
|
Guest_beep_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ако не сте забелязали вече има преводи на първи и втори епизод от 5-ти сезон направени от Turezki . Enjoy (IMG:http://subsunacs.net/ib/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13 July 2025 - 10:42 PM |